Įkraunama...
Įkraunama...

Autokėdutės 15-36 kg (II-III kat.)

Juk yra kategorija 9-36 Kg g.gif Tai galima rinktis ir tokią. Sutaupyti galima perkant ne iš parduotuvės, o pvz. internetu. Dar geriau pasiieškoti per užsienį ax.gif
Mano vaikas 6 mėn. išaugo pirmąją kėdutę 0-13 kg, tai mes dėl saugumo rinkomės 0-18 kg kategorijos, kad galėtume tvirtinti saugiu būdu - veidu nuo kelio. Taip važinėjome beveik iki metukų, kai jau buvo saugu apsukti tą kėdutę į kelią. Man atrodo reikia remtis saugumo kriterijais, juk ne dėl taisyklių perkame tas kėdes ax.gif
Atsakyti
Pasitikrinkite ar teisingai prisegate savo vaiką saugos kėdutėje:

1. Apvilkite vaiką kasdienine žiemine striuke.
2. Pasodinkite jį į kėdutę, prisekite ir iki reikiamo lygio įtempkite saugos diržus.
3. Iškelkite vaiką iš kėdutės nereguliuodami saugos diržų ilgio.
4. Nuvilkite vaiko striukę ir vėl pasodinkite į kėdutę nereguliuodami saugos diržų ilgio.
5. Jei raktikaulio lygyje galite po saugos diržu pakišti daugiau negu du pirštus, turėtumėte labiau įtempti saugos diržus arba nevežti vaiko, aprengto storais žieminiais drabužiais.
Atsakyti
gal galite pasakyti esmini skirtuma tarp maxi cosi rodi xr ir sps? Is paskaitytu aprasymu atrodo kad jos niekuo nesiskiria, aciu pasisakiusioms 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sunray @ 2011 02 28, 19:17)
gal galite pasakyti esmini skirtuma tarp maxi cosi rodi xr ir sps? Is paskaitytu aprasymu atrodo kad jos niekuo nesiskiria, aciu pasisakiusioms 4u.gif

Pati paklausiau, pati ir atsakysiu lotuliukas.gif gal kam pravers:
maxi cosi rodi xr platesne ir turi pusiau gulima padeti.
Kazkur temoj uzkliuvo beskaitant, kad jos jau senas modelis ir nebeprekiauja, tad noriu patikinti, kad tikrai prekiauja 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sunray: 01 kovo 2011 - 15:20
QUOTE(sunray @ 2011 03 01, 15:19)
Pati paklausiau, pati ir atsakysiu lotuliukas.gif gal kam pravers:
maxi cosi rodi xr platesne ir turi pusiau gulima padeti.
Kazkur temoj uzkliuvo beskaitant, kad jos jau senas modelis ir nebeprekiauja, tad noriu patikinti, kad tikrai prekiauja 4u.gif

Na, aš sakiau, kad jų nebegamina. Prekiauti senomis atsargomis tai ir dar ir 10 metų galima, žinant, kad lietuvis verslininkas geriau 10 metų laikys užkimštą sandėlį senomis prekėmis, nei nuleis jų kainą ir jomis atsikratys smile.gif
Atsakyti
Sveiki, turiu klausima del ISOFIX sistemos blush2.gif .
Dabar ieskome kedute, gybex noreciau, bet yra su ISOFIX sistema ir be jos. gal galite is patirtes pasakyti + ir -.
Atsakyti
laba,

gal galit patart?
renkam dukrytei kėdutę. išsirinkau kelis variantus:

* Concord Transformer XT
* Concord Transformer T 15-36 kg
* MAXI COSI Rodi Airprotect
* CYBEX Free-fix

dabar belieka išsirinkti vieną g.gif jei rasčiau vienoj vietoj visas kėdutes, būtų galima su vaikiuku "išbandyt", būtų žymiai lengviau..

Atsakyti
QUOTE(~MILENA~ @ 2011 03 07, 19:05)
Sveiki, turiu klausima del ISOFIX sistemos blush2.gif .
Dabar ieskome kedute, gybex noreciau, bet yra su ISOFIX sistema ir be jos.  gal galite is patirtes pasakyti  + ir -.

idomus ir man ax.gif

kas galetu pakomentuot skirtumus tarp solution ir solutiontion X g.gif
man kazkaip nepavyksta susiorientuot, o ir reklaminis vaizdelis vienas ir tas pats-per visur doh.gif kiek suprantu, visi jie baigiasi "naujiena"-FIX, o mane domina kaip tvirtintusi tas be fix, tiesiog videovaizdelyje...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo geguzevasaris: 18 kovo 2011 - 22:58
QUOTE(geguzevasaris @ 2011 03 18, 22:57)
idomus ir man ax.gif

kas galetu pakomentuot skirtumus  tarp solution ir solutiontion X g.gif
man kazkaip nepavyksta susiorientuot, o ir reklaminis vaizdelis vienas ir tas pats-per visur doh.gif kiek suprantu, visi jie baigiasi "naujiena"-FIX, o mane domina kaip tvirtintusi tas be fix, tiesiog videovaizdelyje...

