[quote=Lerikyte,2010 11 06, 11:22]
mano irgi ,,palūžęs,, ale tą dien turės važiuot
skleidžiasi
lerikyte,ar cia maniske paslapciomis nufotkinai? mano lygiai tokia pati ir dabar skleidziasi jau trecias ziedukas...tai jinai cia kokia kilminga?
sveikutes...Lerikyte- grazuole...
na buvau medzioklej..macuiciuose nieko tustuma,per savo seseta apsilankymu nebuvau isejus be geles ..sykart isejau nieko...
tad i ermitaza klaipedoj kazka issirinkau tik galvoju ar neturiu panasios,et fotografuot nemoku tad spalvos neisgaunu tookia labiau tamsiai bordo..
Papildyta:
dar klaipedoj ermitaze nukainuota vanda maciau tokia smulkiaziede..50 su trupuciu..jai kam norisi...
na buvau medzioklej..macuiciuose nieko tustuma,per savo seseta apsilankymu nebuvau isejus be geles ..sykart isejau nieko...
tad i ermitaza klaipedoj kazka issirinkau tik galvoju ar neturiu panasios,et fotografuot nemoku tad spalvos neisgaunu tookia labiau tamsiai bordo..
Papildyta:
dar klaipedoj ermitaze nukainuota vanda maciau tokia smulkiaziede..50 su trupuciu..jai kam norisi...
Lerikytę, evers labai gražios gėlytės
aš šiandien irgi vieną parsinešiau, bet dar nefotografavau, nes tamsoka jau ir foto nesigauna tikroviškos
aš šiandien irgi vieną parsinešiau, bet dar nefotografavau, nes tamsoka jau ir foto nesigauna tikroviškos
QUOTE(tviga @ 2010 11 06, 16:58)
Lerikytę, evers labai gražios gėlytės
katleja gal pasrinesei???
kažkada buvo mintis jog tai Golden treasure
Dėkui merginos
Dėkui merginos
QUOTE(lialkaa @ 2010 11 06, 00:00)
i pacios albuma labai daznai pasiziuriu : kiek dar daug nooooriu o tas diplomas ir zinoma Beallara Marfitch Howards Dream's kokia faina
QUOTE(Laura81r @ 2010 11 06, 09:09)
o as jau is tolo rekiu padovanojo,padovanojo
man jau sakė, jei dar nors vieną parnešiu skris per langą gerai, kad nemato kai parsinešu
QUOTE(Lerikyte @ 2010 11 06, 09:49)
Geros naujienos!
aš jau FB užsiregistravau
QUOTE(Lerikyte @ 2010 11 06, 12:22)
skleidžiasi
kokia spalvytė niam niam
QUOTE(evers @ 2010 11 06, 15:39)
tookia labiau tamsiai bordo..
sveikos
QUOTE(Raun'a @ 2010 11 06, 16:11)
katleja gal pasrinesei???
Nea nedavažiavau šiandien iki turgaus, maximoj užstrigau tai ten ir įsigijau
Gal būčiau ir nepirkus vis abejojau, bet vyras paėmė ir įmetė į vežimą kad greičiau iš parduotuvės išeitume rytoj pabandysiu foto padaryt
QUOTE(Pokahonta* @ 2010 11 06, 19:02)
man jau sakė, jei dar nors vieną parnešiu skris per langą gerai, kad nemato kai parsinešu
mano irgi nepastebi
aš šiandien į stoties turgų važiavau miniukų pirkti, tik keli buvo, balti su pora žiedų ir po 20 lt , vos neapsiverkiau būtent dėl jų važiavau ir grįžau nieko nepešus
QUOTE(rodostoma @ 2010 11 06, 11:07)
lark,tik nesakyk,kad be vandos gryzai
jau apdorojau peroksidu, bandysim suvaldyti puvinį vandai.
Keista, nesu LOD narys, bet mane pakvietė į susitikimą
QUOTE(lark @ 2010 11 06, 17:54)
Kokia vandaaaaaaaaa
nerealūs žiedai
gražuolė vanda labai įdomu kaip seksis kovoti su puviniu ir auginti