Įkraunama...
Įkraunama...

Autokėdutės 15-36 kg (II-III kat.)

QUOTE(Baisa. @ 2013 02 19, 19:09)
Ruosiuosi pirkti maxi cosi rodi airprotect. Kas turit? Kaip ji jums bigsmile.gif

ziurejom. dideli minusa matau dirzo uzfiksavime - jei veziosit vienoj masinoj ir neketinate daznai kilnoti kedes - mat ji sunys. viena karta uzkisai ir ramu. kas gerai - kede kazkiek guldosi. tik gal pries perkant kokioj parduotuvej paziurekit kaip gyvai ji pas Jus masinoj "stoves: ir kiek atsilos islaikant sauguma. dazniausiai jos atsilosia kartu su masinos sadyne. o siaip minksta kede. musu 7 metu mergina joje pilnai isitaise ir nebuvo per siaura ar maza.

QUOTE(rokce @ 2013 02 23, 23:06)
as ne apie lygius kalbu  biggrin.gif ka jau as ten.... lotuliukas.gif
as tik pastebejau, kad sitoj temoj apie paprastesnes ne tokio auksto lygio arba is vis be lygio kedutes nesneka  biggrin.gif tai ka rinktis toms "vargsems", kaip as, kurios negali nupirkti ta auksto lygio kedute uz 1000 lt, iseitis viena vazinetis autobusais  biggrin.gif
viska puikiai suprantu, tik pastebejau ir tiek, o ko jus cia "suglumino" mano nuomone del lygiu ir lygesniu auto keduciu biggrin.gif

kodel nesneka? nu pakalbam gathering.gif
as pilnai suprantu kodel nenorit devetos, nes ir pati su tuo susiduriau, kad tokios kategorijos devetos buna caro ruriko laiku, nes gi ir taip aisku, kad vaikui ji buvo pirkta nuo kokiu 3metu iki sakykim 10.... 7 metai naudojimo.... yra kas parduoda parveztas is uzsienio tokias ponaujas. bet pvz britaxai deveti atrodo klaikiai... pradedam ziuret pigesnes naujas.... hm... as visai buvau isiziurejus i osann. gyvai nemaciau ir nebandziau, nieko negaliu pasakyt. keletas mano pamastymu apie kedes aplamai:
1) visokie iso standartai.... paraso kad turi kazkoki iso, bet is tikro tai nieko neturi bendro su saugumu, o tik pvz su kokiu la kokybes valdymu, na pvz turi idiege gamybos proceso atsekamuma: kas ka kada dare.... nu ir kas is to man....
2) kodel skiriasi kainos taip zenkliai? ar gali uz 250 kede buti kokybiska? kokybiska - TAIP, saugi - klausimas. vistik po surinktos info galiu pasakyt - jei pirksit ta pigesne, ziurekit kad butu kuo lengvesne: avarijos metu, neduokdie, lengva kede neduoda tike inercijos kaip sunki kede, todel mazesne traumu tikimybe. Apie svori nekalbam jei kede kabinasi isofixu - tokio concordo transformerio XT net nedrysciau pastatyti be fiksavimo i kablius.
3) pabandysiu surasti adac filmuka apie kaip elgiasi kedutes. ziauriausia man buvo kaip baby carseat'as prikabintas saugos dirzais isleke is masinos... kitas ziaurumas - kaip vaikas skrenda sededamas ant pasikniuko...... ka supratau - isofiksas nera PONŲ pribumbasas, o tokia pati elementari masinos detale kaip vairas, valytuvai ar magnetola smile.gif
4) nereikia pykti ant nariu, kas kalba apie brangias kedes. as irgi apsigendu kitos diskusijos. bet kad tu kitu diskutuojanciu ir besidalinanciu savo patirtim NĖRA.
5) didzioji mergina vazineja su bebe confort safe side hipsos. kazkada irgi virs 600 kainavo..... dabar juokingai atrodo palyginus ja ir concorda - kaip per kokius 4 metus pasikeite viskas smile.gif
6) benarsydama radau skelbimu, kur parduoda ekspozicines kedutes: pvz. britax adventure 160 Lt.

Papildyta:
multikas:

http://www.youtube.c...h?v=bPsKUXfZwTM
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dresin: 24 vasario 2013 - 00:22
Papildyta:
multikas:

http://www.youtube.c...h?v=bPsKUXfZwTM
[/quote]

Šiame filmuke parodoma, kad tvirčiau kėdutės laikosi, jei yra prisegtos su ISOFIX, nes segant automobilio diržais pridaroma klaidų tvirtinant - pradžioje ir rodoma, kaip su maža kėdute, prisegus ją neteisingai, nesaugu važiuoti.

Iki
Atsakyti
mergaitės kokių pastabų duodumėt dėl šios kėdutės, ar apsimoka g.gif
http://www.vezimeliu...e-eurobaby-f-16
Atsakyti
QUOTE(dresin @ 2013 02 24, 00:13)
babycentre vaikinukas net isispyres is priekio ja ikabino, tai paklausus "kaip man ja prikabinti" atsake - reiks ilipti i gala ir stumti biggrin.gif
o matot, jumi jau 3 metai turit, tai gal patys modeliai pasikeite kazkiek, nes sitos kas dabar yra, tai tos plastiko dalys net mano nepriekabiam vyrui krito i akis - turiu galvoje ne tarpelius tarp medziagos ir plastiko, o pacio plastiko apipjovima - toks grubokas ir atrodo kai kuriose vietose net islenda virs sonu (na tox vaizdas kad uzdejus ranka pvz ant porankio, tai ranka liestu ta plastikine sonine sienele...)