Be isofix kedutes tvirtinasi masinos dirzu.
Paziurekit youtube, isiveskit kabutese cybex solution, tada cybex solution x, videoklipu perziura gal pades susiorientuot:
http://www.youtube.c...;feature=relmfu

http://www.youtube.c...h?v=67UB64bxyBk
http://www.youtube.c...RU&feature=fvsr
http://www.youtube.c...;feature=fvwrel
Atsakyti
Na pagal testus ziurint kiek atsimenu tai solution nepraeina tiek saugumo kiek solution x. ir modeliai panasus, bet tikrai nevienodi. sonu apsaugos mazesnes pirmajam. (cia mamytei, kuri klause skirtumu) smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Elizabeth** @ 2011 03 13, 23:51)
laba,

gal galit patart?
renkam dukrytei kėdutę. išsirinkau kelis variantus:

* Concord Transformer XT
* Concord Transformer T 15-36 kg
*  MAXI COSI Rodi Airprotect
*  CYBEX Free-fix

dabar belieka išsirinkti vieną  g.gif jei rasčiau vienoj vietoj visas kėdutes, būtų galima su vaikiuku "išbandyt", būtų žymiai lengviau..

Pati kai rinkausi is kart atmeciau jusu minima Maxi Cosi, nes vaikui augant ir didinant kedute, peciu juostos apsaugos lieka apacioje. Mes pries savaite isigijom Kiddy Discovery Pro. Esu ziauriai patenkinta. Vaikas issedejo nuo Kuno iki Nidos ir nepyko, kad pavargo (dar taip nebuvo vaziuojant su senaja kedute). vaziuodama uzmigo ir nors nepadareme gulimos padeties puikiai miegojo sedimoje ir galvyte nekabarojo niekur. isimylejau as sia kedute is pirmo zvilgsnio wub.gif pas mus jis svelniai zalia....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bailutyte: 19 kovo 2011 - 09:05
QUOTE(bailutyte @ 2011 03 19, 11:10)
Mes pries savaite isigijom Kiddy Discovery Pro. Esu ziauriai patenkinta. Vaikas issedejo nuo Kuno iki Nidos ir nepyko, kad pavargo (dar taip nebuvo vaziuojant su senaja kedute). vaziuodama uzmigo ir nors nepadareme gulimos padeties puikiai miegojo sedimoje ir galvyte nekabarojo niekur. isimylejau as sia kedute is pirmo zvilgsnio  wub.gif  pas mus jis svelniai zalia....

dekui uz ats . del cybex

o galetumet daugiau papasakot, siuntetes, ar pirkot cia LT...

Tiesiog dabar turiu neskubant pakankamai laiko rinktis kedute, norisi susideliot visus pliusus ir minusus galvoje, kitaip skaantdevyniskart pamatuot, desimta pirkt biggrin.gif

ziuriu tarp tu cybex ir kidy

o kaip "mikstumas" jusiskes kidy? nes nuotraukoje paziurejus , tai atrodo viskas labai puikiai, taciau lyginant kaina, tai kidy tikrai palyginus pigi g.gif , todel ir klausiu, gal kas nors ten 'paprasciau" ar "prasciau" biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(regal @ 2011 03 19, 02:29)

aciu labai, tikrai siu video nebuvau radusi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(geguzevasaris @ 2011 03 19, 11:05)
dekui uz ats . del cybex

o galetumet daugiau papasakot, siuntetes, ar pirkot cia LT...

Tiesiog dabar turiu neskubant pakankamai laiko rinktis kedute, norisi susideliot visus pliusus ir minusus galvoje, kitaip skaantdevyniskart pamatuot, desimta pirkt biggrin.gif

ziuriu tarp tu cybex ir kidy

o kaip "mikstumas"  jusiskes kidy? nes nuotraukoje paziurejus , tai atrodo viskas labai puikiai, taciau lyginant kaina, tai kidy tikrai palyginus pigi g.gif , todel ir klausiu, gal kas nors ten 'paprasciau" ar "prasciau"  biggrin.gif
Papildyta:

aciu labai, tikrai siu video  nebuvau radusi mirksiukas.gif

Ir mes rinkomes tarp Cybex ir kiddy. pirkom is jusuvaikas.lt ten galima kad pristatytu i namus arba nuvaziuot i alytu patiems. (me vaziavom) skaiciau, kad net ir per siuntu tarnyba autobusu stotyje perduoda. na o del minkstumo tai ka galiu pasakyt. kad butu kieta tai tikrai ne. bet ir nesukrenta vaikas, tiesiog kaip normali automobilio sedyne. pasirinkom kiddy nes joje keliant plateja peciu juosta ir dar prasiilgina sedejimo vieta, bet to turi gulstesne miego pozicija ir galima ja padaryt neatlosus pacios masinos sedynes (kaip cybex). ten tokia pasistato rankena nugaroj, del to lieka vietos kur atlost. nors vaziuojant to dar nebandem daryt. gerai jauciasi spaudziant ta medziaga absorbuojanti soninius smugius (ties peciu juosta ir galva). medziaga raso kad skalbiama ir neblunkanti nuo saules. tai dar nebandem, tik p[abandziau nurengt - gana greitai tai pavyko padaryt. PS. jei labai norit ,,pasimatuot'' galit privaziuot, mes Kaune. o ateinanti sestadieni ryte busim siauliuose smile.gif cia tinka abiems besidominancioms smile.gif))
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bailutyte: 19 kovo 2011 - 10:41