Įkraunama...
Įkraunama...

Homeopatija

QUOTE(Renna @ 2010 11 06, 16:04)
Gal kaip nors neteisingai vartojat g.gif negalima maisyti su metaliniu sauksteliu, laikyti zirniuku salia el.prietaisu, reikia gerti 30 min. po ir prieš valgį g.gif

aš jų netirpinu blush2.gif sučiulpiu, ar dėl to gali neveikti vaistukai g.gif eisiu kitą sav pas M. pasitikslinsiu ar tai turi kokios reikšmės . intervalų tarp valgio laikausi . dabar darėm 2sav pertrauką, nieko negėriau, bus matyti ką po to skirs
Papildyta:
QUOTE(JurgaSim @ 2010 11 06, 16:41)
O kiek laiko dar ketinate vaistus gerti?

gersiu tol, kol pradėsiu sveikti 4u.gif kad ir metus ... arba kol daktaras pasakys, kad esu beviltiška ir nepagydoma unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo čikibari: 06 lapkričio 2010 - 16:57
QUOTE(čikibari @ 2010 11 06, 16:58)
aš jų netirpinu  blush2.gif sučiulpiu, ar dėl to gali neveikti vaistukai  g.gif eisiu kitą sav pas M. pasitikslinsiu ar tai turi kokios reikšmės . intervalų tarp valgio laikausi . dabar darėm 2sav pertrauką, nieko negėriau, bus matyti ką po to skirs
Papildyta:

gersiu tol, kol pradėsiu sveikti  4u.gif kad ir metus ... arba kol daktaras pasakys, kad esu beviltiška ir nepagydoma  unsure.gif

M siulo tirpinti vandenuke zirniukus, tiek vaikui, tiek suaugusiam 4u.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes, musu situacija tokia. Ryte pakilo tempa iki 38,5 daviau Engystol tablete ir idejau vibrocol zvakute, dukryte nuejo miegoti, atsikele su dar didesne temperatura, ji stagiai pradejo kilti, pakilo iki 39,4 , prasidejo traukuliukai, labai isigandau, daviau efferalgan geriamo pagal svori, temperatura nekrito, issikvieciau greitaja, atvaziavo sugirde tokio oranzinio vaisto. Greitojoj pradejo atsigauti, sneketi, nes tada tik verke.
Tai va. As dar esu pradedancioji homeopatijoje, bet suprantu jos nauda ir cheminiu vaistu bloguma.

Mano klausimas butu toks. Kaip manote kaip mums toliau gyditis, jei pasiulys antibiotikus? As ju tikrai neduosiu. Todel ieskau alternatyvos.
Nes kas mano dukrytei nieks pasakyti negali, tiesiog sukilo temperatura. Manau viskas bus gerai, jai buna taip, bet, kad tokia didele niekada nebuvo ir dar traukuliukai.

Noreciau dar klausimo.
Jei mums pasikartotu situacija, vel pradetu karsciuoti kokius rekomenduotumet namu vaistinele tureti vaistus. Ir kaip juos kartu maisyti, nes girdejau, kad stipriau veikia, kai vartoju du skirtingu homeopatinius vaistus.
Ir kaip naturaliais budais numusineti temperatura.?
na tikiuosi supratot mane ir mano bedas
Labai lauksiu atsakymo, nesirkit smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pradingau: 06 lapkričio 2010 - 18:59
QUOTE(pradingau @ 2010 11 06, 18:57)
Ir kaip naturaliais budais numusineti temperatura.?

Apie homeopatinius temperatūrą mušančius vaistus nelabai žinau, bet esu girdėjus, kad vaikams galima numušti ištepus nuogą kūnelį degtine ir vėdinant pvz. laikraščiu, vėduokle ar pan. Mes kelis kartus išbandėm Žvigždutę, ja tepėm tiesiog vaiko kaktą, nukrito per kelias minutes.
Atsakyti
QUOTE(pradingau @ 2010 11 06, 18:57)

Jeigu labai staigiai šauna aukšta temperatūra, aš duodu abu: Aconitum ir belladonna ax.gif .
Kai temperatūra daugiau-mažiau normali, tada žiūriu, kas vyksta toliau: sloga, gerklė ar dar kas nors.

