man iškilo klausimas, ar traukiasi vienodai jei viena dalis yra be šilko o kita su šilku
Linkėjimai vėlikėms iš vasaros šiandien apsivėlusios su dukrytėm blūdijom:
Pasiilgau savo vilnų, galvoj dūzgia šilkinės idėjos
man vistiek ta mažiausia gražiausia
Mamyte uogyte, nuostabiai spalva pačiausia vasariausia, oi jau norisi suglostys sumuiluot dalykus, tik pažiūrėjus orus namie noras prislopsta...
Mamyte uogyte, nuostabiai spalva pačiausia vasariausia, oi jau norisi suglostys sumuiluot dalykus, tik pažiūrėjus orus namie noras prislopsta...
QUOTE(raganele @ 2012 03 06, 22:45)
O man tai vis dėlto įspūdingiausiai pati didžiausia atrodo. O dar žinant , kad moteriškai figūrai sunkiau išformuoti, tai iš vis gera žiūrėti į taip gražia derančią suknelę.
Grazuoles lietuvaites
oi jau norisi suglostys sumuiluot dalykus, tik pažiūrėjus orus namie noras prislopsta...
oi jau norisi suglostys sumuiluot dalykus, tik pažiūrėjus orus namie noras prislopsta...
uooooooj Kokios jūs ten gražios visos . Ir dar vasara Pasikrovusi grįši ir į darbus kibsi
Mamyte uogyte, tai tikriausiai dirba miego saskaita. Fantastika ir velti darbai, bet neseniai dar i megztas suknutes uzmaciau - neturiu zodziu- viskas super
Raganele, labai grazi pirma nuotrauka, tiek ir jus pacios, ir suknutes, ir tai kas uz jusu, aisku . Oi subiesijai - pas mus salta, sninga, dar vis.
Raganele, labai grazi pirma nuotrauka, tiek ir jus pacios, ir suknutes, ir tai kas uz jusu, aisku . Oi subiesijai - pas mus salta, sninga, dar vis.
QUOTE(raganele @ 2012 03 06, 23:45)
Oho kokius grožius dabar kuriate. Šaunuolė!
Dėkui už ovacijas nuotraukoms, tokiame skaidriame ore bepigu ir sauja vilnos kaip meno kūrinys būtų
Gaila ryanairas už papildomą bagažą daug nori, tai vasaros neparsivešim... Bet gal bent jau kvepės pavasariu po poros savaitėlių.
Gaila ryanairas už papildomą bagažą daug nori, tai vasaros neparsivešim... Bet gal bent jau kvepės pavasariu po poros savaitėlių.
raganele, nuostabios suknytės jūsų suknytės spalva superinė, tokia tikra vasariška