Laura81r, grazu
o cia mano pilkasis palenopsis,graziausia orchideja ir didziausia ju priziuretoja
Uploaded with ImageShack.us
Uploaded with ImageShack.us
taip visada gyvena tavo orchidėjos?
QUOTE(Laura81r @ 2010 11 07, 11:53)
na,as nemoku apsakyti tikslios spalvos.
aš tai įsivaizduoju, nes mačiusi parduotuvėje ne kartą labai graži
būtinai ir aš įsigysiu
o jau prižiūrėtoja kiek laiko jau turit? kalba?
labas rytas, sakė antradienį naktį gėles veš į stoties turgų, kai buvau nieko nemačiau iš phal gero, daug maž visas jau turiu tai bandysiu trečiadienį ryte eilėje pirma but
Papildyta:
o kokį grožį jus matėte ten?
Papildyta:
QUOTE(lark @ 2010 11 07, 14:34)
O aš, mergaitės, tikriausiai popiet važiuosiu į gelež.turgų, vienas grožis taip krito į akį, kad ramybės neduoda
o kokį grožį jus matėte ten?
QUOTE(Laura81r @ 2010 11 07, 13:12)
o cia mano pilkasis palenopsis,graziausia orchideja ir didziausia ju priziuretoja
vaje kaip grazu...plkoji labai grazi...ar nebus ''Kukutis''
ziuri i jusu bordo ar nebus kaip mano naujoji....
tai kiekvieną trečiadienį būna naujienų
ei, bet tai kiek konkurenčių mano aukso gysloj juokauju žinoma, negaila gi-visų neišpirksiu
man dar dviejų trūksta ir bus 40-šimt sugyventinių
ei, bet tai kiek konkurenčių mano aukso gysloj juokauju žinoma, negaila gi-visų neišpirksiu
man dar dviejų trūksta ir bus 40-šimt sugyventinių
Oho kaip ta papuga morka doroja bijociau, kad mano orchideju panasiu principu nesuvalgytu
aciu mergaites,uz pagyrimus.mano gelytei,ir mano Kukuciui.jo,mes ja turim apie pusantru metu.kalbet nekalba,bet svilpauja vyro balsu,megdzioja garsus,miaukia kaip katinas,ir siaip visokiu neitiketinus garsus leidzia.is vis,jinai pas mane yra vyro draugele,as jai tik "aptarnaujantis personalas"
Papildyta:
ne,gelyciu jinai neliecia,zino,kad negalima
Papildyta:
ne,gelyciu jinai neliecia,zino,kad negalima
laura, labai grazzi gelyte ir papuga as isivaizduoju kokia spalva ziedu, esu macius
Papildyta:
Laura o ne per tamsu gelytems ten gyventi?
Papildyta:
Laura o ne per tamsu gelytems ten gyventi?