QUOTE(eglaite2 @ 2011 01 05, 18:01)
Sveikos, mamytes
. Ieskau savo 3 metu mergaitei kokybiskos ir kuo saugesnes autokedutes, bet mašina be isofix ir siaip mazute, dvieju dureliu
. InRed labai graziai atsiliepe apie Concord Transformer XT modeliuka ir noretusi sios kedutes, bet mums netinka, nes masina be isofix.
Kol kas, kiek dar nedaug domejausi, linkstu prie Concord T kedutes, tik nesu gyvai jos maciusi ir nezinau ar tiktu ji mano masiniukui
.
Gal kas galit patarti kaip mano pasirinkimas ar ka kita pasiulyti, likciau labai dekinga uz patarimus ir info
.

Kol kas, kiek dar nedaug domejausi, linkstu prie Concord T kedutes, tik nesu gyvai jos maciusi ir nezinau ar tiktu ji mano masiniukui

Gal kas galit patarti kaip mano pasirinkimas ar ka kita pasiulyti, likciau labai dekinga uz patarimus ir info

Trumpai parasysiu skirtumus tarp Concord skirtingu modeliu keduciu.
Concord Transformer XT tvirtinasi masinoj dviem budais: su isofix jungtimi, jei ji yra masinoje, o jei nera, tai masinos dirzu. Concord transformer T yra su isofixu, bet gali tvirtintis ir su masinos dirzu. Concord transformer T yra supaprastintas XT variantas, joje nera gulscios padeties. Dar yra Concord transformer X, si kedute neturi isofix jungties, tvirtinasi masinos dirzu, bet turi gulscia padeti.