Įkraunama...
Įkraunama...

Autokėdutės 15-36 kg (II-III kat.)

QUOTE(dresin @ 2013 02 16, 21:32)
apie adac testus - cia irgi reikia paziuret blaivia galva, nes pvz. kodel 2012 metu teste nebeliko kiddy?

Jei kedes modelis nekeistas, tai jo niekas is naujo ir nebetestuoja, kam testuoti ta pati modeli kelis metus is eiles? Juk tairigi pinigus kainuoja wink.gif

Siaip jei palyginti britaxa ir concorda (britaxa turejom - sudalyvavo avarijoj, dabar turim conorda (tikiuosi nbesudalyvausim smile.gif )) - tai concordas ko gero patogesnis vaikui. Saugumo lyginti nesiimu,atrodo pagal testus abi kokybiskos ir patvarios. Kaip sakote, apdaila pas concorda truputi keista, bet medziagos atrodo kokybiskos, nors britaxo medziaga irgi super atlaike eile metu ir liko kaip nauja. Tik concordo medziaga man malonesne lietimui, jei paskutiniu metu britaxas nepakeite. Kas svarbiausia concordas minkstesne visa sedyne ir atlosas, britaxas sedejimui buvo kietas. Sonai uzdaresni pas concorda, kas man irgi patinka.
Zodziu jei rinktis is naujo, vis tik likciau prie concordo.
Atsakyti
Sveikutes, pradzioj nusiziurejau Kiddy guardian su staliuku, bet paskui pradejau abejoti ar mano dideliam ir stambokam 2 metu pipirui ji nebus ankstoka, todel dabar sprendziu klausima kuria imti: Cybex Solution ar Kiddy Cruiser. Gal kas galetu padeti apsispresti? Neturiu galimybes apziureti ju gyvai 4u.gif
Atsakyti
Ruosiuosi pirkti maxi cosi rodi airprotect. Kas turit? Kaip ji jums bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(dresin @ 2013 02 16, 22:32)
apie Concordus. ziurejom transformeri XT. sunki stipri, pakankamai sunkiai imontuojama kede. siaip labai patiko kaip uzsifiksuoja dirzas ir kad kazkiek guldosi, dar didelis pliusas - kede augant vaikui pleciasi i sonus. minusa deciau apdailai - kaip uz tokius pinigus, galetu ir labiau pasistengti uzlyginti plastmasiu kampus....

na jau... apdailai net aš minusų neturiu biggrin.gif dėl įmontavimo irgi drįsčiau paprieštarauti smile.gif tik įgūdžių reikia, paskui nesudėtinga smile.gif
turim concord transformer xt jau treti metai- superinė kėdė smile.gif ir mažiui , kai išaugs (dabar važiuoja bebe confort iseos TT ) tokią pirksim. spalviškai norėjau, kad derėtų abi automobilyje, tai abi rudos. concord transformer xt ta gulima padėtis daugiau "teorinė" sakyčiau... labai minimaliai skiriasi nuo "sėdimos" padėties, praktiškai beveik nesijaučia skirtumo.
Atsakyti
Bet tos minimalios pakanka, kad galva i prieki nesvirtu uzmigus. Musu irgi XT. Jei lyginti su kitom kedem (is sios kategorijos turejom riomeri, turim cybexa), tai prie apdailos galima tikrai prikibti (kazkaip plastmase sau, medziagos sau), bet tai tikrai ne esme, kede labai patogi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gitulia: 19 vasario 2013 - 23:05
QUOTE(gitulia @ 2013 02 20, 00:05)
Bet tos minimalios pakanka, kad galva i prieki nesvirtu uzmigus. Musu irgi XT. Jei lyginti su kitom kedem (is sios kategorijos turejom riomeri, turim cybexa), tai prie apdailos galima tikrai prikibti (kazkaip plastmase sau, medziagos sau), bet tai tikrai  ne esme, kede labai patogi.

drinks_cheers.gif toj "sėdimoj" daly tai tikrai svyra į priekį, kai užmiega važiuojant.

šiandien atidžiau apžiūrėjau kėdutę, tai tik keliose vietose kur kampai šiek tiek didesni tarpukai tarp medžiaginės dalies ir plastmasės, bet visa kita kuo puikiausiai , siūlės idealiai susiūtos, ne šiaip kokiam kiniečių fabrike... sutinku su nuomone , kad kaip už tokius pinigus norisi idealumo visame kame, be iš esmės pirkiniu esu patenkinta smile.gif
Atsakyti
Norėjau paklausti kas neseniai pirkot Concord kėdutę. Kur jų galima įsisgyti (prieš įsigijant tuo pačiu ir apžiūrėti) ir kokios maždaug kainos.
Šiuo metu vyresnėlė važinėja su Cybex solutiuon x-fix, jaunėlei pradedam dairytis 15-36 kg. kėdutės ir galvoju ar cybex ir kitą pirkti ar concord pabandyti. Cybexui pretenzijų neturiu.
Atsakyti
gal kas ka gali pasakyti apie sita akcija
http://beta.lt/visa-...track_type=name
Atsakyti
QUOTE(Emanuel @ 2013 02 21, 12:12)

niekas cia tokiu "pigiu' keduciu nenagrineja biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
favoritai britax, cybex, concord,visos kitos neatitinka nei saugumo testu ir aplamai paskutinis s...
jei neturi galimybes nusipirkti kedutes uz 400-700 lt,tai esi neatsakinga mama biggrin.gif

labai atsiprasau mergaites, bet toks vaizdas ir susidare perskaicius visa temute, pries tai rasiau, kad siuo metu neturiu galimybes uz tokia suma pirkti kedutes, devetos nenoriu, tad susidare vaizdas kad visos vazineja tik su siu firmu kedutemis biggrin.gif o pigesniu niekas neturi ar bent jau geda afisuotis biggrin.gif
dar karteli atsiprasau 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rokce @ 2013 02 23, 11:58)

o jums pačiai logiškas pamastymas, kad autokėdė kainuojanti 1000 yra tokio pat "lygio" lyginant su 200 Lt kainuojančia kėde? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Elizabeth** @ 2013 02 23, 20:56)
o jums pačiai logiškas pamastymas, kad autokėdė kainuojanti 1000 yra tokio pat "lygio" lyginant su  200 Lt kainuojančia kėde?  smile.gif

as ne apie lygius kalbu biggrin.gif ka jau as ten.... lotuliukas.gif
as tik pastebejau, kad sitoj temoj apie paprastesnes ne tokio auksto lygio arba is vis be lygio kedutes nesneka biggrin.gif tai ka rinktis toms "vargsems", kaip as, kurios negali nupirkti ta auksto lygio kedute uz 1000 lt, iseitis viena vazinetis autobusais biggrin.gif
viska puikiai suprantu, tik pastebejau ir tiek, o ko jus cia "suglumino" mano nuomone del lygiu ir lygesniu auto keduciu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rokce: 23 vasario 2013 - 21:10
QUOTE(Siukas4 @ 2013 02 19, 17:36)
Gal kas galetu padeti apsispresti? Neturiu galimybes apziureti ju gyvai  4u.gif

deja, tik vaiko pasodinimas i kede ir gali padet apsisprest. bent jau i viena is ju - cia buvo ideta net palyginimas cm kiek kuri kede platesne-ilgesne.

QUOTE(Elizabeth** @ 2013 02 19, 23:40)
na jau... apdailai net aš minusų neturiu  biggrin.gif dėl įmontavimo irgi drįsčiau paprieštarauti smile.gif tik įgūdžių reikia, paskui nesudėtinga smile.gif
turim concord transformer xt jau treti metai-

babycentre vaikinukas net isispyres is priekio ja ikabino, tai paklausus "kaip man ja prikabinti" atsake - reiks ilipti i gala ir stumti biggrin.gif
o matot, jumi jau 3 metai turit, tai gal patys modeliai pasikeite kazkiek, nes sitos kas dabar yra, tai tos plastiko dalys net mano nepriekabiam vyrui krito i akis - turiu galvoje ne tarpelius tarp medziagos ir plastiko, o pacio plastiko apipjovima - toks grubokas ir atrodo kai kuriose vietose net islenda virs sonu (na tox vaizdas kad uzdejus ranka pvz ant porankio, tai ranka liestu ta plastikine sonine sienele...)

QUOTE(gitulia @ 2013 02 20, 01:05)
Bet tos minimalios pakanka, kad galva i prieki nesvirtu uzmigus.

va va - apie ka ir kalba - kai uzmiega ir nukara galva zemyn, tai ten gali buti superiniai testai, bet tokioj pozicijoj jokie soniniai "bamperiai" neapsaugotu - kita kalba kai vaikas miega ir galva lieka tarp apsaugu wink.gif

QUOTE(Emanuel @ 2013 02 21, 14:12)

vienareiksmiskai - nepirkciau. schmoll.gif
Atsakyti