Oho kiek priplepejot. Rudeni / ziema atveza daugiau orchideju, tai naturalu, kad "virusas" plinta
Sveikos senai buvau pas jus uzejusi, bet jau kai atejau tai vel groziu prideta, vel virusas aktyveja pas mane dabar gal kokie 40 phal, leidzia ziedstiebius, ziema bus grazu ir dar 2 is 3 cimbidziu zydes! turetu zydeti gelsvas ir zalsvas
bus gražu
sveikos
dailios gražuolės
merginos, stoties turguje yra vandų po 65lt
tokios:
ir kažkas tokio, tik tamsesnė-bordinė labiau
BET pas šitas paskutines dvi, didžiosios šaknys pažaliavusios ir kas svarbiausia, visas iškilnojom ,apžiūrėjom, visos taip čia normalu?
o parsivežiau tokią catlleya kvapas toks kaip smilkalų
QUOTE(GRAŽINA25 @ 2010 11 04, 18:43)
ir ši pradėjo ką tik žydėti
QUOTE(Lerikyte @ 2010 11 04, 20:26)
visdar žydi julia
QUOTE(*dew* @ 2010 11 04, 21:19)
mano grazuole is arciau
dailios gražuolės
merginos, stoties turguje yra vandų po 65lt
tokios:
ir kažkas tokio, tik tamsesnė-bordinė labiau
BET pas šitas paskutines dvi, didžiosios šaknys pažaliavusios ir kas svarbiausia, visas iškilnojom ,apžiūrėjom, visos taip čia normalu?
o parsivežiau tokią catlleya kvapas toks kaip smilkalų
super katlėja
Kiek visokių grožių pridėta, pavydžiu noriu naujų žiedų, bet vis nerandu, kas akį patrauktų teks traukti į paiešką
patiko ir man ji labai liko dar viena
atsakykit dėl vandų šaknų bet ten ir pajuodavę lapukai prie šaknų, pačios skrotelės kai kur
atsakykit dėl vandų šaknų bet ten ir pajuodavę lapukai prie šaknų, pačios skrotelės kai kur
QUOTE(lark @ 2010 11 05, 13:12)
Dėl pajuodavimų, tai gali būt puvinys įsimetęs , šiaip nieks pas vandą nejuoduoja, tik lapai kartais gelsta ir tai apatiniai.
Šaknys žalios, tai gerai, pagirdytos..
Šaknys žalios, tai gerai, pagirdytos..
būtent pajuodavę viskas nuo šaknų aš pardavėjai ir sakiau, kad turbūt puvinys bus įsimetęs na tiek aš ir nutuokiu
o šaknys ne dėl laistymo žalios kaip vadinasi tas dalykas kai vazonai žaliuoja? tai va šaknys kaip apsamanojusios brauki su pirštu ir žalias pirštas lieka
vakar normaliai neapžiūrėjau, iš toli tik. šiandien lėkiau pirkti ir va
QUOTE(lark @ 2010 11 05, 13:30)
tai gal tas samanas nuplovus ir viskas gerai gautusi.
gal....bet nuo šaknų apie 2cm lapukai pilnai juodi