tai gal tas vaikinukas pirmą kartą gyvenime apskritai šią kėdę tvirtino? biggrin.gif patikėkit manim, tikrai nesudėtinga smile.gif man gerokai sudėtingiau buvo teisingai mažiaus kėdės diržus sudėliot, ten kaip puzle , kol atrinkau kuriuo kampu sudėt reikia, kad apskritai diržus užsegčiau lotuliukas.gif dabar jau užsimerkus visa tai galėčiau padaryt, bet pradžioj tai vis pamastyt reikėdavo biggrin.gif
gali būt, kad kokybė suprastėjus g.gif pas mus gi madinga šiam pasauly išleist gerą, gražų , patvarų daiktą, o paskui gamint prasčiau...
aš asmeniškai rinkausi kėdę pagal saugumo testus. man saugumas pirmoj vietoj. norėčiau palinkėt sau ir visiems kitiems, kad išbandyt ar tikrai saugi kėdė taip niekad gyvenime ir netektų...

Atsakyti
QUOTE(Elizabeth** @ 2013 02 26, 15:45)
tai gal tas vaikinukas  pirmą kartą gyvenime apskritai šią kėdę tvirtino?  biggrin.gif patikėkit manim, tikrai nesudėtinga smile.gif man gerokai sudėtingiau buvo teisingai mažiaus kėdės diržus sudėliot, ten kaip puzle , kol atrinkau kuriuo kampu sudėt reikia, kad apskritai diržus užsegčiau  lotuliukas.gif  dabar jau užsimerkus visa tai galėčiau padaryt, bet pradžioj tai vis pamastyt reikėdavo  biggrin.gif
gali būt, kad kokybė suprastėjus  g.gif  pas mus gi madinga šiam pasauly  išleist gerą, gražų , patvarų daiktą, o paskui gamint prasčiau...
aš asmeniškai rinkausi kėdę pagal saugumo testus. man saugumas pirmoj vietoj. norėčiau palinkėt sau ir visiems kitiems, kad išbandyt ar tikrai saugi kėdė taip niekad gyvenime ir netektų...

Manau vaikinukas apskritai kėdutę tvirtino pirma kart gyvenime drinks_cheers.gif kadangi su isofixu bet kuri kėdute laaabai nesudėtinga įtvirtinti , paspausti žinoma ne pro šalį kadangi tvirčiau priglunda prie automobilio sėdynės
Atsakyti
Man concordo isofixai irgi sunkiai isitvirtino masinoje, ir ne todel, kad pirma karta. Paprasciausiai ju isofix jungtis nesisukineja apie savo asi, o yra stabili istisine lygi su kedutes dugnu, o masinoje isofixo ausys yra zemiau pacioje sedimojoje dalyje, ne prie atloso. Zodziu sunku paaiskinti, bet kedes isofixu kampas neatitinka su sedynem, tai reikia pavargti kol itaisai, bet vargas ties ta vieta baigiasi. Kitoje masinoje gal kitaip butu, jei isofixo ausys butu auksciau.
Cybexo jungtys sukasi ratu aplink savo asi, tai prijungdamas jas gali pasisukti, kokiu reikia kampu. Sitoj vietoj ja lengviau montuoti. Bet kai kedziu is masinos i masina neklinoju, tai bedos mazai, kad tik saugios tos kedes butu biggrin.gif
Atsakyti
Jau perkaito galva. Renkuosi tarp Kiddy Cruizerfix pro ir Cybex Solution x2 fix. Kiddy vilioja kojyciu reguliavimas, bet baugina ta siaura galvos dalis. Kaip issirinkti????? biggrin.gif
Atsakyti
Pasimatuoti masinoje su vaiku. Lengviausias budas nuspresti kuri tinkamesne.
Atsakyti
QUOTE(gitulia @ 2013 03 04, 12:26)
Pasimatuoti masinoje su vaiku. Lengviausias budas nuspresti kuri tinkamesne.

Jokiu galimybiu tam nera. Apmokejau jau kiddy, bijau tik, kad nera gulscios padeties visai.
Atsakyti
Internetu pirkta preke visada galima grazinti jei kas labai nepatiks mirksiukas.gif
Atsakyti
Laba diena, pasikartosiu su savo klausimėliu:
Norėjau paklausti kas neseniai pirkot Concord kėdutę. Kur jų galima įsigyti (prieš įsigijant tuo pačiu ir apžiūrėti) ir kokios maždaug kainos.
Šiuo metu vyresnėlė važinėja su Cybex solutiuon x-fix, jaunėlei pradedam dairytis 15-36 kg. kėdutės ir galvoju ar cybex ir kitą pirkti ar concord pabandyti. Cybexui pretenzijų neturiu. Pirkom prieš porą metų, tai galvoju gal per tą laiką kažkas pasikeitė tiek testuose tiek modeliuose ax.gif
Atsakyti
Turim Kiddy cruser. Paprasta be Isofixo. Sakyciau siauroka tokia, 15 Kg. metro ugio vaikui jau reikia ja pailginti. Bet siaip patogi kedute smile.gif Ir kaip tai nera gulscios padeties? Kiddy ji yra. Plastmase atsilenkia juk. Galvyte nekrenta i prieki. Isbandem ilgoj kelionej. O tas kojyciu pailginimas mano galva nelabai turi reiksmes. Bent jau musiskio kojos netelpa automobily. Remiasi i priekine sedyne, o ir siaip nematau as tame konforto g.gif
Atsakyti