Įkraunama...
Įkraunama...

Autokėdutės 15-36 kg (II-III kat.)

QUOTE(Murinka @ 2013 09 22, 14:33)
Sveikos, o man čia beiūrinėjant interneto platybės ir beskaitinėjant kilo toks kvailas klausimas  blush2.gif  Žiūriu tą MC Rodifix kėdutę ir ji visai be jokių porankių, kažin ar patogu vaikui joje sėdėt? pasidalinkit patirtimi, kas turit? Tiesa, gyvai mes jos nebandėm, žiūriu dar tik internete ...  ax.gif

O kodėl turėtų būti nepatogu? Aš kažkaip nepastebėjau, kad tie porankiai atliktų kokią nors vaiko komfortą gerinančią funkciją. Paprastai jų funkcija yra ta, kad neleidžia diržui aukštyn "užlipti". Arba aplamai tik dėl vaizdo...
Atsakyti
QUOTE(Elizabeth** @ 2013 09 23, 20:58)
gal kuri atsakys, koks skirtumas tarp jūsų nurodytų ir šios kėdutės? :

http://www.jusuvaiku...h...rt&Itemid=1

kur jusu nuoroda, tai cia kedute 2012 metu, o kur musu-kedute 2013 metu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Murinka @ 2013 09 22, 13:33)
Sveikos, o man čia beiūrinėjant interneto platybės ir beskaitinėjant kilo toks kvailas klausimas  blush2.gif  Žiūriu tą MC Rodifix kėdutę ir ji visai be jokių porankių, kažin ar patogu vaikui joje sėdėt? pasidalinkit patirtimi, kas turit? Tiesa, gyvai mes jos nebandėm, žiūriu dar tik internete ...  ax.gif

Patogu tikrai mirksiukas.gif
Nors tiesą sakant MC rodifix manęs nesužavėjo. Kažkokia"skystoka" pasirodė g.gif Ta prasme segant vaiką atsiremi į kėdutės kraštą ir jis juda unsure.gif
Atsakyti
Laba,

Niekaip neapsisprendziu kuria kedute pasirinkiti Maxi Cosi Rodifix ar Maxi Cosi Rodi Air Protect? Gal kas turit ar tiesiog galit palyginti. Pas mus masina sena, taip kaip ir Isofix sistema nelabai reikalinga..
Atsakyti
QUOTE(Angel_a @ 2013 09 25, 16:58)
Laba,

Niekaip neapsisprendziu kuria kedute pasirinkiti Maxi Cosi Rodifix ar Maxi Cosi Rodi Air Protect? Gal kas turit ar tiesiog galit palyginti. Pas mus masina sena, taip kaip ir Isofix sistema nelabai reikalinga..

Mes nusipirkom MC Air Protect. Vienoj musu masinoj nera Isofix, tai nusprendem pirkti kedute be jos. Kaina pagavom superine thumbup.gif . O ir kedute labai dziaugiames. Patogi sunui, lengvai prisitvirtina. Ir ilgoje kelioneje isbandem, puikiausiai ismiegojo 2 val. Vnz, uz tokia kaina, kedute thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(KJULIJA @ 2013 09 25, 10:00)
kur jusu nuoroda, tai cia kedute 2012 metu, o kur musu-kedute 2013 metu smile.gif

tai tą aš ir pati suprantu smile.gif bet ar yra kitokių esminių skirtumų? mes turim mano nuorodoj įdėtą kėdutę, planuojam ir broliui tokią pirkt. jei skirtumai tik metuose, o visa kita taip pat, tai mums ir 2012 labai liuks smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elizabeth**: 26 rugsėjo 2013 - 21:21
QUOTE(Elizabeth** @ 2013 09 26, 22:19)
tai tą aš ir pati suprantu smile.gif bet ar yra kitokių esminių skirtumų? mes turim mano nuorodoj įdėtą kėdutę, planuojam ir broliui tokią pirkt.  jei skirtumai tik metuose, o visa kita taip pat, tai mums ir 2012 labai liuks smile.gif

Ne nera techniskai jokio skirtumo, o bet taciau jei kainos skirtumas nezymus , gal geriau pirkt naujesnio modelio- vis delto plastikas irgi sensta, o ir panaudojus lengviau butu realizuot.. smile.gif
Atsakyti
Nesu ekspertas, bet manau, kad skirtumas tarp skirtingų metų (kalba eina apie 2012-2013 metų leidimo) kėdučių bus tik spalvinė gama, raštų skirtumas ir galbūt užvalkalų medžiagų sudėtis. Kažkokių rimtų konstrukcijos pakeitimų tikrai nebus.
Atsakyti
Sveiki. GAl kas pasakys kuo skiriasi maxi cosi rodi ap 2013, ir maxi cosi rodi fix. Rodi fix pria saugių, o apie rody ap info nerandu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Joliuke @ 2013 10 04, 08:37)
Sveiki. GAl kas pasakys kuo skiriasi maxi cosi rodi ap 2013, ir maxi cosi rodi fix. Rodi fix pria saugių, o apie rody ap info nerandu g.gif

Pries klausiant, reiketu paskaitineti bent keleta puslapiu sios temos, tada nekils tokiu elementariu klausimu ax.gif .
Atsakyti
Gal kas galite pasakyti apie kėdutę Caretero Shifter 15-36kg.?
Atsakyti
Nesu įsitikinęs 100%, bet man tai lenkiška Concord Transformer kopija.
Atsakyti