čikibari, gal pati tiesiog nematot poslinkių.... Jeigu veikia, odos būklė gali blogėt, tačiau keistis gali, pvz. emocinis lygmuo. Atsisėskit į kamputį ir apmąstykit 4u.gif Tada galėsit vertint, ar yra koks nors poveikis.
Atsakyti
QUOTE(čikibari @ 2010 11 06, 13:59)
geria jau savaitę Cina 6 vis dar griežia dantimis  g.gif

mano vaikiui nuo Cina 6 praejo naktinis griezimas dantimis. nustojome vartoti zirniukus. po kokio menesio griezimas atsinaujino verysad.gif
galvoju, ar reik konsultuotis, ar tiesiog vel Cina suduot g.gif

Atsakyti
QUOTE(Obuoliausia @ 2010 11 06, 21:38)
Jeigu labai staigiai šauna aukšta temperatūra, aš duodu abu: Aconitum ir belladonna  ax.gif .
Kai temperatūra daugiau-mažiau normali, tada žiūriu, kas vyksta toliau: sloga, gerklė ar dar kas nors.

čikibari, gal pati tiesiog nematot poslinkių.... Jeigu veikia, odos būklė gali blogėt, tačiau keistis gali, pvz. emocinis lygmuo. Atsisėskit į kamputį ir apmąstykit  4u.gif Tada galėsit vertint, ar yra koks nors poveikis.

del aconitum ir belladonnos labai aiskiai issiaiskinau su gydytoja, nes musu pagrindine problema, pirmiausia labai auksta temeratura. Aconitum duodu kai kyla temperatura (dazniausiai jau buna virs 38 ir daugiau) ir buna "sausas karstis" raudoni, karsti zandukai , kai temperatura nukrinta ir pradeda prakaituot duodu belladonna (butent ji toliau gydo vietini uzdegima: gerkle, ausu uzdegimas ar kt.). Va truputi ir as savo patirties pasidalinsiu smile.gif Ir dar del temperaturos musimo, labai gerai i slapia ranksluosti ivinioti vaiko blauzdas, bet man nepavyko, tai tryniau kojas degtine (siaip gan priestaringas metodas, bet manau nuo to vaikas tikrai neprisigere) ir zinoma su dregnu ranksluosciu valyt veiduka.
Atsakyti
xde, platus homeopatinių pasirinkimas ir Lukiškių vaistinėj
Atsakyti
mums angina.ka daryt.isrease atibu. nezinau ka daryt sad.gif
Atsakyti
Sveikos,

mano mazius jau kaip ir sveikas padejo astmogranas + mercurius fl.j. bet va as susirgau tragiskai blink.gif pertrauke kakla, sekancia diena nuejo i ausi, o siandien jau ir gerkles ta puse sutinus unsure.gif tai geriu antibiotikus, nes bijau uzkresti vaika unsure.gif bet ausi vistiek skauda labai, ar gelbetu mane pulsatila + beladona?
Atsakyti
Laura K, pasiskaitykit apie Rhus toxidendron ir Phytolacca 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(pradingau @ 2010 11 07, 13:31)
mums angina.ka daryt.isrease atibu. nezinau ka daryt sad.gif

Jeigu ryškiai dešinė - Belladonna Homaccord, dar plačiai prieinamas kompleksas Mercurius heel.
Atsakyti
QUOTE(Laura_k @ 2010 11 07, 14:24)
Sveikos,

mano mazius jau kaip ir sveikas padejo astmogranas + mercurius fl.j. bet va as susirgau tragiskai  blink.gif pertrauke kakla, sekancia diena nuejo i ausi, o siandien jau ir gerkles ta puse sutinus  unsure.gif  tai geriu antibiotikus, nes bijau uzkresti vaika unsure.gif  bet ausi vistiek skauda labai, ar gelbetu mane pulsatila + beladona?

smagu kad mazajam padejo musu derinukas thumbup.gif
O paciai palinkesiu greiciau sveikti 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti