Sveikos merginos. Man labai rupi, ar aptemptos sukneles ir sijonai neissisedi, neisitampo? nusiveliau sijona ir ant virsaus dejau tampoma trikotaza. labai graziai atrode, bet uzpakalyje krepsas issisedejo pacia pirma diena. Nu, as sito sijono nebuvau lyginusi visai. Ar cia nuo tos tampomos trikotazines medziagos man taip nepavyko? Gal kuri zinotumete?
QUOTE(Doloresa1 @ 2012 03 09, 23:41)
Sveikos merginos. Man labai rupi, ar aptemptos sukneles ir sijonai neissisedi, neisitampo? nusiveliau sijona ir ant virsaus dejau tampoma trikotaza. labai graziai atrode, bet uzpakalyje krepsas issisedejo pacia pirma diena. Nu, as sito sijono nebuvau lyginusi visai. Ar cia nuo tos tampomos trikotazines medziagos man taip nepavyko? Gal kuri zinotumete?
Na tokios aptemptos sukneles ties klubais nesu darius, pas mane visos trapecines. Lieka ten vos vos zymz nuo sedejimo. Siaip pastebejau kad nuo kuno silumos jos truputeli pasiduoda, ir prisitaiko prie kuno formos.
Suknute temeles pabaigai
Išdurnėt galima nuo gražumo Nerealu, spalva, dekoras... Pirma vieta jai
Labai grazu suknute reikia det i naujos temos pradzia bus puiki naujos temos pradzia
Nuostabi nereali dekoro subtilumas mmm kaip dėlioji vilną, kokiomis kryptimis, kad teisinga suknelė pagal moteriškumus gautųsi? Man tai aišku tik su trumpytėm mergytiškom vieną net atostogaudama suvėliau be naminių priemonių. Bet su tais iškilumais neišsiaiškinu kažkaip...
QUOTE(Mamytė uogytė @ 2012 03 22, 10:39)
nu ne .... be zodziu ....
kiek silko sunaudota sitai suknutei?
nuostabi
Raganele, taigi slepetes ir isfotmuoji ,isgauni juk forma, juk ne blynai.
Tai ir cia tas pats, reikia gerai sablona pasidaryti , gerai apsiskaicuoti o sluoksniu dedu tik 1.
Padangė, sitai suknutei sunaudota 10 metru silko sifono ir 25g merino vilnos 18m.
Tai ir cia tas pats, reikia gerai sablona pasidaryti , gerai apsiskaicuoti o sluoksniu dedu tik 1.
Padangė, sitai suknutei sunaudota 10 metru silko sifono ir 25g merino vilnos 18m.
a ne, man plonas veltinis labai skiriasi nuo šlepetinio, kur jis storas ir kietas turi būt, o čia vieno sluoksniuko tereikia ir jis turi būt teisingas. Et kad taip kokius kursus
10m šilko tai oho, bet grožis grožis matyt neišdrįsiu nesuprasdama kaip to daryt
10m šilko tai oho, bet grožis grožis matyt neišdrįsiu nesuprasdama kaip to daryt