Įkraunama...
Įkraunama...

Autokėdutės 15-36 kg (II-III kat.)

O gal kas žinot kur Kaune rasti realiai apžiūrėti Graco kėdučių? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Rianka @ 2011 01 12, 23:03)
O gal kas žinot kur Kaune rasti realiai apžiūrėti Graco kėdučių?  g.gif

anksiau Jurbarko g. buvo "zaislu planetos" isparduotuve tai ten buvo Graco auto kedutes, vezimeliai ir t.t. Kur jie issikele nezinau. Bandykit inete ieskot zaislu planetos ir pas juos klaust.
Atsakyti
Skaičiau skaičiau čia patyrusių pasisakymus... bet daugiausia kalbate apie geras Concord, Cybex, prastas Graco ir pan...
Norėčiau atsiliepimų apie Maxi Cosi, LT jos gana populiarios, kaina nebloga ir saugumas įvertintas neprastai.
Ar turite kas Rodi ar Rodi AirProtect modelį? Kaip su patogumu vaikui?
Atsakyti
Aš irgi perskaičiau visą temutę. Na, nieko nuostabaus, kad tam tikri modeliukai reklamuojami labiau smile.gif, visuose forumuose tas pats.
Ar galėtų kas nors žinantis papasakoti išvis apskritai, į ką labiau kreipti/nekreipti dėmesio, renkantis kėdutę 15-36 kg?

QUOTE(mazuika @ 2010 11 29, 19:04)
Sveiki.susidurem su dilema,gal kas patarsit kaip išspręsti:) turim dvi pametinukes mergytes.vyresniajai du metukai ir du men.kol kas ji vazinejasi Maxi cosi tobi keduteje (9-18 kg).bet ir mažajai jau reikia tokios pačios kedutes.tai dabar ir galvojam,ar pirkt dar viena tobi,o gal vyresniajai jau butų galima ir rodi??pagal ugi lyg ir butų galima ją pirkti,bet 15kg dukrytė dar nesveria... (sveria 12kg).tai vat ir klausimas-gal pirkot kas nors 15-36kg kėdutę mazesniam vaikuiciui?

Ir pas mus ta pati situacija, bet tikrai nepirksim antros 9-18 kg - pinigų išmetimas doh.gif . Aišku, vaiko saugumas labai svarbu, bet... kartais tai atsiremia ir į finansines galimybes, užtai iš karto bandau žiūrinėtis 15-36 kg smile.gif

Ir apskritai skaitant straipsnius suprantu, kad tas IsoFix'as nieko labai čia gero g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo priklausomybe: 14 vasario 2011 - 22:34
QUOTE(priklausomybe @ 2011 02 14, 23:33)
Aš irgi perskaičiau visą temutę. Na, nieko nuostabaus, kad tam tikri modeliukai reklamuojami labiau smile.gif, visuose forumuose tas pats.
Ar galėtų kas nors žinantis papasakoti išvis apskritai, į ką labiau kreipti/nekreipti dėmesio, renkantis kėdutę 15-36 kg?
Ir pas mus ta pati situacija, bet tikrai nepirksim antros 9-18 kg - pinigų išmetimas  doh.gif . Aišku, vaiko saugumas labai svarbu, bet... kartais tai atsiremia ir į finansines galimybes, užtai iš karto bandau žiūrinėtis 15-36 kg smile.gif

Ir apskritai skaitant straipsnius suprantu, kad tas IsoFix'as nieko labai čia gero  g.gif

Nagi nagi pasidalinkit, kodel nieko gero tas isofixas g.gif
Atsakyti
QUOTE(priklausomybe @ 2011 02 14, 22:33)
Ir apskritai skaitant straipsnius suprantu, kad tas IsoFix'as nieko labai čia gero  g.gif

Tai jei isofix nieko gero, tai paaiškinkit man kaip tvirtinama 15-36 kg kėdutė, kurioje vaikas segamas automobilio saugos diržais, automobilyje? Jei aš teisingai suprantu tai niekaip????? T.y. jei vaikas nesėdi kėdutėj tai ta kėdutė net nėra pritvirtinta tuo metu? Sorry už kvailą klausimą tiesiog niekad nemačiau kaip tvirtinaso tos kurios be isofix blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(burundukas @ 2011 02 15, 08:39)
Tai jei isofix nieko gero, tai paaiškinkit man kaip tvirtinama 15-36 kg kėdutė, kurioje vaikas segamas automobilio saugos diržais, automobilyje? Jei aš teisingai suprantu tai niekaip????? T.y. jei vaikas nesėdi kėdutėj tai ta kėdutė net nėra pritvirtinta tuo metu? Sorry už kvailą klausimą tiesiog niekad nemačiau kaip tvirtinaso tos kurios be isofix  blush2.gif

Tikrai sutinku su jumis drinks_cheers.gif Peržiūrėjau galybę filmuotų vaizdelių, tai tik Maxi Cosi be Isofix užsikabina už sėdynės galvos atlošo. O kitos, toks jausmas, važiuojant be vaiko, turėtų makaluotis ant galinės sėdynės g.gif

Na po vakar dienos, praleistos prie PC, nagrinėjant autokėdutes, mes apsistosim ties Cybex. Kainos ir kokybės santykis priimtiniausias.
Bandysiu užsakinėti tiesiai iš Vokietijos.
Atsakyti
QUOTE(burundukas @ 2011 02 15, 08:39)
Tai jei isofix nieko gero, tai paaiškinkit man kaip tvirtinama 15-36 kg kėdutė, kurioje vaikas segamas automobilio saugos diržais, automobilyje? Jei aš teisingai suprantu tai niekaip????? T.y. jei vaikas nesėdi kėdutėj tai ta kėdutė net nėra pritvirtinta tuo metu? Sorry už kvailą klausimą tiesiog niekad nemačiau kaip tvirtinaso tos kurios be isofix  blush2.gif

Kedute segama tais paciais automobilio dirzais ar be vaiko, ar su vaiku joje ax.gif
Atsakyti
QUOTE(regal @ 2011 02 15, 12:51)
Kedute segama tais paciais automobilio dirzais ar be vaiko, ar su vaiku joje ax.gif

Aš čia filosofuoju ir bandau logiškai išmastyti isofix "nereikalingumą"
Kitaip tariant, jei nenori kad kėdutė "skraidytų" automobilyje kai nėra vaiko, ją tuščią turi užseginėti, jei pamirši avarijos atveju iš kėdutės gali ir į galvą gauti? blink.gif O jei vaikas avarijos metu būtų tai skristų į priekį savo svoriu ir dar kėdutės svoris dasidėtų.... Jei aš teisi tai manau daugiau neturėtų kilti klausimų dėl isofix... Bet čia tik mano nuomonė ir pamastymai,
Priklausomybe galit paneigti mano paistalus...
Atsakyti
Aš taip pat jungiuosi prie informacijos apie Maxi Cosi paieškų. Sakykit prašau, gal kas žinot, ar skiriasi Maxi cosi rodi XR ir Air Protect ir kuom? air pritect gerai ivertinta, o apie xr nerandu.... nieko.... beje, kur gyvai paciupinet kaune?
Atsakyti
QUOTE(bailutyte @ 2011 02 20, 10:34)
Aš taip pat jungiuosi prie informacijos apie Maxi Cosi paieškų. Sakykit prašau, gal kas žinot, ar skiriasi Maxi cosi rodi XR ir Air Protect ir kuom? air pritect gerai ivertinta, o apie xr nerandu.... nieko.... beje, kur gyvai paciupinet kaune?

Air Protect naujausias jų kūrinys, kiek aš supratau. YouTube galite įsivesti ir vizualiai apžiūrėti smile.gif O Maxi Cosi prekiauja ir BabyCity ir Baby center. Skelbimuose dar radau šiuos autokėdutės pigiau, berods jie Kaune.
Atsakyti
QUOTE(bailutyte @ 2011 02 20, 10:34)

XR jau nebegaminamas, rasite tik naudotas.
Papildyta:
QUOTE(priklausomybe @ 2011 02 14, 22:33)
Ir pas mus ta pati situacija, bet tikrai nepirksim antros 9-18 kg - pinigų išmetimas  doh.gif . Aišku, vaiko saugumas labai svarbu, bet... kartais tai atsiremia ir į finansines galimybes, užtai iš karto bandau žiūrinėtis 15-36 kg smile.gif

Na taip, vaiko saugumas yra labai svarbu, bet poros šimtų litų dėl jo gaila išleisti... blink.gif

Šiaip čia labiau reikėtų žiūrėti ne vaiko svorį, o į ūgį — t.y. ar vaikui sėdint kėdutėje užsegtas mašinos diržas eina per vaiko petį ar per kaklą. Per kaklą jokiu būdu negalima vaiko segti.
Atsakyti