taip netycia http://gyvenimas.del...s.d?id=41560643
QUOTE(srauni_upe @ 2011 02 03, 15:41)
Fantastiska
QUOTE(srauni_upe @ 2011 02 03, 16:41)
tikrai fantastiška
Gal galite patarti kur ir kokią vilną pirkti norint gauti minkštą drabužiuką? Vėliau kūdikišką kombinezoniuką, bet gavosi kiek pastiręs, nors plonytis iš 18 mikronų vilnos, nevėliau stipriai, tikėjausi puresnio... Gal bėda woolo vilnoje, nes ji beveik visada man "sumedėja", bandžiau ir nedavėlinėt ir ploniau ir storiau...
Nusižiūrėjau mažąjį ėriuką, ten plonesnės sluoksnos yra, o gal kur išbandytą patartumėt? Viena tokia trimetė blondinukė verčia sijoną jai nuvelt, na bet paskui vaikščios kaip su mediniu
Nusižiūrėjau mažąjį ėriuką, ten plonesnės sluoksnos yra, o gal kur išbandytą patartumėt? Viena tokia trimetė blondinukė verčia sijoną jai nuvelt, na bet paskui vaikščios kaip su mediniu
Kokie rubeliai is Delfi pasakiski,svarkiukai lediniai
QUOTE(raganele @ 2011 02 11, 10:46)
Gal galite patarti kur ir kokią vilną pirkti norint gauti minkštą drabužiuką? Vėliau kūdikišką kombinezoniuką, bet gavosi kiek pastiręs, nors plonytis iš 18 mikronų vilnos, nevėliau stipriai, tikėjausi puresnio... Gal bėda woolo vilnoje, nes ji beveik visada man "sumedėja", bandžiau ir nedavėlinėt ir ploniau ir storiau...
man rubeliai gaunasi gana minksti, bet vilna perku is ornamentu, dabar parsisiunciau is anglijos, tai sakyciau dar minkstesne vilna. Nors cia sunku kazka pasakyt neciupinejus. Pasiskolinau is drauges jai mano dovanota kombinezona kudikiui (veltas 1 metus atgal) ir pamaciau kiek patobulejau. Dabar veltinis daug plonesnis ir minkstesnis. Sifono dejimas tarp sluoksniu irgi duoda papildomos plastikos
Ačiū už pasidalinimą vis nedrįstu šilko apvėlinėt...
QUOTE(raganele @ 2011 02 15, 23:30)
Ačiū už pasidalinimą vis nedrįstu šilko apvėlinėt...
pabandykit tiesiog gabaliuka idet tarp sluoksniu, bet ne silka, o naturalu sifona. Nes su silku ir as kol kas sunkiai draugauju
O cia vieno mano eksperimento nuotrauka
Labai gražus ekspermentas
raganele,woolo 18 sluoksna tikrai svelni ,matyt visgi stiprokai suvelei.o sijoneli reiktu ant audinio velti
Nesamonė dėti šilką tarp vilnos sluoksnių.