Įkraunama...
Įkraunama...

Drabužiai iš veltinio 2

Sveikos merginos. Man labai rupi, ar aptemptos sukneles ir sijonai neissisedi, neisitampo? nusiveliau sijona ir ant virsaus dejau tampoma trikotaza. labai graziai atrode, bet uzpakalyje krepsas issisedejo pacia pirma diena. Nu, as sito sijono nebuvau lyginusi visai. Ar cia nuo tos tampomos trikotazines medziagos man taip nepavyko? Gal kuri zinotumete?
Atsakyti
QUOTE(Doloresa1 @ 2012 03 09, 23:41)
Sveikos merginos. Man labai rupi, ar aptemptos sukneles ir sijonai neissisedi, neisitampo? nusiveliau sijona ir ant virsaus dejau tampoma trikotaza. labai graziai atrode, bet uzpakalyje krepsas issisedejo pacia pirma diena. Nu, as sito sijono nebuvau lyginusi visai. Ar cia nuo tos tampomos trikotazines medziagos man taip nepavyko? Gal kuri zinotumete?

Na tokios aptemptos sukneles ties klubais nesu darius, pas mane visos trapecines. Lieka ten vos vos zymz nuo sedejimo. Siaip pastebejau kad nuo kuno silumos jos truputeli pasiduoda, ir prisitaiko prie kuno formos.
Atsakyti
Suknute temeles pabaigai ax.gif
user posted image
Atsakyti
Išdurnėt galima nuo gražumo blink.gif bigsmile.gif wub.gif wub.gif wub.gif Nerealu, spalva, dekoras... Pirma vieta jai thumbup.gif
Atsakyti
Labai grazu thumbup.gif suknute reikia det i naujos temos pradzia smile.gif bus puiki naujos temos pradzia 4u.gif
Atsakyti
Nuostabi nereali wub.gif dekoro subtilumas mmm wub.gif kaip dėlioji vilną, kokiomis kryptimis, kad teisinga suknelė pagal moteriškumus gautųsi? Man tai aišku tik su trumpytėm mergytiškom biggrin.gif vieną net atostogaudama suvėliau be naminių priemonių. Bet su tais iškilumais neišsiaiškinu kažkaip...
Atsakyti
QUOTE(Mamytė uogytė @ 2012 03 22, 10:39)
Suknute temeles pabaigai ax.gif
user posted image

nu ne .... be zodziu .... blink.gif wub.gif biggrin.gif
kiek silko sunaudota sitai suknutei? g.gif
Atsakyti
nuostabi wub.gif wub.gif
Atsakyti
Raganele, taigi slepetes ir isfotmuoji ,isgauni juk forma, juk ne blynai.
Tai ir cia tas pats, reikia gerai sablona pasidaryti , gerai apsiskaicuoti mirksiukas.gif o sluoksniu dedu tik 1.

Padangė, sitai suknutei sunaudota 10 metru silko sifono ir 25g merino vilnos 18m.

Atsakyti
a ne, man plonas veltinis labai skiriasi nuo šlepetinio, kur jis storas ir kietas turi būt, o čia vieno sluoksniuko tereikia ir jis turi būt teisingas. Et kad taip kokius kursus smile.gif
10m šilko tai oho, bet grožis grožis rolleyes.gif matyt neišdrįsiu nesuprasdama kaip to daryt
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti