Įkraunama...
Įkraunama...

Autokėdutės 15-36 kg (II-III kat.)

QUOTE(*Linele* @ 2014 04 09, 12:55)
Turim Cybex Solution x2, viskas tinka ir patinka - patogu, lengvai reguliuojas, atsilošia šiek tiek galvytė, atsilošia kėdutė jei sėdynę atlenki, lengva pernešti. Tik trūkumas labai daug vietos užima, nors vaikui patogu. Dabar reikia antros tokios kėdutės.Nužiūrėjau vėl cybex, bet dar norėčiau ir apie Kiddy pasidomėti gal irgi tinkamas variantas. Gal kas galite pasidalinti patirtimi kaip su ja, patogumas, funkcionalumas ir pan. ?

gal galite plačiau papasakoti apie šią kėdutę? ar ji be isofixo ir tai nėra trūkumas? aš labai rimtai dairausi į Solution X-fix arba X2-fix, nes neįsivaizduoju, kaip ten su visai nepritvirtinta reikėtų naudotis?
Atsakyti
QUOTE(zujka19 @ 2014 04 09, 13:53)
gal galite plačiau papasakoti apie šią kėdutę?  ar ji be isofixo ir tai nėra trūkumas? aš labai rimtai dairausi į Solution X-fix arba X2-fix, nes neįsivaizduoju, kaip ten su visai nepritvirtinta reikėtų naudotis?

Pas mane isofikso nėra mašinoj, todėl ir kėdutę ėmiau be. Tiesiog uždedi kėdutę ant sėdynės, pasodini vaiką ir prisegi su diržais per kėdutę (kad stabiliau būtų dar užsikiša už kėdutės kampiuko diržas). Kai tuščia mašina tiesiog prisegu diržais kėdutę. Visiškai jokių nepatogumų dėl to nepajutau. Labai lengva kėdutę perdėt iš vienos sėdynės ant kitos.
Atsakyti
Sveikos mamytes, labai noreciau Jusu patarimo. Isaugom savo turima kedute ir jau verkiant reikia naujos. Esu issirinkusi kelis variantus, ir noreciau isgirsti Jusu nuomone, galbut patarima, kuria rinktis. Svarbiausia zinoma saugumas, dar labai svarbu, jog butu patogi vadinama miegojimo padetis, nes tenka nemazus atstumus vazineti. Gaila, jog gyvenam provincijoje, o galimybes kazkur apziureti issirinktus modelius kaip ir nera.
Buciau dekinga uz Jusu nuomones ir patarimus 4u.gif Aciuuuu ! 4u.gif
Mano nuziuretos :
Kiddy Cruiserfix
user posted image
Concord Transformer XT
user posted image
ir Cybex Solution Q fix
user posted image
Atsakyti
Labas. Gal kas galit pasidalinti atsiliepimais apie Peg Perego Viaggo?
Atsakyti
Gal galie pasakyti kuo skiriasi KIDDY Cruiserfix Pro nuo MAXI COSI RodiFix?
4u.gif
Atsakyti
Sveikos, ir man labai reiktu jusu patarimo smile.gif renkuosi kedute, bet, esu pasimetusi visiskai. Vaikui 4 metai, sveriame 18kg, tai dairausi i 15-36kg svoriui. Turime maxi cosi, nors jau baigiam ja isaugti, ji pas vyra masinoje, dar turime kitoje masinoje paaukstinima, dabar dar viena isigijom masina,su kuria as vazineju, tai noriu nupirkti nebrangia, bet pagal kaina gan kokybiska, saugia ir patogia kedute, nes planuojam ir i pajuri nuvaziuoti, o ir seip megstame pasivazineti i tolimesnes keliones. Renkuosi uz apytiksliai 200 lt, plius minus smile.gif ka galetumete man patarti, gal ka pacios esate isigijusios ir labai dziaugiates pirkiniu?
P.S. Man tos be mjrios tik hzsideda, bet niekaio nesitvirtina prie masinos sedynes, kazkaip nesaugiai atrodo. Masinoje yra galimybe ja pritvirti.
Atsakyti
Naujos su ISOFIX už 200 Lt tikrai nerasite. Nebent naudotą, bet paprastai 15-36 kg kėdutės naudojamos keletą metų, tai naudotos būna labai sudrožtos.

O ir aplamai jūsų norai pirkti pigią ir saugią prieštarauja vienas kitam.

Pvz. adac.de kėdučių testuose dauguma kėdučių, kainuojančių mažiau nei 100 EUR pasirodė blogai ir nerekomenduojamos. Tiesa, yra ir prastų kėdučių už 150 EUR.

Išvada tokia: norite tikrai saugios kėdutės - perkate Maxi Cosi, Britax/Roemer, Cybex, Concord ir vengiate Graco, Bebe Confort (nors ir turi vardą, bet testuojamos kėdutės prastai pasirodo) bei visokios noname piguvos.
Atsakyti
QUOTE(valkata @ 2014 06 27, 11:31)
Naujos su ISOFIX už 200 Lt tikrai nerasite. Nebent naudotą, bet paprastai 15-36 kg kėdutės naudojamos keletą metų, tai naudotos būna labai sudrožtos.

O ir aplamai jūsų norai pirkti pigią ir saugią prieštarauja vienas kitam.

Pvz. adac.de kėdučių testuose dauguma kėdučių, kainuojančių mažiau nei 100 EUR pasirodė blogai ir nerekomenduojamos. Tiesa, yra ir prastų kėdučių už 150 EUR.

Išvada tokia: norite tikrai saugios kėdutės - perkate Maxi Cosi, Britax/Roemer, Cybex, Concord ir vengiate Graco, Bebe Confort (nors ir turi vardą, bet testuojamos kėdutės prastai pasirodo) bei visokios noname piguvos.

Tada kitas klausimas, ka is tu geruju firmu rekomdenduojate pirti? Klausiu konkretaus modelio.
Bet graco tai girdejau tikrai geros kedutes, ju kaina irgi nera maza, bet pigesnes uz tas kitas gerasias firmas jusu isvardytad.
Atsakyti
QUOTE(Sirse2010 @ 2014 06 27, 19:18)
Tada kitas klausimas, ka is tu geruju firmu rekomdenduojate pirti? Klausiu konkretaus modelio. 
Bet graco tai girdejau tikrai geros kedutes, ju kaina irgi nera maza, bet pigesnes uz tas kitas gerasias firmas jusu isvardytad.

autokeduciu saugumo testai manau panagrinėjus tikrai daugiau atsakymų rasite wink.gif
Atsakyti
QUOTE(*Linele* @ 2014 06 28, 02:07)
autokeduciu saugumo testai manau panagrinėjus tikrai daugiau atsakymų rasite wink.gif

Aciu 4u.gif
Atsakyti
http://www.mytoys.de...1.42.21/2536623
http://www.mytoys.de...1.42.20/2421248
http://www.mytoys.de...1.42.04/2423920

Mamukai, kurios nusimanote, paaiškinkite kuo skiriasi šios kėdutės? Pirma tai matau, kad atlošas reguliuojasi, o kitos? Pavadinimai skiriasi o funkcionalumas jų kuo g.gif Gal kuri turit ir galit pasidalint patirtimis, kuri geriausia būtų. jai daugiau nieko dapirkt nereikia, įdedi į mašiną ir viskas ? Ačiū
Atsakyti
Pirmoje toje galvos apsaugoje iš šonų yra oro pagalvės, užtat ir pavadinimas Air Protect.

Antras linkas neveikia.

Trečia yra tokia pati kėdutė kaip pirma, tik minus minėtos oro pagalvės.

O galvos apsaugos aukštis reguliuojasi visose tokio tipo kėdutėse.
Atsakyti