Juogle, man rodos skaito.
Mes pernai žiemą aptarinėjom Oscilokoksinumo tirpinimą (vandeny arba degtinėj) ir vartojimą tokiu taupiu būdu. Kai mergina čia aprašė kaip gydytojas jai patarė (veiksmas Klaipėdoj) tai daryt, po kelių savaičių mano pažįstama iš Vilniaus pasakoja, kaip atvykusios "gydytojos homeopatės" į namus konsultuoja vaikams duoti būtent degtinėj tirpintą Ocilokoksinumą...
Be abejo, gaal čia visiems homeopatams tai žinoma, bet iki tol niekas nebuvo apie tai dalinęsis ir dar taip sutapo laike...
QUOTE(vilytte @ 2010 11 08, 10:41)
Juogle, man rodos skaito.
Be abejo, gaal čia visiems homeopatams tai žinoma, bet iki tol niekas nebuvo apie tai dalinęsis ir dar taip sutapo laike...
as irgi taip manau
oi del to tirpinimo, tai mums buvo situacija, kai zirniukai ejo i pabaiga ir nebuvo kur staigiai nusipirkti - pasiule butent ta, pasakius, kad tai seniai zinoma, kazkokio belgo isradimas
Po antibiotiku svarbiausia atstatyti zarnyno mikroflora, ir aisku imuniteta. Taigi pirmiausia teisingas maistas (praturtintas vitaminais, naudingais mineralais, ir kt. medziagom), toliau - gerosios bakterijos PROBIOTIKAI.. nenoriu reklamuot bet musu homeopate siulo gerti sias - NARINE, nes jos vieninteles is zmogaus terpes kazkaip ten.. naujagimio mekonijaus, o ne is gyvunu taip pat dar paskyre Debesylo arbata zarnyno atsistatymui.
QUOTE(nelli @ 2010 11 08, 18:28)
Po antibiotiku svarbiausia atstatyti zarnyno mikroflora, ir aisku imuniteta. Taigi pirmiausia teisingas maistas (praturtintas vitaminais, naudingais mineralais, ir kt. medziagom), toliau - gerosios bakterijos PROBIOTIKAI.. nenoriu reklamuot bet musu homeopate siulo gerti sias - NARINE, nes jos vieninteles is zmogaus terpes kazkaip ten.. naujagimio mekonijaus, o ne is gyvunu taip pat dar paskyre Debesylo arbata zarnyno atsistatymui.
taip, butinai reikia atstatyti zarnyno mikroflora... musu pediatre siulo Vega Acidophilus, praktiskai mums labiausiai pasiteisino Linex
negraužk savęs dėl antibiotikų - yra kaip yra, atsiras daugiau patirties, išmoksi kitų gydymo būdų
pirkau Arnica, paaiskejo, kad Ledum siuloma esant kontaktui su zeme, gresiant stabligei, gangrenai schema irgi man paaiskino - ji skirta uminiams atvejams. Jauciu, randui dar nupirksiu Kaulazoliu tepalo. Yra randas, atsiradęs prieš 2,5 metų, bus galima palyginti...
Papildyta:
QUOTE(pradingau @ 2010 11 08, 15:58)
Kada butu gerai uzsirasyti pas homeopata? Turiu viena kontakta, gal ir jus turit kokiu rekomendaciju.
pas gydytoją galima užsirašyti kad ir šiandien - manau, nepakenks o gydytojo pasirinkimas... net nežinau, kiekvienas atranda savo man atrodo, yra tema apie homeopatus - ją irgi nekenktų pasiskaityti
QUOTE(Obuoliausia @ 2010 11 06, 23:38)
Jeigu labai staigiai šauna aukšta temperatūra, aš duodu abu: Aconitum ir belladonna .
Kai temperatūra daugiau-mažiau normali, tada žiūriu, kas vyksta toliau: sloga, gerklė ar dar kas nors.
Tada galėsit vertint, ar yra koks nors poveikis.
Kai temperatūra daugiau-mažiau normali, tada žiūriu, kas vyksta toliau: sloga, gerklė ar dar kas nors.
Tada galėsit vertint, ar yra koks nors poveikis.
QUOTE(monamor @ 2010 11 06, 23:55)
del aconitum ir belladonnos labai aiskiai issiaiskinau su gydytoja, nes musu pagrindine problema, pirmiausia labai auksta temeratura. Aconitum duodu kai kyla temperatura (dazniausiai jau buna virs 38 ir daugiau) ir buna "sausas karstis" raudoni, karsti zandukai , kai temperatura nukrinta ir pradeda prakaituot duodu belladonna (butent ji toliau gydo vietini uzdegima: gerkle, ausu uzdegimas ar kt.). Va truputi ir as savo patirties pasidalinsiu
as va paskaiciau ir paprasiau kad vyras nupirktu ateiciai tu vaistuku.
bet atnesa man jis
aconitum d3, belladona d3, bryonia d3. zirniukais
kazkaip kitaip isivaizdavau. atskirai siuos vaistus. hm? kas tai?
tas pats?
uzsirasem jau pas homeopata.
o kartu su antibiotikais vartojam linex.
aciu visoms mamytems uz pagalba
QUOTE(pradingau @ 2010 11 08, 19:33)
as va paskaiciau ir paprasiau kad vyras nupirktu ateiciai tu vaistuku.
bet atnesa man jis
tas pats?
bet atnesa man jis
tas pats?
