Grazios visu gelytes labai vandu grozis o to raudono kaip noreciau
ermitaze tikrai labai graziu yra, bet ir kainos grazios pries geras pora savaiciu maciau nerelaus grozio phalaenopsius su daaug ziedu, pavadinimo tikslaus neatsimenu bet vienas is zodziu buvo Cofee ir spalvyte tikrai tokia kapucinine, bet pagailejau pinigeliu
va kaip mano grazioji Potinara Burana Beauty suzydejo
super, tokia pavasariška, taip "skaniai" atrodo
Laba diena,
Vis pasiskaitineju sita temele apie orchidejas. Turiu prisipazinti, kad sergu orchideju liga. Mano kolekcijoje yra 16 faleonopsiu, 3 cimbai, oncydiumas, ir cambria.
Ziema laukiu ziedu derliaus - ruosiasi zydeti 11 faleonopsiu, kai kurie net po du ziedstiebius leidzia ir oncydiumas.
Pasigirsiu savo paskutiniuoju pirkiniu, ir noriu paklausti, cia jo ziedai garbanoti del rusies, ar cia koks nors defektas?
Vis pasiskaitineju sita temele apie orchidejas. Turiu prisipazinti, kad sergu orchideju liga. Mano kolekcijoje yra 16 faleonopsiu, 3 cimbai, oncydiumas, ir cambria.
Ziema laukiu ziedu derliaus - ruosiasi zydeti 11 faleonopsiu, kai kurie net po du ziedstiebius leidzia ir oncydiumas.
Pasigirsiu savo paskutiniuoju pirkiniu, ir noriu paklausti, cia jo ziedai garbanoti del rusies, ar cia koks nors defektas?
AR GALIMA SUMAŽINTI NUOTRAUKAS
čia ne liga. Tikėtina, akd naminiai žiedai bus įprasti.
O tiek orchidėjų taip pat dar ne liga sveika prisijungus
čia ne liga. Tikėtina, akd naminiai žiedai bus įprasti.
O tiek orchidėjų taip pat dar ne liga sveika prisijungus
Jau sumazinau. Na, jeigu kiti ziedai ir nebus tokie garbanoti, bent jau spalvyte dziaugsiuos.
QUOTE(lialkaa @ 2010 11 03, 12:10)
va kaip mano grazioji Potinara Burana Beauty suzydejo
lb graži , gal dar ir kvepia
QUOTE(kutosiuke @ 2010 11 03, 13:25)
Laba diena,
kokia grazi man ir kazkodel daugiausia traukia palenopsiai,..
lialkaa super spalvos...
lialka, super graži