Įkraunama...
Įkraunama...

Homeopatija

QUOTE(Juoglė @ 2010 11 09, 11:04)
  skaiciau apie Thujos alieju, kazin, ar jos skaidriai tasiai slogai tiktu, ar jis gerai tik spalvotai ir tirstai?

galiu pasidalinti info del probiotiku: kalbejausi su vaiku gastroenterologe, kuri sake, kad reikia atitaikyti savo probiotika smile.gif nes kiekvieno zmogaus zarnyno mikroflora yra individuali, taip pat ir probiotiku preparatai visi yra kazkiek skirtingos sudeties.  zodziu, reklaminis sukis "musu gaminamas probiotikas yra geriausias" - ir yra tik reklama. as pasakiau, o jus galite tiketi arba ne  biggrin.gif

Nežinau, koks ten tujos aliejus, bet anot musu pediatrės, visi aliejiniai, lašinami į nosį vaistai, dažnai "nugena" slogą į bronchus 4u.gif Mes aliejinių vengiam smile.gif

Dėl gerųjų bakterijų - tai mano mažasis alergiškas Linex, o bifolac tinka. Didziajam tinka tik Linex - kitu jokio poveikio doh.gif

Atsakyti
Thujos aliejus - tai ten homeopatinis kaip suprantu. Labai gerai atkemša nosį. Ir gana veiksmingas.
Atsakyti
vilytte, čia vėl aš laugh.gif
pavarčiau tavo duotą nuorodą, bet ne visi mane dominantys vaistai aprašyti g.gif

mane konkrečiai domina tie, kurie įeina į Aflubin sudėtį - pastebėjau, kad mažosios sloga su juo tikrai mažėja, nors ir nepavyksta išgydyti iki galo. Reiškia, yra kažkuri(ios) veikliosios medžiagos, kurios tikrai veikia mūsų konkretų atvejį, taigi, reikėtų jas atskirai ir pabandyti, "iųturbinti" procesą g.gif mažoji yra calcarboniukė smile.gif
Aflubino sudėtyje yra: Gentiana, Aconitum, Bryonia, Ferrum phosphoricum, Acidum sarcolacticum.. Kažin, kuri iš jų galėtų veikti? Gal kažkokių minčių kyla? 4u.gif man asmeniškai gilesnei analizei elementarių žinių trūksta ... ax.gif

Papildyta:
QUOTE(argus @ 2010 11 09, 16:07)
Thujos aliejus - tai ten homeopatinis kaip suprantu. Labai gerai atkemša nosį. Ir gana veiksmingas.

QUOTE(Renna @ 2010 11 09, 16:04)
Nežinau, koks ten tujos aliejus, bet anot musu pediatrės, visi aliejiniai, lašinami į nosį vaistai, dažnai "nugena" slogą į bronchus  4u.gif Mes aliejinių  vengiam  smile.gif

lotuliukas.gif bet nepabandęs nesužinosi g.gif bet siaip jau ir aliejinių nesu bandžius g.gif

Dėl gerųjų bakterijų - tai mano mažasis alergiškas Linex, o bifolac tinka. Didziajam tinka tik Linex - kitu jokio poveikio  doh.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Juogle, nieko aš nesuprantu. Galiu tik nuorodų primesti jei yra noras skaityt.
Įtariu, kad neradot acidum sarcolasticum smile.gif - baisiai įdomu pačiai pasidarė kas tai per daiktas. Įtariau, kad kaip ir visi rūgštiniai (acidum...) - veikia į gleivines, tai pasirodo beveik tiesa. Gripas su rinitu. Daugiau čia:
http://www.polykhres...stvo.php?id=158 Šią nuorodą mūsų gyd. rekomendavo, tai matomai pasitikėt galima.
Šiaip slogą dar neblogai ima Acconitum.
Kiti lyg ir daugiau kosuliniai/gerkliniai. Gentiana dar ir pilvo negavimus lyg veikia.
Šiaip slogai pirmas vaistas - Allium cepa, be didelių gudravimų smile.gif .
Tujos aliejus - thumbup.gif .
O čia rusiškai Berike materia medica http://gpt.pcis.ru/mm.php. Nemažai žirnių galima rast...
O konstituciniu nebandot prasisukt?
Atsakyti
Kaip supratau iš to ką skaitinėjau, yra 2 tipų homeopatai: gydantys konstituciniu vaistu ir simptominiais vaistais. Labai įdomu sužinoti koks gydymas jums labiau pasiteisino? Šiuo metu kaip tik žiūrinėjuos pas kokį homeopatą nuvežti savo vaikus g.gif
Atsakyti
Sveikutes,

gal kam teko homeopatiskai gydyti vaikucius, turincius polinki i obstrukcijas, ir galetumete pasidalinti patirtimi? ax.gif

