Įkraunama...
Įkraunama...

Drabužiai iš veltinio 2

QUOTE(Mamytė uogytė @ 2012 02 17, 13:27)
As tai pat pradejau nuo sukneliu savo pupai. smile.gif

tavo žodžiai suteikia viltį, kad ir man kada nors gausis taip gražiai bigsmile.gif
Atsakyti
Raganėle nu ir bujoji thumbup.gif
Atsakyti
tai, kas kankino mane beveik mėnesį.

user posted image
Atsakyti
QUOTE(bulaukiux @ 2012 02 18, 17:55)

Grazu, tobula, meistriska ...
VAU KAIP thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Belaukiux labai gražu ir spalva ir "kvarbatkos" biggrin.gif čia dažei visą ar taip sudėliot įmanoma?
Atsakyti
Pabandžiau dažyt, norėjau žydrai lotuliukas.gif ale gavosi kaip visad man su spalvom:
user posted image
Atsakyti
bulaukiux, grazus paredas, idomus...
Raganele, na nezydra, bet...smgi spalva...reik dziaugtis, kad taip gerai spalvyte kibo... man daznai nepavyksta intensyviai spalva isgauti doh.gif

va jums 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Bulaukiux, Raganele thumbup.gif , o kiek sunaudojai šilko suknelei sau,
Atsakyti
bulaukiux, raganaite labai gražūs abiejų parėdai wub.gif Ale kaip krūtinę gražiai išformavai bigsmile.gif
Atsakyti
Dėkui, mano tai tokia pati elementarybė, kaip mergyčių suknios, o krūtinę kitaip vilną klojau ir gavosi tokia "išsprogus" biggrin.gif ale man tai kas, patinka. Čia gimtadieninė dovana sau flirt.gif
Šilko net nežinau, sijonas dvigubo šilko, įvėlimui dar sprindis dvigubo, toliau viengubas. Gal apie 3 metrus g.gif Beje foto nesimato, vilna beveik nenusidažė, suknė suraukimo vietoj kaip apšarmojus.
Atsakyti
QUOTE(raganele @ 2012 02 19, 02:24)
Belaukiux labai gražu ir spalva ir "kvarbatkos"  biggrin.gif čia dažei visą ar taip sudėliot įmanoma?

čia sudėliota3 spalvų vilna.
Papildyta:
QUOTE(raganele @ 2012 02 19, 11:44)
Pabandžiau dažyt, norėjau žydrai  lotuliukas.gif ale gavosi kaip visad man su spalvom:

graži spalva,intensyvi.olygiai nusidažė? šuorų neliko?

ačiū visoms už gerą žodį 4u.gif
Atsakyti
Mergos, jus man aparpuolį įvarysit blink.gif bigsmile.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Psio, atsišaudau tapkes ir bandau rūbo imtis wub.gif
Atsakyti