Įkraunama...
Įkraunama...

Drabužiai iš veltinio 2

aha labai lygiai nusidažė, tikėjausi kad kiek pamarguos, bet labai vienodos spalvos šilkas ir labai vienodai nenukąsta vilna. O kaip reikia dažyt kad marga būtų? Mazgais kokiais sukt? Vat čia labai norėtųsi kažkiek teorijos. Gal koks vadovėlis yr? biggrin.gif
Atsakyti
Raganėle, Bulaukiux - labai dailu (tik Bulaukiux foto labai maža, o norėtųsi gi visas detales apžiūrėt ax.gif ),

Atsakyti
QUOTE(bulaukiux @ 2012 02 18, 19:55)
tai, kas kankino mane beveik mėnesį.

kaip gražu bigsmile.gif
Atsakyti
Oho, kiek visko praleidau bigsmile.gif . Dabar suprantu, kur raganėlė iš šlepečių temos dingo lotuliukas.gif . Mergyčių apdarai fantastiški thumbup.gif
Čia ir kitokių grožių pilna, bijau, kad nepaminėsiu visų vienu kartu, todėl visom apdarų vėlėjoms 4u.gif 4u.gif

Buvo kalbama apie rankoves:siūtos ar nesiūtos, tai aš vakar aptikau tokius darbus lietuvaitės (gal kitos žino, matė ir pan...)
http://www.etsy.com/...acket-for-green
http://www.etsy.com/...?ref=v1_other_2
veltinis vientisas ir man tikrai gražiai atrodo. Na ant manekeno bent idealiai wub.gif
Atsakyti
norėjau nusivelti švarkelį, bet gavosi liemenė į kuria neitelpu biggrin.gif , kaip pirma kart neblogai, bet kiek pavargau kol ant žemės išsidėliojau doh.gif ,
user posted image
Atsakyti
QUOTE(saulyte2 @ 2012 02 26, 21:46)
norėjau nusivelti švarkelį, bet gavosi liemenė į kuria neitelpu  biggrin.gif , kaip pirma kart neblogai, bet kiek pavargau kol ant žemės išsidėliojau  doh.gif ,
user posted image

grazi liemene thumbup.gif pagal lekala susitrauke normaliai, tai buvo per mazai paskaiciuota, jei netelpi
as ant zemes daznai delioju, tai esu pripratus. Buvo sunku tik tada kai laukiausi paskutiniais menesiais.
Atsakyti
saulyte2, labai daili thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
ačiū,jo lekalą didinsiu, bet daug susitraukė, kuo ploniau tai tuo daugiau ir traukiasi, juk taip yra g.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(saulyte2 @ 2012 02 27, 09:48)
ačiū,jo  lekalą didinsiu, bet daug susitraukė,  kuo ploniau tai tuo daugiau ir  traukiasi, juk taip yra  g.gif  g.gif

Labai grazi lemene. wub.gif
Taip jei verdanti vandeni pili susitraukia daug. Jei su drungnu tiek daug nesusitraukia.
Atsakyti
QUOTE(saulyte2 @ 2012 02 27, 10:48)
ačiū,jo  lekalą didinsiu, bet daug susitraukė,  kuo ploniau tai tuo daugiau ir  traukiasi, juk taip yra  g.gif  g.gif

taip ,saulyte,kuo ploniau ,tuo daugiau traukisi.as irgi daznai deliojuosi dideli sali labai plonai,o kai suveliu ne toks jau ir plonas gaunasi.ir ta plona reikia kuo didesni delioti doh.gif
Atsakyti
Plonas ir veliasi greitai, sunku nepersistengti. Man paskutinis paltukas kuri veliau vaikui, jau toks kietokas gavosi, nes vis bandziau i reikiamus cm sutraukti. O rubelius veldama verdancio vandens nenaudoju, uztenka is ciaupo pilnai.
Atsakyti
verdančio vandens nenaudojau tik iš čiaupo, vyras sako per daug suvėliau, nu taip, o Aliira kiek
sluoksniu kloji?

papandžiau, galėsiu kita daryt
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saulyte2: 27 vasario 2012 - 11:07