Įkraunama...
Įkraunama...

Autokėdutės 15-36 kg (II-III kat.)

QUOTE(audratum @ 2010 11 02, 10:32)
sveikos, netycia cia uzklydau net idomu pasidare smile.gif . kas iesko autokedutes kurios nereikia keisti vaikiui augant siulyciau italiska CHICCO NEPTUNE thumbup.gif  mes turim labai dziaugemes. ji universali prisitaiko prie vaiko svorio zodziu tinka visiems tims etapams per kuriuos turim keisti autokedutes. malonumas ne is pigiu ,  bet metams begant atsiperka ir  dar sutaupai pinigeliu. ji prisitaiko prie automobilio kedes, apmusalas lengvai nusivelka, plaunamas skalbimo masina kas aktualu , nes mazieji valgo, teplioja. zodziu  super kedute.

gal ji ir patogi, bet saugumo atžvilgiu nieko gero. Gavo tik 5,5 ivertinima:
http://www.testberic...estbericht.html
Beje, kazkur skaiciau, kad tokios kedutes, kur skirtos nuo 0 iki n metu yra vienos is nesaugiausiu. Matyt, vis viena nera taip lengva pagaminti viena kedute, kuri butu pritaikyta ir labai jautriam kudikiui, ir vyresniam vaikiukui. Kalbu tik apie sauguma.
Atsakyti
O gal kas naudoja Bebe Confort Trianos g.gif
Verta pirkti tokia, ar geriau paziurineti kitokios ax.gif
Atsakyti
sveikos nezinau kaip kas vertina sauguma. manau, kad nei viena auto kedute nera saugi ir nuo nelaimes neisgelbes kartais pardetas saugumo daugiau kenkia nei gelbeja. tas pats kaip airbekai automobilyje vieni gelbeji kiti atvirksciai tik prazudo. ypac vaikus tad geriau juos isjungti. mums ji labai patogi daug zmoniu ja vertina. as labai isreklamuotu prekiu niekada neperku , nes nepasitikiu reklamomis. dar girdejau kalbant, kad visos kedutes saugios jei neturejai auto ivykio po to kokios jos bebeutu tampa nesaugiomis unsure.gif. mes kazkada turejom sena auto kedute ji irgi buvo CHICCO tokia senute, dar seno modelio bet buvo super patogi jojkiu problemu neturejom ir dar padovanojom smile.gif tad as tik uz CHICCO uz vaikuciu patoguma 4u.gif . pagaminta Italijoje, o su italu vazinejimu manau, kad ji ir saugi. teko ten pabuvoti ir ant savo kailio isbandyti italiskus vairavimo ypatumus smile.gif . beje mano mazylis su problemomis teko isbandyti daug keduciu, bet apsistojom ties viena, nes joje mazylis jauciasi kaip karalius o man tai svarbiausia ir cia tik mano nuomone.
Atsakyti
QUOTE(rimulia12 @ 2010 11 01, 20:39)
sveikos,
jau tenka ir mums dairytis didesnes kedutes. sveria jau 17,5. tai jau ant ribos. Esu nusiziurejus CYBEX. man joje patinka kad pats galvos atlosas dar papildomai atsilenkia.
Turiu klausimeli, tos kedutes kurios pasidaro gulscios, tai ju nugarele kartu su kedes atlosu pasiguldo? jei pvz galines kedes nesisukineja atlosas tai ju kitaip ir nepagauldysi?

Galvos padėties reguliavimas į miego poziciją autokėdutei Cybex Solution X-fix yra daugiau teorinis, realiame gyvenime vaiko galva pasvyra į priekį net ir patogiausiose autokėdutėse, kurių nugarėlę galima truputį pakelti miego padėčiai. mirksiukas.gif
Atsakyti
Niu va, gavom pagaliau savo Concord transformer XT kedute. Pati dar nemaciau, tik MB ivertino labai gerai. Vakare apziurejus parasysiu ax.gif .
Atsakyti
gal kuri is jusu turit maxi cosi rodi xp, ar yra pas jus toks plastikinis padukas po kedute kuris pirmais tvirtinasi prie autokedes o po to tik pati kedute blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(zinadriu @ 2010 10 28, 10:20)
Jei nesunku, kai gausite kėdutę, parašykite kaip ten realiai viskas atrodo. Gal ir pažiūrėti kur privažiuočiau. Būčiau labai dėkinga.

