Zane,kokia pumpuringa
QUOTE(lark @ 2010 11 02, 17:10)
vasarą prisiminus...
QUOTE(Evaja @ 2010 11 02, 20:28)
Bulbophyllum Elizabeth Ann "Buckleberry" (tuoj pilnai žydės)
o čia tai jooooo
QUOTE(Žanė @ 2010 11 02, 23:11)
nai nai nai
nai nai tikrai
[quote=Žanė,2010 11 02, 21:11]
nai nai nai
nai nai nai,tokia ir as turiu tik jos tokia spalva,labai sunku nufotkinti,kad matytusi reali jos spalva
nai nai nai
nai nai nai,tokia ir as turiu tik jos tokia spalva,labai sunku nufotkinti,kad matytusi reali jos spalva
stai kokia grazuole isigijau siandien Londono LIDL parduotuvej uz 6.99 svaro
uzrasytas pavadinimas GAMBRIA negalejau atsispirti jos groziui
tik vat nesuprantu, cia turi taip buti ar ne, atrodo, kad 3 suauge i viena, ar gali buti taip?ar cia tik tokia rusis? zietkotis tik is vienos lapu "kruvos" atsiprasau, nezinau kaip vadinasi
uzrasytas pavadinimas GAMBRIA negalejau atsispirti jos groziui
tik vat nesuprantu, cia turi taip buti ar ne, atrodo, kad 3 suauge i viena, ar gali buti taip?ar cia tik tokia rusis? zietkotis tik is vienos lapu "kruvos" atsiprasau, nezinau kaip vadinasi
QUOTE(Evaja @ 2010 11 02, 19:28)
Bulbophyllum Elizabeth Ann "Buckleberry" (tuoj pilnai žydės)
Koks mistinis grozis !!!
QUOTE(Laura81r @ 2010 11 02, 22:30)
tai tamsta ir užkrėtėt mane tokios ieškot iki nukritimo
jau maniau imsiu katlėją tokios spalvos, tokio raudonumo, ir maniau va, nauja rūšis, tai bus du viename. ale pauosčiau ją :šokas:
tai va, matyt esu phalenopsininkų tipas aš...
zane, ispudinga spalva, vis noriu tokia surast, bet nepavyksta. tokia raudona...mmm.. pilna visokiu violetiniu, roziniu, o va tokiu nesimato..
QUOTE(Laura81r @ 2010 11 02, 21:26)
lark,labai grazi orchideja.manau suklydot del rusies orchidejos.man atrodo cia pilkasis katenalopsis
greičiau mėlynasis britinlopsis
Evaja, šaunuolė , tikriausiai nelengva pražydinti tokį grožį
Žanė, kur raudoną nukovei, gal dar liko
QUOTE(Žanė @ 2010 11 02, 22:23)
tai tamsta ir užkrėtėt mane tokios ieškot iki nukritimo
jau maniau imsiu katlėją tokios spalvos, tokio raudonumo, ir maniau va, nauja rūšis, tai bus du viename. ale pauosčiau ją :šokas:
nanai na nai... kaip mano savimeile paglostyta....
QUOTE(Evaja @ 2010 11 02, 19:28)
Labai įdomi,parodyk,kai pilnai pražys.
QUOTE(Žanė @ 2010 11 02, 22:11)
nai nai nai
Gražuolė.
QUOTE(Žanė @ 2010 11 02, 23:11)
nai nai nai
čia prieš saulę, tai šviesiausias atspalvis, toks raudono vyno
o tamsiau tai tokia tamsi tamsi, dabar vakare, vos ne juoda
čia prieš saulę, tai šviesiausias atspalvis, toks raudono vyno
o tamsiau tai tokia tamsi tamsi, dabar vakare, vos ne juoda
kokia grazuole..... labai grazi raudona...
Papildyta:
*dew* gal CAMBRIA.. grazute...
QUOTE(seseilgakase @ 2010 11 03, 00:24)
zane, ispudinga spalva, vis noriu tokia surast, bet nepavyksta. tokia raudona...mmm.. pilna visokiu violetiniu, roziniu, o va tokiu nesimato..
QUOTE(lark @ 2010 11 03, 07:49)
Žanė, kur raudoną nukovei, gal dar liko
nukoviau Vilniaus Ermitaže. daugiau nebuvo
papasakosiu apie Ermitažo -30% nuolaidą - apgaulę. iki lapkričio 1 dienos buvo gi tokia nuolaida visoms vazoninėms gėlėms. gražių ten jų yra, ypač gražūs phalenopsiai "Polka dots", čia iš karvučių serijos, bet kainuoja 71 lt, jei su dviem žiedastiebiais.
tai va, pamačiau aš tokią margą gražuolę, kurią pirkau Seniuose už 40 Lt. o ten Ermitaže - 54,90 lt. taigi, minusuojam tuos 30 proc ir gaunam tą patį.
va apie tokią kalbu: