Įkraunama...
Įkraunama...

Autokėdutės 15-36 kg (II-III kat.)

QUOTE(burundukas @ 2010 11 23, 13:02)
Jei neklystu priori XP yra skirta 9-18 kg grupei, o Rodi XR yra 15-36 kg.
O rinkites pirmiausia pagal tai kokios jums kedutes reikia 9-18 ar 15-36 kg. Kiek man teko info skaityti graco kėdučių niekur neradau aukštai vertinamų pagal testus, bet gal aš blogai ieškojau, nežinau  biggrin.gif

man aisku reikia tos didesnes 15-36kg biggrin.gif tai va vis ieskau o tos maxi cosi siaip geros ane (rodi xr)? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(awsra @ 2010 11 23, 13:15)
man aisku reikia tos didesnes 15-36kg biggrin.gif  tai va vis ieskau o tos maxi cosi siaip geros ane (rodi xr)? ax.gif

Taip, Maxi Cosi geros kedutes. Paziurekit i testu rezultatus:
http://www.adac.de/i...st/default.aspx
ir puslapio virsuj ingaaaa idetoj nuorodoj 4u.gif
Atsakyti
o klausykit Maxi cosi rodi xr air protect 2010 kedute turi ta pakoji? ar ji reikia patiems papildomai dasipirkt? siandien nusipirkom kedute ir paveiksliuke rodo jog pakojis yra bet kai ja ispakavau jo nera, tai ir noriu suzinot ar jis turi but komplektacioje ar atskirai reikia pirkti? aciu labai uz atsakymus:)
Atsakyti
Sveiki.susidurem su dilema,gal kas patarsit kaip išspręsti:) turim dvi pametinukes mergytes.vyresniajai du metukai ir du men.kol kas ji vazinejasi Maxi cosi tobi keduteje (9-18 kg).bet ir mažajai jau reikia tokios pačios kedutes.tai dabar ir galvojam,ar pirkt dar viena tobi,o gal vyresniajai jau butų galima ir rodi??pagal ugi lyg ir butų galima ją pirkti,bet 15kg dukrytė dar nesveria... (sveria 12kg).tai vat ir klausimas-gal pirkot kas nors 15-36kg kėdutę mazesniam vaikuiciui?
Atsakyti
QUOTE(mazuika @ 2010 11 29, 19:04)
Sveiki.susidurem su dilema,gal kas patarsit kaip išspręsti:) turim dvi pametinukes mergytes.vyresniajai du metukai ir du men.kol kas ji vazinejasi Maxi cosi tobi keduteje (9-18 kg).bet ir mažajai jau reikia tokios pačios kedutes.tai dabar ir galvojam,ar pirkt dar viena tobi,o gal vyresniajai jau butų galima ir rodi??pagal ugi lyg ir butų galima ją pirkti,bet 15kg dukrytė dar nesveria... (sveria 12kg).tai vat ir klausimas-gal pirkot kas nors 15-36kg kėdutę mazesniam vaikuiciui?

Mes cybex x-fix pirkom 2,5 m. mergytei, svere 13 kg su biškiu.
Atsakyti
QUOTE(mazuika @ 2010 11 29, 20:04)