Mes turim aconitum-homacord ir belladonna-homacord is HEEL produkcijos
QUOTE(pradingau @ 2010 11 08, 15:58)
Ir mamytes is kur jus zinote kokius kada vaistus vartoti? Kada butu gerai uzsirasyti pas homeopata? Turiu viena kontakta, gal ir jus turit kokiu rekomendaciju.
aš savavališkai neskiriu vaistų. va šiandien telefonu konsultavausi su gydytoja. ir eilinį kartą nu tu jop typo top, kaip tą homeopatiją perprasti kai pas mane užrašuose pulsatila parašyta prie raudonos akytės, tuoj tuoj užpūliuojančios nuo slogos. o šiandien, tą pačią pulstatilą, skyrė vėl išlindusiai slogai ir neaiškiam kosuliui
Juogle, geriausiai visada pasiskaityt pačiai .
Suradau skirtumus tarp traumų atvejais naudojamų vaistų (tikiuosi rusų kalba suprantama):
Можно сказать так: при колотых ранах думайте о Ledum palustre, при рваных ранах с повреждением чувствительных нервов - об Hypericum, при ушибах - об Arnica, при открытых разрезах или разрывах - о Calendula.
Universaliausia - Traumelis (lašais arbe jei leidžia žaizda tepalas, aš tiesiog tepiau pleistrą ir juo tvėriau žaizdą). Dabar tingiu tikrinti, bet man rodos ten visi šie sudėti.
Citata iš čia:
http://bdn-steiner.r... PALUSTRE.xhtml
Be abejo verta pasiskaityt plačiau, nes aprašoma kaip kiekvienas veeikia, ir tada susidaryti tikrą vaizdą daug lengviau..
Suradau skirtumus tarp traumų atvejais naudojamų vaistų (tikiuosi rusų kalba suprantama):
Можно сказать так: при колотых ранах думайте о Ledum palustre, при рваных ранах с повреждением чувствительных нервов - об Hypericum, при ушибах - об Arnica, при открытых разрезах или разрывах - о Calendula.
Universaliausia - Traumelis (lašais arbe jei leidžia žaizda tepalas, aš tiesiog tepiau pleistrą ir juo tvėriau žaizdą). Dabar tingiu tikrinti, bet man rodos ten visi šie sudėti.
Citata iš čia:
Be abejo verta pasiskaityt plačiau, nes aprašoma kaip kiekvienas veeikia, ir tada susidaryti tikrą vaizdą daug lengviau..
labas rytas. gal patarsit koki vaista vaikui nuo kosulio? jau 2 savaites kosija, sausai, labai retai girdysi atsikosijimas. per nakti koki viena karta tai tikrai uzsikosija ir per diena 2-3 kartus, gali taip uzsikosyti, kad atrodo apsivems. buna pakosti apie 30 min ir praeina viskas savaip pusei dienos.
gal yra kazkokokiu lashiuku ar zirniuku kuriu galima vaistinej nupirkti, kuriu daug kam vienodai skire nuo panashiu kosijimu?
busiu labai dekinga. nes ish vaistu niekas nepadeda ka gydytoja skire.
gal yra kazkokokiu lashiuku ar zirniuku kuriu galima vaistinej nupirkti, kuriu daug kam vienodai skire nuo panashiu kosijimu?
busiu labai dekinga. nes ish vaistu niekas nepadeda ka gydytoja skire.
neaiškiam kosuliui, t.y. tai sausas, tai lyg atsikosti, skyrė gydytoja stodalio syrupą
QUOTE(vilytte @ 2010 11 09, 08:38)
Juogle, geriausiai visada pasiskaityt pačiai .
Citata iš čia:
Citata iš čia:
aciu uz info (rusiskai skaitau laisvai) traumeelis - aisku, kad nerealus geris, itrauksiu ji i namu vaistinele. aciu, kad priminei gelbetoja - placiai naudojom kazkaip dabar i mazes sloga mintys krypsta, ieskau sprendimu varianto. gal kazka sumastysiu ir bandysiu, tik del potencijos abejones skaiciau apie Thujos alieju, kazin, ar jos skaidriai tasiai slogai tiktu, ar jis gerai tik spalvotai ir tirstai?
po teisybei kol kas per mazai gaudausi tokiuose dalykuose, kad visiskai savarankiskai imciausi gydyti . Pati matau, kaip zmones, labai pasitikedami ir nemazai ismanydami mano srityje, visi daro klaidu, tik vieni didesnes, kiti mazesnes...
vakar chirurge sake, kad zaizda gyja graziai, problemu neturetu buti
galiu pasidalinti info del probiotiku: kalbejausi su vaiku gastroenterologe, kuri sake, kad reikia atitaikyti savo probiotika nes kiekvieno zmogaus zarnyno mikroflora yra individuali, taip pat ir probiotiku preparatai visi yra kazkiek skirtingos sudeties. zodziu, reklaminis sukis "musu gaminamas probiotikas yra geriausias" - ir yra tik reklama. as pasakiau, o jus galite tiketi arba ne