Įkraunama...
Įkraunama...

Drabužiai iš veltinio 2

QUOTE(raganele @ 2011 02 02, 14:48)
tai taip, bet vistiek man labiau išsislankioja ir per užuolaidą, su šlifuokliu užuolaidos nenaudoju - burbuline užkloju.

ummm...
nu idomu but pabandyt smile.gif tik tiek kad birzgia, o aš veliu dažniau kai vaika slūžta, bet jei dideliem darbam tai verta pabandyt, vis turiu grandiozinių idėjų
Papildyta:
QUOTE(Kerpena @ 2011 02 02, 14:56)
Kiek esu mačius gražiai atrodančių veltų drabužių, visi buvo labai lieknoms moterims.

O formuoti galbūt būtų galima ant manekeno. Čia tik šiaip svarstau, niekada nesu to dariusi ir manekeno neturiu smile.gif
Nors čia kažkur temose rodėsi viena su velta suknele mergaitei ir pasakojo, kad tiesiog jos rūbą apibrėžė, padidino iškarpą, o paskui baigė velti ant pačios dukros. Bet čia tinka tik namiškių atveju ir tai ne kiekvienas sutiktų taip būti apveltas smile.gif

tai kad tie manekena labai npatvarūs putoplastiniai, b to neatitinka žmogaus proporcijų... turiu vieną ...

Na veltinio namuose mačiau suknelių be rankovių, bet kažkaip pr brangios jos man, kad drįsčiau matuotis ir žiūrinėt kas ir kaip biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(srauni_upe @ 2011 02 02, 15:00)
ummm...
nu idomu but pabandyt smile.gif tik tiek kad birzgia, o aš veliu dažniau kai vaika slūžta, bet jei dideliem darbam tai verta pabandyt, vis turiu  grandiozinių idėjų
[...

aš irgi kai jie minga, bet kai pas mane gauja nemaža, tai pratę miegot triukšme lotuliukas.gif aš irgi noriu didesnio - kažin koks gautųsi kilimas, gal ant kokio džiuto ar stambaus lino velt bandyt, bet tą tikrai su ūžekliu, nes gi vėl aguonų norėsiu...

Drabužiuką ketinu pirmiausia ant vaikų bandyt, na vieną suknutę jau subandžiau, bet po paglostymo ant vidurinėlės dar šleptelėjau keliskart į vonią - tada išskalavus pamačiau, kad kaip tik mažėlei...
Atsakyti
koooooooookiaaaa suknelė, ištirpau good.gif swoon.gif
http://www.flickr.co...ure/4511735816/
tik kaip ją pasidaryt.....
Atsakyti
Man tai labai gražus šitas švarkelis ax.gif
Atsakyti
Galvoju.... o jei darai rūbą nunofeltu, tai ta medžiaga labai susitraukia ar nea... g.gif
Atsakyti
QUOTE(DOLLILYTE @ 2011 02 02, 17:41)
Man tai labai gražus šitas

toks lengvas, plonas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Kerpena @ 2011 02 02, 15:56)

mano mergina cia buvo lotuliukas.gif lotuliukas.gif . stovejo kaip ikalta vonioj. vis sakiau grozis reikalauja auku biggrin.gif , nemokamas masazas thumbup.gif
Atsakyti
Kaip suprantu labiau drabužiams tinkama sluoksna,bet gal kažkas yra bandę ir iš karšinio? Kokie atsiliepimai?
Atsakyti
QUOTE(srauni_upe @ 2011 02 02, 18:57)
Galvoju.... o jei darai rūbą nunofeltu, tai ta medžiaga labai susitraukia ar nea...  g.gif

http://www.livemaste...a-tonkom-shelke - cia moko kaip apvelti silkini salika, bet paskutinej nuotraukoje matosi kiek medziaga (silkas) traukiasi.
Atsakyti
QUOTE(Dago @ 2011 02 02, 22:53)
http://www.livemaste...a-tonkom-shelke  -  cia moko kaip apvelti silkini salika, bet paskutinej nuotraukoje matosi kiek medziaga (silkas) traukiasi.

du veltiniu ta ir bėda kad niekada nežinai koks bus galutinis variantas smile.gif O rūbuise ir 2 cm yra daug
Atsakyti
QUOTE(srauni_upe @ 2011 02 02, 18:57)
Galvoju.... o jei darai rūbą nunofeltu, tai ta medžiaga labai susitraukia ar nea...  g.gif

Manau labai nuo daug ko priklauso - nuo išleliojimo storio, krypčių, audinio, ant kurio veli, vėlimo būdo. Ant šilko, kuo ploniau iškloji vilną, tuo labiau tose vietose sutraukia. Nors pvz. blansyte, kai velia didelius šalius, jos labai mažai sutrauktas audinys būna. Kažkur temose ji pasakojo, kaip velia.
Esu mačiusi nedidelę suknelę be rankovių, beveik tuniką, kur vėlėja sakė suėjo 10 m šilko.
O kad išeitų taip kaip nori, o ne taip kaip išeina, reikia jau nemažai patirties turėti. Tada gali planuotis, skaičiuotis. Nors ir tai tikriausiai visaip gali nutikti, nes vilna nuo spalvos netgi priklauso, kaip traukiasi. Reikia mėginius matyt velti, prieš imantis didelio darbo.

O sluoksna dažniau naudojama, kad ji dažniausia būna merino vilnos. O rūbo nesinori šiurkštaus. Bet jei karšinys merino vilnos, jis irgi turėtų tikti. Vėl priklauso nuo sumanymo. Kažkada Veltinio namuose siūlė merino vilnos karšinį ir sakė, kad ypač tinka velti ant audinio, nes labai nedaug sutraukia.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerpena: 03 vasario 2011 - 08:54
tai joa, šiaip veliu nemažai ir tuos niuansus įsivaizduoju,t ik būtent dėl tų metrų baisu imt taip prigadint daiktų.... kainuoja visgi....
Atsakyti