siaip, zinai, ir as esu macius ... bet dazniau del neparinktos spalvos ar gaminio storumo tas bobiskumas atsiranda... ypac del spalvos ..ai, dar geles kokios pencininkines isveltos nu cia man taip atrodo....
sutinku, Ra. Ypac negrazu storumas, neproporcingumas rube - labai daznai nekaip rankoves atrodo - tai per ilgos, tai per placios, tai peciu linija negrazi - suprantu, kad tai ne siuvimas, ale uztai igudimo ir reikia.
Kitas dalykas - skonio reikalas. Man asmeniskai svarkiukai vaikams iki klubu su platejanciomis rankovemis - na, nelabai. Labiau patinka ilgesni paltukai (tik ne saules klioso ) su tiesiomis rankovemis.
Ir is vis (ot bjauri, ane ) - as uz senos technikos panaudojima naujame
Kitas dalykas - skonio reikalas. Man asmeniskai svarkiukai vaikams iki klubu su platejanciomis rankovemis - na, nelabai. Labiau patinka ilgesni paltukai (tik ne saules klioso ) su tiesiomis rankovemis.
Ir is vis (ot bjauri, ane ) - as uz senos technikos panaudojima naujame
as tai ir uz naujos technikos panaudojimą..)))))))))))))))))) ... ale ana neiperkama ))
QUOTE(ra @ 2011 04 29, 23:20)
as tai ir uz naujos technikos panaudojimą..)))))))))))))))))) ... ale ana neiperkama ))
o kokios tu cia taip neiperki, Ra ?
As matai, ka kita turejau galvoje:
sena tai - veltinis
nauja (nors tai jau tikrai ne nauja, ale salyginai) - veltinis su neriniais, audiniais, juostelem, siuvinejimais ir t.t., na, zodziu, tais senais tradiciniais kaimo veltiniais iki keliu nieko gi nenustebinsi.
O technika gi tai rankos
supratau, ka mintyjai , bet aš leptelėjau apie techniką, padedančią velt... yra visokių navarotų... žinia, rankos rankelės visad liks pagrindiniu įrankiu...
QUOTE(ra @ 2011 04 30, 10:06)
supratau, ka mintyjai , bet aš leptelėjau apie techniką, padedančią velt... yra visokių navarotų... žinia, rankos rankelės visad liks pagrindiniu įrankiu...
aha, maciau youtube, ale cia jau fabrikeli toki, kad ir menkuti reikia steigti, norint, kad atsipirktu. Noreciau kada nors tokio prietaisiuko pazaidimui (reik gal kokiam kaledu seniui penkmecio plana sustatyti )
pala pala pala.. a ans ka daro??? is kur istraukei?
(šiandien parsivežu pasižaist vėlimo mašiną, kur sausuoju būdu stročina.. bais įdomu ką ana gal ir ar ana aplamai reikalinga )))
JAU SUPRATAU
(šiandien parsivežu pasižaist vėlimo mašiną, kur sausuoju būdu stročina.. bais įdomu ką ana gal ir ar ana aplamai reikalinga )))
JAU SUPRATAU
na, ziuriu tai lengvai i technika palinkus
as kaip suprantu ji kardinga atlieka, maiso vilna tarpusavyje ir su ivairiais dekoratyviais pluostas. Anoks cia brangumas kai pagalvoji - apie 300 eu, ale man kol kas jos nereikia, as tik lengvai pazaisti noreciau .
o tavoji masina tikriausiai skirta veltinio detalemis audini dekoruoti, nes tikriausiai didesnius darbelius visgi lengviau rankom ir slapiu budu velt
Ale visi pasizaidimai naudos duoda
Papildyta:
Geris, ane, Ra ?
as kaip suprantu ji kardinga atlieka, maiso vilna tarpusavyje ir su ivairiais dekoratyviais pluostas. Anoks cia brangumas kai pagalvoji - apie 300 eu, ale man kol kas jos nereikia, as tik lengvai pazaisti noreciau .
o tavoji masina tikriausiai skirta veltinio detalemis audini dekoruoti, nes tikriausiai didesnius darbelius visgi lengviau rankom ir slapiu budu velt
Ale visi pasizaidimai naudos duoda
Papildyta:
Geris, ane, Ra ?
agam, karšia ana, šukuoja..
o ta kur sausuoju tai nebent kokiom detalem ant visajaus ivelt.. nezinau, siaip smalsu pabandyt )))) Didelių darbų niekaip del mašinos strukturos. Nors but idomu koki sienini paveiksla prastrocint.
As dienas leidziu slapiai beveldama, o nakcia, kai visi suminga, o as negaliu, imu lovon karšinį, poroloną ir adatą... )))
nu nzn uz toki 300 eur? prisiliest pasižaist norėčiau, bet tokią sumą išleisčiau kam nors kitam.. nu pvz dieduliui, kurs man už panašią sumą sakė galys sukonstruot šlapio vėlimo volus.... ale tokios sumos neužveliu niekaip ))
nu kad neužbanintų gerosios moderatorės, tai į temą
o ta kur sausuoju tai nebent kokiom detalem ant visajaus ivelt.. nezinau, siaip smalsu pabandyt )))) Didelių darbų niekaip del mašinos strukturos. Nors but idomu koki sienini paveiksla prastrocint.
As dienas leidziu slapiai beveldama, o nakcia, kai visi suminga, o as negaliu, imu lovon karšinį, poroloną ir adatą... )))
nu nzn uz toki 300 eur? prisiliest pasižaist norėčiau, bet tokią sumą išleisčiau kam nors kitam.. nu pvz dieduliui, kurs man už panašią sumą sakė galys sukonstruot šlapio vėlimo volus.... ale tokios sumos neužveliu niekaip ))
nu kad neužbanintų gerosios moderatorės, tai į temą
ra,labai grazi.tokia lengvute,zaisminga
aciu .. as Jumi slepkiu ir BG temose seku kaip nuluptas, a kalbames cia
(strochinimo masina pries akis.. einu gal pasizaisiu)
(strochinimo masina pries akis.. einu gal pasizaisiu)