nu mergickos, nusipirkau vanda... nezinau kaip cia man reikes su ja draugaut. pirkau ermitaze, jau gal esat ja maciusios, nes gan ilgai stovejo nukainuotu skyriuj, su tokia diiidele vaza. kainavo 329lt, sian pamaciau kad po gal 5nukainavinu, kaina 49.99. dar buciau neemus, bet va vyras imk imk, cia vien uz vaza tokia kaina galima moket... as dar abejoju ir iki siol, nezinau ar as pribrendus vandoms. nieko apie jas nezinau visai. vadinasi "vanda blue magic". ka db man su ja daryt? kai kurios saknys sudziuvusios, kai kurios matosi is viso pazaliavusios nuo vandens. veliau pafotkinsiu. bet kokybe bus nekokia... oj, galvos skausmelis man...
va keletas nekokybisku nuotrauku
http://public.fotki....oji-mano-vanda/
o kaip db elgtis? eisiu nuprausiu as ja i vonia, nes tokiom kaip dulkytem visa, kazkokiais trupiniais, beto noriu saknis nuplaut. kai kurias saknis reikes nukirpt. jas irgi barstysiu cinamonu, bet viska darysiu kai pradzius po praplovimo. ar gerai jai bus? labai pergyvenu, nes manau kad nemokesiu as jos priziuret, sian reikes daaauuug skaityt...
QUOTE(Oli_vija @ 2010 11 09, 15:33)
nepamiršau
QUOTE(GRAŽINA25 @ 2010 11 09, 16:32)
pasigirsiu
mmmmmmmmm gražuolės
seseilgakase saunus pirkinys,tokia dicke ...vaza tikrai oo ho ho ...saknys neatrodo kad butu prastos..tad linkiu susidraugaut..pati esu naujoke savaja pirmaja pies menesi ar du pirkau...
GRAŽINA25 turiu klausimeli o panasios i ta taskuota neturite.nes 2009metu ziurinejau foto lig ir tokia rodet..ar cia tapati...
GRAŽINA25 turiu klausimeli o panasios i ta taskuota neturite.nes 2009metu ziurinejau foto lig ir tokia rodet..ar cia tapati...
QUOTE(GRAŽINA25 @ 2010 11 09, 16:32)
Merginos, gal kas matėte tokią Vilniuje kur pirkti???
Tokią pačią "perkepiau" vasarą netyčiom
GRAŽINA25, antroji tikrai kaip medelis
Giriuosi ir as ;] menesiuj nepraejus namuose apsigyveno dvi naujos "drauges" , rozinio phalenopsio saknys labai grazios, tankios ir mesingos , na o antrojo lapu krastai parudave... ir saknys papuve, tikriausiai nelauksiu kol nuzydes o kuo greiciau reikes persodinti
Maniake pasidariau su sitom gelytem, kad sakes
Maniake pasidariau su sitom gelytem, kad sakes
QUOTE(Samanta @ 2010 11 09, 20:07)
Merginos, gal kas matėte tokią Vilniuje kur pirkti???
tikrai mačiau, o galėjau matyt arba Ermitaže, arba Banginio Seniuose bet mačiau senėliau, na, gal prieš mėnesį. dabar kai dairysiuos, specialiai atkreipsiu demesį
ledinukas90 saunu...o del manjakiu dauguma tokiu..kuo daugiau turi tuo daugiau nori... kuo daugiau matai tuo daugau reikia...
QUOTE(Rožinė @ 2010 11 09, 11:04)
aš tiesiog jos labai norėjau suprantu kad ir man būtų sunku girti tokias kurias jau turiu, aš naujokė tarp orchidėjų augintojų, todėl ir renku kolkas tik tas kurias jūs jau turite
beto mane kažkaip labai labai traukia būtent ant phal.
beto mane kažkaip labai labai traukia būtent ant phal.
labai grazi ta tavo gelyte.... mane irgi traukia tik palenopsiai.kolkas
grazina,jau ta pirmoji.... laaabai grazi!!!
QUOTE(ledinukas90 @ 2010 11 09, 20:51)
kokia šita gražiiiiiiii
O manieji phal. beveik visi ziedkocius kelia, va kad tik katinas nenulauzytu, nes istisai ant palangiu duodasi. Butu grazu, kai vienu metu zydetu.
QUOTE(Lerikyte @ 2010 11 09, 11:07)
Sandrita, o tu nesiruoši važiuot?
Labai norėčiau,ale aš iš Marijampolės ir be "ratų" dar šiandien TB išoperavo,tai dasideda trečias vaikas namie tad šį kartą praleisiu,gal kitą kartą kur arčiau susitikimas vyks
QUOTE(ledinukas90 @ 2010 11 09, 21:51)
Giriuosi ir as ;] menesiuj nepraejus namuose apsigyveno dvi naujos "drauges"
nu jau pirmoji kokia švelni labai gražūs žiedeliai
jau kiek prisijuokiau priežiūros temoje balsu klykiau pavaro merginos