oi,biski ne i tema,ne ten parasiau
QUOTE(evers @ 2010 10 27, 22:10)
Rožinė tu garseji kai randi ispdingu grazuoliu..gal esi maciusi margalapiu... gal kitom sekasi geriau nei man...
būtent šiandien vaikščiodama po maxima pagalvojau, kad tikrai nei vienos neesu mačiusi, tik nuotraukose
QUOTE(Pokahonta* @ 2010 10 27, 22:37)
o čia už ką?
čia Vilniui, už visas gražes gėles pasisavintas
QUOTE(Rožinė @ 2010 10 27, 23:00)
čia Vilniui, už visas gražes gėles pasisavintas
galiu tą patį atgal kaunui nusiųst už žmoniškai nukainuotus lobius
OO jau nauja tema net pamatyt nespėjau naujienų neturiu, o žiedukų iš leidžiančių žiedsitiebius vis dar laukiu tai pasigirt kuo neturiu
QUOTE(Pokahonta* @ 2010 10 27, 19:34)
panašios, bet ne tokios, bet man patiko, norėjau imt.
QUOTE(Rožinė @ 2010 10 27, 19:44)
o mai gad reikia į akropoly-skubiai a kaina matėt?
kaina 19,99
Pas mane margalapė auginasi žiedstiebį netyčia radau prieš gerą pusmetį ar daugiau Tik gėlėse
QUOTE(Lerikyte @ 2010 10 28, 09:07)
panašios, bet ne tokios, bet man patiko, norėjau imt.
kaina 19,99
Pas mane margalapė auginasi žiedstiebį netyčia radau prieš gerą pusmetį ar daugiau Tik gėlėse
kaina 19,99
aš iš tokių praeitą rudenį per akciją rinkausi, bet išsirinkau tokį: http://www.easyorchi...BROWN-SUGAR.jpg
nes buvo didžiulis šaknynas, lipo net per viršų, linkę šakotis žiedstiebiai... Šiai dienai auginasi du naujus, bus žiedų Ir dar, maloniai stebina savo žiedų ilgaamžiškumu. Vienas pražydęs išsilaiko ne trumpiau keturių mėnesių. Tad šito tikrai neparduosiu, kad ir koks "gremėzdiškas" bus
Va taip ir atsirenku savo favoritus- ne pagal spalva, bet pagal "pliusus" ir "minusus"
Ir su visom orchidėjom taip.
QUOTE(Evaja @ 2010 10 28, 09:58)
Va taip ir atsirenku savo favoritus- ne pagal spalva, bet pagal "pliusus" ir "minusus"
Evaja, čia tas kur parodoj buvo?
QUOTE(Lerikyte @ 2010 10 28, 10:04)
Evaja, čia tas kur parodoj buvo?
tas kur parodoj buvo -vieną žiedstiebį leidžia. Geltona ten
čia kitas.
O šiaip liko vienas falenopsis, kuris neleidžia - visi kiti apsižieduos
QUOTE(Evaja @ 2010 10 28, 08:58)
aš iš tokių praeitą rudenį per akciją rinkausi, bet išsirinkau tokį: http://www.easyorchi...BROWN-SUGAR.jpg
nes buvo didžiulis šaknynas, lipo net per viršų, linkę šakotis žiedstiebiai... Šiai dienai auginasi du naujus, bus žiedų Ir dar, maloniai stebina savo žiedų ilgaamžiškumu. Vienas pražydęs išsilaiko ne trumpiau keturių mėnesių. Tad šito tikrai neparduosiu, kad ir koks "gremėzdiškas" bus
aš tokios spalvos turiu tik žiedelių forma "pusiau neatsiskleidusi", nu ji tokia tikslingai, pamiršau kaip vadinasi. tai irgi patvirtinu, kad super ilgai laikosi žiedai, ir pats žiedynas toks didelis, pilnas...
tai kaip man čia susivaideno, kad tu jį parodon buvai atvežus dar ir pavadinimą sakie lyg ,,sweet sugar ar kažkaip panašiai
QUOTE(Lerikyte @ 2010 10 28, 10:24)
tai kaip man čia susivaideno, kad tu jį parodon buvai atvežus dar ir pavadinimą sakie lyg ,,sweet sugar ar kažkaip panašiai
matyt todėl, kad aš tau sakiau. TUriu namuose žydintį sweet sugar, bet į parodą neatvežiau, nes ne mano pražydintas, o ir žiedų ne per daugiausiai