Įkraunama...
Įkraunama...

Drabužiai iš veltinio 2

O gal Doseth patartu kaip butu teisingai daryti ax.gif
Atsakyti
Man tai labai idomu butu suzinoti kaip galima ta pazastuka graziai isvelti. Tiek paltuku, svarkiuku prisiziurejau, ale kai kur tos rankoves tokios ir ties paciomis rankomis per placios ir ties pazastimi matosi, kad gerokas perteklius.
Ir is vis: suknutes tai ant silko velia, o ant ko velti jau toki siltesni/grubesni rubeli kaip paltukas/svarkas g.gif ?
Ech, pasvajoti juk galima - pradzioj viskas galvoje deliojasi ax.gif ...
Atsakyti
Esu klaususi vienos is veleju kuri velia fffantastiskus svarkelius ar puspalcius wub.gif -ar ji ivelia audini tai sake kad ten vien tik vilna rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(sagdo @ 2011 02 20, 21:48)
Esu klaususi vienos is veleju kuri velia fffantastiskus svarkelius ar puspalcius  wub.gif  -ar ji ivelia audini tai sake kad ten vien tik vilna  rolleyes.gif

gali buti, juk ten tos vilnos susikloja daugiau nei i kokia lengva plazdenancia suknute.
bet as tokia minti viena turiu apie pazastuku formavima, tai galvoju, kad ten lengvas koks intarptas tarp vilnos sluoksniu butu ne pro sali. Ale, kad man iki tokio daikto velimo dar toli, tai tik pasvajosiu ir video pamokeliu pasiziuresiu biggrin.gif
siaip tai manau, kad velime kaip ir taisykliu simtaprocentiniu nera, daug kas atrandame individualiai ir negali sakyti, kad tu veli blogai, o as gerai, jeigu rezultatas yra abieju liuks smile.gif .
Atsakyti
Drabužėlinis bandymas, senokai suveltas, tik dabar apnertas:

user posted image
Atsakyti
raganėle, thumbup.gif wub.gif
O ant kombinezono galų ten užsiūta kažkas ar primegzta? g.gif
Atsakyti
QUOTE(DOLLILYTE @ 2011 02 23, 14:43)
raganėle, thumbup.gif  wub.gif
O ant kombinezono galų ten užsiūta kažkas ar primegzta? g.gif

prinerta, aš išvis apnėrinėtoja maniakė biggrin.gif nusipirkau rinkinuką ylų odai, dabar visus vailokus apnersiu
Atsakyti
QUOTE(raganele @ 2011 02 23, 14:31)
Drabužėlinis bandymas, senokai suveltas, tik dabar apnertas:

gražiai atrodo 4u.gif
Atsakyti
Tikrai dailus darbukas 4u.gif
Atsakyti
Raganėle, mes nebespėjam paskui tave: kiekvienoj temutėj vis po darbelį 4u.gif
Atsakyti
kylam 4u.gif
Atsakyti
raganele super kombinzonas 4u.gif