Tokiu atveju, kai matau kad ant ribos, duodu Engystolį, Osciloccocsinus (kai prisimenu kad peršalimo pradžioje), Coryzalią, kojas pakaitinu, duodu vaistažolių arbatos, aviečių arbatos daug gerti. Ir dažniausiai padeda - bent jau per porą dienų ir praeina. O dabar dar papildomai duodu spanguoles sutrintas su medumi, ir ištrinu vakarais sezamo aliejumi. Skaičiau kad padeda nuo peršalimo, slogų - labai gerai krūtinę, nugarą, kojų padus ištepti.
sakykit ar galima gynocoheel lašus, kaip ir žirniukus, prilašinti pilną stiklinę vandens ir gerti per dieną. ar jau ten gausis ne tas dozavimas?
Obuoliausia, tu esi gėrusi gynacoheel.
Krika, taip nedariau. Tiesiog 5-7 lašai į kelis gurkšnius vandens.
Vandenyje skiesti tokiu būdu, kaip tu aprašei, geriausia vienkomponenčius (kiek aš suprantu).
Vandenyje skiesti tokiu būdu, kaip tu aprašei, geriausia vienkomponenčius (kiek aš suprantu).
QUOTE(Obuoliausia @ 2010 11 11, 11:32)
Krika, taip nedariau. Tiesiog 5-7 lašai į kelis gurkšnius vandens.
ačiū, vakar žiauriai "surakino" tai galvojau apie tokį būdą nakčiai. bet pakako kas 15 min išgerti ir viskas atslėgo
QUOTE(krika @ 2010 11 11, 12:19)
sakykit ar galima gynocoheel lašus, kaip ir žirniukus, prilašinti pilną stiklinę vandens ir gerti per dieną. ar jau ten gausis ne tas dozavimas?
Manau, kad ta taisyklė galioja visiems homeopatiniams
tesingai. man kažkada gyd. M yra leidęs taip su stodalio sirupu daryti vaikui
visai pamiršau
visai pamiršau
QUOTE(krika @ 2010 11 11, 14:07)
tesingai. man kažkada gyd. M yra leidęs taip su stodalio sirupu daryti vaikui
visai pamiršau
visai pamiršau
ir man, bet su kitu sirupu
gal žinote, gynocoheel kokia veiklioji sudėtis varo šlapimą? ar man čia sutapimas?
QUOTE(argus @ 2010 11 11, 10:37)
Tokiu atveju, kai matau kad ant ribos, duodu Engystolį, Osciloccocsinus (kai prisimenu kad peršalimo pradžioje), Coryzalią, kojas pakaitinu, duodu vaistažolių arbatos, aviečių arbatos daug gerti. Ir dažniausiai padeda - bent jau per porą dienų ir praeina. O dabar dar papildomai duodu spanguoles sutrintas su medumi, ir ištrinu vakarais sezamo aliejumi. Skaičiau kad padeda nuo peršalimo, slogų - labai gerai krūtinę, nugarą, kojų padus ištepti.
ačiū už pasidalinimą.O kokiu santykiu trinat spanguoles?turiu 0,5l,kiek medaus dėti?
naktis mūsų tragiška,pakilo temperatūra,vaikas kas 10-15 min klykė nenuraminamai Ryte geriau,sloga nebe tokia skysta.matyt allium cepa sutirštino M liepė duoti allium cepa+nux vomica.Dar tokios kombinacijos nesam bandę Tikiuosi šįkart be kosulių praslysim...
P.s-occilococinum jau pora savaičių kasdien po kelis žirniukus profilaktikai daviau,bet nepadėjo kol kas apsisaugoti nuo bacilų
QUOTE(zirzekle @ 2010 11 11, 15:46)
ačiū už pasidalinimą.O kokiu santykiu trinat spanguoles?turiu 0,5l,kiek medaus dėti?
naktis mūsų tragiška,pakilo temperatūra,vaikas kas 10-15 min klykė nenuraminamai Ryte geriau,sloga nebe tokia skysta.matyt allium cepa sutirštino M liepė duoti allium cepa+nux vomica.Dar tokios kombinacijos nesam bandę Tikiuosi šįkart be kosulių praslysim...
Šiaip kiek žinau daro 1:1, bet aš tiesiog ragavau ir dėjau pagal skonį, nedariau 1 prie 1.
QUOTE(argus @ 2010 11 11, 14:50)
Šiaip kiek žinau daro 1:1, bet aš tiesiog ragavau ir dėjau pagal skonį, nedariau 1 prie 1.
su blenderiu trinat,taip?
QUOTE(zirzekle @ 2010 11 11, 15:52)
su blenderiu trinat,taip?
Mane išvadino durne, bet kadangi buvau išmetusi tokį labai patogų medinį šaukštą, tai su rankomis. Mane mokė nuo vaikystės, kad norint kad vitaminas C ir kt. vitaminai nežūtų, reik su mediniu šaukštu sutrinti. Kiti trina su blenderiu.