Pries keleta dienu nupirkom Maxi Cosi Rodi Airprotect , po ilgos keliones dukryte labai patenkinta, sake, kad labai patogi ir jai patinka

Vyresnėliui vakar nupirkom Kiddy CRUISER PRO. Labai vaikui patogi ji pasirodė, nes rinkomės iš kelių variantų
Reguliuojasi ir į auktį ji ir į plotį, tai net ir plačių pečių vaikinukai nuskriausti nebūtų
Pirkau ją internetu, tai dar nemokamą pristatymą gavom

QUOTE(nester @ 2012 11 06, 21:37)
gal kas galite pasakyti ar kėdutė Kiddy Guardian Pro tvirtinasi dar kokiais diržais mašinoje, ar tiesiog tik su vaiku kartu perjuosi diržą, juk vartysis į šonus taip
pasidalinkite prašau žiniomis 

niekas ten tikrai nesivarto

QUOTE(nester @ 2012 11 06, 21:37)
gal kas galite pasakyti ar kėdutė Kiddy Guardian Pro tvirtinasi dar kokiais diržais mašinoje, ar tiesiog tik su vaiku kartu perjuosi diržą, juk vartysis į šonus taip
pasidalinkite prašau žiniomis 

Ji tvirtinasi tiesiog dirzu automobilio per saugos staliuka,čia video labai aiškiai matosi.
video
Jeigu rinksitės guardian fix pro 2 kėdutę tuomet tvirtinimas bus isofix jungtimis
tvirtinimas su isofix jungtimis.
laba diena
gal galite man paaiškinti
jei kėdutė yra su isofix jungtimis, tačiau mašina nėra pritaikyta toms jungtims, ar galima kėdutę tvirtinti paprastai?

gal galite man paaiškinti

Taip galima. Tada tiesiog neatlenkiate izofiks jungciu, o dedate ja kaip paprasta kede ir tvirtinate kartu su vaiku auto dirzais.
QUOTE(gitulia @ 2012 11 07, 11:28)
Taip galima. Tada tiesiog neatlenkiate izofiks jungciu, o dedate ja kaip paprasta kede ir tvirtinate kartu su vaiku auto dirzais.
Didelis dėkui už atsakymą

Mes irgi siuo metu taip vazinejame. Netiketai pasirode, kad sioje masinoje nera isofix, bet tai nereiskia, kad ir kitoj nebus. Tai kol kas jungtys uzlengtos ir naudojam kaip paprasta kedute.

Sveiki, mano vaikui 2metai ir 4 men. Sveria apie 15kg. Kai uzsisegu dirzus ant kedutes, jam labai spaudzia, tuo labiau ziema vaikas siltai aprengtas. Dirzus atleidau jau iki galo. Ka daryt ar galima tokiu atveju prisegti jau automubiliniu dirzu, manau jis jam tiks, juk kedutei aukstai sedi.

QUOTE(Martusik @ 2012 11 13, 15:00)
Sveiki, mano vaikui 2metai ir 4 men. Sveria apie 15kg. Kai uzsisegu dirzus ant kedutes, jam labai spaudzia, tuo labiau ziema vaikas siltai aprengtas. Dirzus atleidau jau iki galo. Ka daryt ar galima tokiu atveju prisegti jau automubiliniu dirzu, manau jis jam tiks, juk kedutei aukstai sedi.

Mes savo sūnelį 2 metų ir 5 men jau sodinom, nes kėdę reikėjo perleisti sesei. Svėrė atsimenu irgi apie 15kg. Tai jam visai tiko jau didesniųjų kėdutė, diržas ėjo gražiai per petuką, tuo labiau, kad jos ir skirtos nuo 15 kg. Tik gaila buvo ,kad gulima pad4tis jau nebepasidaro, bet dabar jau 3.5 metų, tai prisitaiko, nebenusvyra galvytė jei užmiega.