Na zinokit mano vyresnelis tilpo i Maxi cosi tobi iki 2 m. ir kokiu 9 men. Po to jam galva virs kedutes islisdavo doh.gif Taigi dabar pagaliau sulaukeme savo cybex x-fix ir persodinom i ja. Jam dabar 2 m. ir 10 men. ir sveria beveik 14 kg. Na mes taip pagalvojome su vyru, kad x-fix saugiau del tvirtinimo automobilyje, o kol ziema, vazines su kombinezonu, o iki pavasario svorio priauginsim ax.gif O siaip puikiausiai jis toje keduteje atrodo ir pagal ugi pats tas ant zemiausios pozicijos nugareles. Labai dziaugiames savo geltonaja Cybex x-fix smile.gif
ir beje, amazone.de atsiunte naujienlaiski, kad daug keduciu yra su nuolaidom iki 30 proc., tai maciau, kad cybexus su x-fixais ir uz 110 euru galima nusipirkti, pvz. tokia
user posted image
Atsakyti
aciu uz atsakymus! truputi ramiau pasidare... smile.gif nes vyras labiau linksta didesne kedute pirkt, as lyg ir norejau dar viena tobi, bet tikrai gal ir neapsimoka... nes buvom isodine - pagal ugi puikiai tinka, kai maksimaliai nuleista galvytes apsauga.
o kas cia per kedutes cybex x-fix? mes galvojam apie maxi cosi rodi, bet gal sitos kazkuo geresnes? kiek ziurejau saugumo ivertinimus, tai lygtai panasus?
Atsakyti
sveikos, turėjau šiandien tokią patirtį.Nusipirkom padą (pasostę) už 40lt ji lengvutė, pati padaryta iš tos baltos lengvos lyg putoplasto (nežinau kaip vadinasi) ir ant viršaus jau medžiaga. Atsisėdo vaikas, kažkas ne to, slysta , bet gal dėl to kad kombinzonu buvo apsirengęs. O "geriausias" atsitikimas buvo toks, kad netyčia lipdama į mašiną močiutė po tamsiai nematė kur sėda ir atsisėdo, tad nulūžo tas vienas ragas. Nežinau, bet gailiuosi, nes iš tikrųjų sulūžti gaėji ir ne dabar, o ir bet kada kitą kartą.
Atsakyti
nusipirkom ir mes Concord Transformer XT - graphite spalvos. Esu LABAI LABAI patenkinta kėde. Superinės konstrukcijos lyginant su visom išžiūrėtom iki tol - Romer, Cybex xfix, Maxi-Cosi. Tokia kaip lėktuvo kėdė - ta pneumatika labai patogu, nes tikrai paprasta padidinti kėdę, sumažinti, ir matosi, kad tas didinimas-mažinimas neatsiliepė kontrukcijos patvarumui. Vaikui labai patogu (mano ne prie liesųjų), o dar tie pribumbasai - atsilenkimas į miego poza 1 mygtuku ir isofix tvirtinimų "iššliaužimas" 1 mygtuku - tikrai puikiai atrodo.

Medžiaga kokybiška, vientisa. Žodžiu, tikrai, rekomenduoju, nors kaina tikrai nemaža, bet gaminys ją atitinka. Mes pirkom iš gandriukai.lt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(InRed @ 2011 01 02, 13:00)
nusipirkom ir mes Concord Transformer XT - graphite spalvos. Esu LABAI LABAI patenkinta kėde. Superinės konstrukcijos lyginant su visom išžiūrėtom iki tol - Romer, Cybex xfix, Maxi-Cosi. Tokia kaip lėktuvo kėdė - ta pneumatika labai patogu, nes tikrai paprasta padidinti kėdę, sumažinti, ir matosi, kad tas didinimas-mažinimas neatsiliepė kontrukcijos patvarumui. Vaikui labai patogu (mano ne prie liesųjų), o dar tie pribumbasai - atsilenkimas į miego poza 1 mygtuku ir isofix tvirtinimų "iššliaužimas" 1 mygtuku - tikrai puikiai atrodo.

Medžiaga kokybiška, vientisa. Žodžiu, tikrai, rekomenduoju, nors kaina tikrai nemaža, bet gaminys ją atitinka. Mes pirkom iš gandriukai.lt 4u.gif

Apziurejau gandriukai.lt, bet kad ten nera ju g.gif
Atsakyti
Mamos, kurios turit Maxi cosi Rodi, parašykit jų minusus. 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, mamytes 4u.gif. Ieskau savo 3 metu mergaitei kokybiskos ir kuo saugesnes autokedutes, bet mašina be isofix ir siaip mazute, dvieju dureliu doh.gif. InRed labai graziai atsiliepe apie Concord Transformer XT modeliuka ir noretusi sios kedutes, bet mums netinka, nes masina be isofix.
Kol kas, kiek dar nedaug domejausi, linkstu prie Concord T kedutes, tik nesu gyvai jos maciusi ir nezinau ar tiktu ji mano masiniukui g.gif .
Gal kas galit patarti kaip mano pasirinkimas ar ka kita pasiulyti, likciau labai dekinga uz patarimus ir info 4u.gif.

Atsakyti