Aciu merginos,uz saunu ivertinima Nesurasiau pavadinimu,tai parasysiu dabar Pirmoji Coelogyne triplicatula,Oncidiumas,Degamoara Stars and Bars Topper.Visos savotiskai kvepia.Oncidiumo ziedeliai tokie mazuciai,bet kvapa skeidzia toki,kad ilgai salia negaliu buti.Kvapas toks ikyriai saldus.Gerai,kad ant viso kambario nekvepia
QUOTE(rodostoma @ 2010 11 08, 22:02)
Pasirodau su keleta prazydusiu ziedeliu
Jau koks gražuolis oncidiumas Kitos irgi fainos.
QUOTE(Rožinė @ 2010 11 09, 12:04)
beto mane kažkaip labai labai traukia būtent ant phal.
Abi gražios naujokės.Man irgi labai falaenopsiai patinka.
QUOTE(rodostoma @ 2010 11 09, 14:12)
Aciu merginos,uz saunu ivertinima Nesurasiau pavadinimu,tai parasysiu dabar Pirmoji Coelogyne triplicatula,Oncidiumas,Degamoara Stars and Bars Topper.Visos savotiskai kvepia.Oncidiumo ziedeliai tokie mazuciai,bet kvapa skeidzia toki,kad ilgai salia negaliu buti.Kvapas toks ikyriai saldus.Gerai,kad ant viso kambario nekvepia
rodostama, gal kada dalinsi savo oncidiuma??? nupirkciau kereli koki
manau palenopsiai visoms patinka,ypac pradedanciom...ju lengvesnis priziurejimas,daznai ir gausiai zydi...todel jos tokios mielos...
rodostoma - auginu jos giminaite (ziedeliai kiek kitoki) kai zydejo kvapas man tiesiog pasaka...pasidejus laikiau kur dazniausiai sedziu...
rodostoma - auginu jos giminaite (ziedeliai kiek kitoki) kai zydejo kvapas man tiesiog pasaka...pasidejus laikiau kur dazniausiai sedziu...
QUOTE(Raun'a @ 2010 11 09, 13:18)
lark, as galvoju dalyvauti, bet dar tiksliai nezinau, jeigu kioskely bus oncidiumu reikes dalyvauti, kazkaip noriu kazko naujo
dėl tavęs - bus toks kaip rodostomos
Oli_vija ir aš dar laukiu žinių dėl zygopetalum
QUOTE(Pokahonta* @ 2010 11 09, 14:35)
Oli_vija ir aš dar laukiu žinių dėl zygopetalum
nepamiršau
pasigirsiu
čia man mano seneliukas padovanojo žydi ir žydi
čia man mano seneliukas padovanojo žydi ir žydi
Rodostoma, visos trys tikros grazuoles O koks pirmosios pavadinimas???
O, pavelavau, radau pavadinima ankstesnej zinutej
O as tai gal ne tokia ligone kaip jus, nes neturiu daugybes eiliniu phaleonopsiu. Turiu kelis, bet kazkaip neskubu as ju pirkt... Su laiku manau daugiau isigysiu
O, pavelavau, radau pavadinima ankstesnej zinutej
O as tai gal ne tokia ligone kaip jus, nes neturiu daugybes eiliniu phaleonopsiu. Turiu kelis, bet kazkaip neskubu as ju pirkt... Su laiku manau daugiau isigysiu
Gražina, tikros namų puošmenos
QUOTE(Lerikyte @ 2010 11 09, 17:53)
Gražina, tikros namų puošmenos
ta antra kaip koks medis atrodo ir taip jau antri metai