Įkraunama...
Įkraunama...

Drabužiai iš veltinio 2

man iškilo klausimas, ar traukiasi vienodai jei viena dalis yra be šilko o kita su šilku g.gif
Atsakyti
Linkėjimai vėlikėms iš vasaros sunglasses2.gif šiandien apsivėlusios su dukrytėm blūdijom:
user posted image

Pasiilgau savo vilnų, galvoj dūzgia šilkinės idėjos biggrin.gif

man vistiek ta mažiausia gražiausia
user posted image

Mamyte uogyte, nuostabiai wub.gif spalva pačiausia rolleyes.gif vasariausia, oi jau norisi suglostys sumuiluot dalykus, tik pažiūrėjus orus namie noras prislopsta...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo raganele: 06 kovo 2012 - 22:49
QUOTE(raganele @ 2012 03 06, 22:45)

O man tai vis dėlto įspūdingiausiai pati didžiausia atrodo. O dar žinant , kad moteriškai figūrai sunkiau išformuoti, tai iš vis gera žiūrėti į taip gražia derančią suknelę. thumbup.gif
Atsakyti

Grazuoles lietuvaites wub.gif
Atsakyti
Linkėjimai vėlikėms iš vasaros sunglasses2.gif  šiandien apsivėlusios su dukrytėm blūdijom:
oi jau norisi suglostys sumuiluot dalykus, tik pažiūrėjus orus namie noras prislopsta...

uooooooj wub.gif Kokios jūs ten gražios visos 4u.gif . Ir dar vasara wub.gif Pasikrovusi grįši ir į darbus kibsi 4u.gif
Atsakyti
Mamyte uogyte, tai tikriausiai dirba miego saskaita. Fantastika ir velti darbai, bet neseniai dar i megztas suknutes uzmaciau - neturiu zodziu- viskas super 4u.gif

Raganele, labai grazi pirma nuotrauka, tiek ir jus pacios, ir suknutes, ir tai kas uz jusu, aisku tongue.gif . Oi subiesijai - pas mus salta, sninga, dar vis.
Atsakyti
Oi, raganele, nuotraukos jusu, kaip is kelioniu zurnalo. Ech... noriu ir as jau vasaros wub.gif
Atsakyti
doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo s@mi: 07 kovo 2012 - 16:29
QUOTE(raganele @ 2012 03 06, 23:45)
Linkėjimai vėlikėms iš vasaros sunglasses2.gif  šiandien apsivėlusios su dukrytėm blūdijom:
user posted image

Pasiilgau savo vilnų, galvoj dūzgia šilkinės idėjos biggrin.gif

user posted image
Mamyte uogyte, nuostabiai wub.gif spalva pačiausia  rolleyes.gif vasariausia, oi jau norisi suglostys sumuiluot dalykus, tik pažiūrėjus orus namie noras prislopsta...

Oho kokius grožius dabar kuriate. Šaunuolė! thumbup.gif
Atsakyti
Dėkui už ovacijas nuotraukoms, tokiame skaidriame ore bepigu biggrin.gif ir sauja vilnos kaip meno kūrinys būtų photo.gif
Gaila ryanairas už papildomą bagažą daug nori, tai vasaros neparsivešim... Bet gal bent jau kvepės pavasariu po poros savaitėlių.
Atsakyti
Raganėl, labai viskas gražu. Ir jūs, ir rūbeliai, ir vasara 4u.gif .
Atsakyti
raganele, nuostabios suknytės bigsmile.gif jūsų suknytės spalva superinė, tokia tikra vasariška wub.gif
Atsakyti