Pagaliau atsiunte kedute ta, kuria norejome, t.y. Concord transformer XT, o ir dar mazajam medini zaisliuka idejo uz "moraline skriauda" smile.gif Taigi, kedute patenkinti, ir tikrai verta keliu simtu euru.
Isofixas išlenda paspaudus mygtuka, kita mygtuka paspaudus pasidaro gulscia padetis (nedaug gulscia, bet gal pakankamai-matysim). Jau dabar musu mazajam kedute reikejo padidinti. Tas kedutes augimas i virsu ir i ploti apskaiciuotas optimaliai, nes dabar vaikui vietos keduteje kaip tik kaip tik: nera, kad sėdėtų įspraustas, bet ir nėra, kad šlitinėtų kėdutėje.
Kėdutės medžiaga iš vidinės pusės kaip tvirta medvilnė, tik virsuje ties galva kaip švelnus frote. Išorinė kėdutės pusė-plastmasinė.
Beje, kėdutė pagaminta VOKIETIJOJE, o tai manau irgi kažką sako.
Vienu žodžiu kėdute patenkinti, ale tikiuosi, kad kėdutės saugumo niekada nereiks išbandyti unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo regal: 04 lapkričio 2010 - 21:11
QUOTE(Ingaaa @ 2010 11 03, 11:13)
Galvos padėties reguliavimas į miego poziciją autokėdutei Cybex Solution X-fix yra daugiau teorinis, realiame gyvenime vaiko galva pasvyra į priekį net ir patogiausiose autokėdutėse, kurių nugarėlę galima truputį pakelti miego padėčiai.  mirksiukas.gif

As ta tai suprantu, bet geriau bent teprinis, o nei joks. kai net nuo maziausio stbdzio paspaudimo galva nusvyra i prieki. Juk jei tolesneje kelioneje vaziuosi desi vaikui pagalvele aplink kakla.
Man tai svarbu nes draugai tai maciau kaip ta galva ritinejeas kaip kokia kopusto galva kai vaikas uzmigo. man labai baisiaipasirode brrr... net dabar nupurte
Atsakyti
QUOTE(regal @ 2010 11 04, 22:09)
Pagaliau atsiunte kedute ta, kuria norejome, t.y. Concord transformer XT, o ir dar mazajam medini zaisliuka idejo uz "moraline skriauda" smile.gif Taigi, kedute patenkinti, ir tikrai verta keliu simtu euru.
Isofixas išlenda paspaudus mygtuka, kita mygtuka paspaudus pasidaro gulscia padetis (nedaug gulscia, bet gal pakankamai-matysim). Jau dabar musu mazajam kedute reikejo padidinti. Tas kedutes augimas i virsu ir i ploti apskaiciuotas optimaliai, nes dabar vaikui vietos keduteje kaip tik kaip tik: nera, kad sėdėtų įspraustas, bet ir nėra, kad šlitinėtų kėdutėje.
Kėdutės medžiaga iš vidinės pusės kaip tvirta medvilnė, tik virsuje ties galva kaip švelnus frote. Išorinė kėdutės pusė-plastmasinė.
Beje, kėdutė pagaminta VOKIETIJOJE, o tai manau irgi kažką sako.
Vienu žodžiu kėdute patenkinti, ale tikiuosi, kad kėdutės saugumo niekada nereiks išbandyti unsure.gif

Labai ačiū už info, ir man širdis visada prie šitos linko, nors nemačiusi gyvai.
Atsakyti
QUOTE(zinadriu @ 2010 11 05, 19:53)
Labai ačiū už info, ir man širdis visada prie šitos linko, nors nemačiusi gyvai.

Paziurekit atsirado kelios kedutes tikrai uz puikia kaina:
http://cgi.ebay.de/c...=item255ea0c8e5
Raso, kad siuncia tik Vokietijoje, bet gal siustu ir i LT. Reiktu paklaust pardavejo ax.gif
Atsakyti
Merginos, paaiskinkit man kaip yra su ta iso fix sistema. Pas mus yra automobilyje tokie kabliukai, o dabar ziurejau filmuka, kaip tvirtinti cybex kedute automobilyje ir tikrai ten ne tokie daiktai kyso is sedynes g.gif Ar ten kazkas dar papildomai turi tvirtintis?
Va cia matosi, i kokius daiktus isikisa ta kedute, o pas mus tokie ale kabliukai tokio tipo - I_I .
http://www.youtube.c...h?v=67UB64bxyBk

Va radau, pas mus tokie kabliukai, bet sita kedute isikisa i laikiklius kazkokius g.gif
http://en.wikipedia.org/wiki/Isofix
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ramu: 08 lapkričio 2010 - 13:04
QUOTE(ramu @ 2010 11 08, 13:02)
Merginos, paaiskinkit man kaip yra su ta iso fix sistema. Pas mus yra automobilyje tokie kabliukai, o dabar ziurejau filmuka, kaip tvirtinti cybex kedute automobilyje ir tikrai ten ne tokie daiktai kyso is sedynes  g.gif Ar ten kazkas dar papildomai turi tvirtintis?
Va cia matosi, i kokius daiktus isikisa ta kedute, o pas mus tokie ale kabliukai tokio tipo - I_I .
http://www.youtube.c...h?v=67UB64bxyBk

Va radau, pas mus tokie kabliukai, bet sita kedute isikisa i laikiklius kazkokius  g.gif
http://en.wikipedia.org/wiki/Isofix

Ne, ne viskas ok, tokie kabliukai ir turi buti. Viskas ok, pas jus yra automobilyje isofix kabliai, galit drasiai pirkti kėdutę su isofix, net nebūtinai cybex.
Atsakyti