Ir kitas klausimas: ar laikymas atokiau nuo elektros prietaisu ir nekontaktavimas su metalu liecia tik zirniukus ar ir tuos homeopatinius vaistukus, kuriuos galima nusipirkti eilineje vaistineje (Influcid, Stodal, Umckalor ir t.t.)?

aciuks.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Giedrai: 09 lapkričio 2010 - 23:45
QUOTE(Giedrai @ 2010 11 09, 23:44)
Sveikutes,

gal kam teko homeopatiskai gydyti vaikucius, turincius polinki i obstrukcijas, ir galetumete pasidalinti patirtimi?  ax.gif

Ir kitas klausimas: ar laikymas atokiau nuo elektros prietaisu ir nekontaktavimas su metalu liecia tik zirniukus ar ir tuos homeopatinius vaistukus, kuriuos galima nusipirkti eilineje vaistineje (Influcid, Stodal, Umckalor ir t.t.)?

aciuks.gif

mes turim polinki i obstrukcija, bet su homeopatiniais vaistukais kolkas tfu tfu nebuvo jo rolleyes.gif O ka duodu is zirniuku, rasiau kelis puslapius atgal atrodo 4u.gif
Atsakyti
merginos gal yra homeopetiniu vaistuku gelezies kiekiui kraujuje pakelti?
kazkur lig skaiciau kad dilgeliu arbata padeda bet nesu tikra g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jalka: 10 lapkričio 2010 - 10:52
QUOTE(jalka @ 2010 11 10, 11:44)

yra zirniukai, nesenai rase apie juos ax.gif gal sioj temoj, arba praeitoj tai tikrai smile.gif Ferum phosphoricum arba kazkaip panasiai g.gif
Atsakyti
QUOTE(vilytte @ 2010 11 09, 18:01)
Šiaip slogą dar neblogai ima Acconitum.
Kiti lyg ir daugiau kosuliniai/gerkliniai. Gentiana dar ir pilvo negavimus lyg veikia.
Šiaip slogai pirmas vaistas - Allium cepa, be didelių gudravimų smile.gif .
Tujos aliejus -  thumbup.gif .

O konstituciniu nebandot prasisukt?

pasiskaičiau praėjusias temas, bandysiu acconitum su ferrum phosph. Šiaip allium cepa kaip ir neatitinka Mažės slogos, jos klinika visada ta pati: gleivės tąsios, bespalvės, tik pradžioje retesnės, nebūna nei panosės raudonos, nei akių: kaip ir natrium murriaticum labiau tinka smile.gif ir temperatūros aukštos niekada nėra buvę su tokia sloga...

būtent jos slogos vien konstitucinis neveikia... o tik su konstituciniu esu sūnui bronchitą išgydžiusi, sau vieną virusą smile.gif mano patirtis rodo, kad efektyviausia visgi konstitucinis su simptomatiniu.

QUOTE(ilja @ 2010 11 09, 21:18)
Kaip supratau iš to ką skaitinėjau, yra 2 tipų homeopatai: gydantys konstituciniu vaistu ir simptominiais vaistais. Labai įdomu sužinoti koks gydymas jums labiau pasiteisino? Šiuo metu kaip tik žiūrinėjuos pas kokį homeopatą nuvežti savo vaikus g.gif

man konstitucinis su simptomatiniu smile.gif

QUOTE(Giedrai @ 2010 11 09, 23:44)
Sveikutes,

teoriškai turėtų liesti smile.gif

QUOTE(jalka @ 2010 11 10, 10:44)

yra. buvo rašyta šioje temoje ar praėjusios, reiktų pasiskaityti smile.gif
Atsakyti
Gal kas naudojat tokius vaistukus nuo slogos gerklės ir galit pasidalinti atsiliepimais smile.gif
user posted image
Atsakyti
Čia apie Coldcalm aprašymas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo argus: 10 lapkričio 2010 - 12:12