Laura tikrai graži naujokė
QUOTE(evers @ 2010 11 07, 11:58)
...issirinkt neina...as dvinys neapsisprendziu...
QUOTE(Lerikyte @ 2010 11 07, 12:02)
aš ir dvynys, bet jei neapsiprendžiu pvz ar noriu tada reiškia mažai noriu ir neimu nieko
QUOTE(Laura81r @ 2010 11 07, 12:18)
labas rytas cia dar vienas sergantis dvynys kai prisimenu vakar
gal tik dvyniai orchidėjas augina? o man apsispręsti paprastai labai lengva
Laura81r geltonoji labai graži, esu tokių kažkur mačiusi tai įsivaizduoju ir tikrą spalvą ir papūga labai fainulka
aš savo naujokės niekaip normaliai negaliu nufotografuoti vis spalva gaunasi ne tokia kokia realiai
realiai ji labai labai tamsi violetinė, o kraščiukai šviesiai violetiniai, o foto gavosi kaip bordo
aš savo naujokės niekaip normaliai negaliu nufotografuoti vis spalva gaunasi ne tokia kokia realiai
realiai ji labai labai tamsi violetinė, o kraščiukai šviesiai violetiniai, o foto gavosi kaip bordo
tviga, ajajai kokia simpatulka
tviga kokia grazuole...
nesenai skaiciau horoskopuose kad dvyniu gele orhideja... bet ir nezinodama to megau sias geles...
idomu o didziosios orhideju myletojos kas pagal horoskopa...
(Evaja,RAUN'A,Tina*,lark,Rožinė ir taip tt..)
nesenai skaiciau horoskopuose kad dvyniu gele orhideja... bet ir nezinodama to megau sias geles...
idomu o didziosios orhideju myletojos kas pagal horoskopa...
(Evaja,RAUN'A,Tina*,lark,Rožinė ir taip tt..)
tviga,labai grazi.man kaip grazu pasigrozeti tokiais ne visai iprastais ziedais.visoki margumai,taskeliai ir t.t.nors ir vienspalves labai grazios.ai,zodziu,visos jos man grazios
klauset,ar ne per tamsu mano gelytem.ne,cia dar uzuolaida uztraukta buvo,nes labai ankstyvas rytas buvo...kol vyras dar miegojo,as jau darbavausi,fotosesijas dariau.nes butu pamates,kaip as stengiuosi nufotkinti graziai savo naujaja,tai tikrai butu suabejojes mano psichine bukle o sitoj patalpoj vitrininis langas,tai sviesos pakankamai.tik ne rytine,gal del to taip atrodo.
klauset,ar ne per tamsu mano gelytem.ne,cia dar uzuolaida uztraukta buvo,nes labai ankstyvas rytas buvo...kol vyras dar miegojo,as jau darbavausi,fotosesijas dariau.nes butu pamates,kaip as stengiuosi nufotkinti graziai savo naujaja,tai tikrai butu suabejojes mano psichine bukle o sitoj patalpoj vitrininis langas,tai sviesos pakankamai.tik ne rytine,gal del to taip atrodo.
Tviga, tikra grazuole as tai rezgu minti siandien vel pavaziuoti i LIDL kur pirkau ta savo margaja, gal yra nauju uzvesta nezinau, net baisu vyrui pasakyt jis kaip ir visu kitu myletoju vyrai, pirstu sukioja ir pyksta, sake ismes mano geles pro langa, sakau skrisi su jom kartu
QUOTE(*dew* @ 2010 11 07, 15:52)
QUOTE(seseilgakase @ 2010 11 05, 15:48)
jo, kazkas jau minejo kad i jas dazu prisvirkscia.. del to ir melynos
Man pirma mintis irgi tokia- mano matytos buvo greičiau ryškiai žydros- labai nenatūralu, bet sakyčiau gražu. Beje, aš dar pastebėjau, kad jų ir lapai su melsvai -žydru atspalviu
pro langą... mano sakė su trimeriu pašienaus....
ačiū mergaitės už gražius žodžius aš tai vėžys pagal horoskopą tai net nežinau kas ten man tinka
maniškis tai tik atsidūsta, ranka numoja ir eina aplink parduotuvę su sąrašu ką reikia nupirkti, o aš tuo tarpu apsižiūriu, o kai grįžta jau būnu ką nors išsirinkusi
prieš savaitę ar dvi nusipirkau iš karto dvi ir jau pasižadėjau šiais metais nepirkti, tai kur tau, jau po dviejų dienų vėl radau gražią vyras jau kreivai žiūrėjo, ale aš žiūriu vežime alus ir sakau jei tu perki alų aš orchidėją, jei padėsi alų į lentyną aš nepirksiu gėlės
maniškis tai tik atsidūsta, ranka numoja ir eina aplink parduotuvę su sąrašu ką reikia nupirkti, o aš tuo tarpu apsižiūriu, o kai grįžta jau būnu ką nors išsirinkusi
prieš savaitę ar dvi nusipirkau iš karto dvi ir jau pasižadėjau šiais metais nepirkti, tai kur tau, jau po dviejų dienų vėl radau gražią vyras jau kreivai žiūrėjo, ale aš žiūriu vežime alus ir sakau jei tu perki alų aš orchidėją, jei padėsi alų į lentyną aš nepirksiu gėlės
As irgi dvynys,net juokas sueme paskaicius,kad cia musu tiek nemazai
Saunuoles merginos,vel grazuoliu papirkote
Saunuoles merginos,vel grazuoliu papirkote