Ačiū merginos, na ir sorry už nepadorius vaizdus ale ai, man vasara galvoj.
Vat norėčiau žinot, kaip iš tikrųjų turi atrodyti "teisingai" suvelta suknelė Mergyčių tai atrodo viskas ok, bet sau didelį gabalą šilko gadint vis nedrįstu. Ir dar bėda bėda su plona vilna, na nerandu geros. Iš wollknoll visgi nelabai teisinga, lieka papurus, nors tu jai ką nori daryk. Paskutinė man įtinkanti užsaugota nuo pernai vasaros baigiasi... Dar turiu stiklių g. pirktos 16 mic mažą gniužulėlį, matyt tą ir sunaudosiu sau, bus matyt paskutinė. Bet koks azartas pagavo perprast šitą audinių įvėlimą, gaila kad laikas pasibaigė žaidimams, teks atostogaut. Vis nelaiku, reikėjo iškart po Kalėdų et
O kodėl tau ji atrodo papurus? Aš perku iš Ornamentų, ten dalis woolknollo, dalis kokiatais kitokia. Tai šiaip jos skiriasi tikrai, bet daugiau klojimo atžvilgiu. O susivelia abi tikrai gerai ir suveltos aš jau nebeatskirčiau, nes jokių vizualių skirtumų nėra.
Dar Dangek ta balta gerai rūbeliams tinka, aš savo bliuzę su garbanėlėm iš jos vėliau, man labai patiko. Ir nešiojąs gerai.
Rusaitės svaigsta nuo šitos vilnos: http://qaz4u.com/.
Ir sako Ideen labai gera: http://www.ideen.com...ops-Silk-Sliver
Beje, ta gaz4u tai angliška. Tik savininkė rusaitė.
Dar Dangek ta balta gerai rūbeliams tinka, aš savo bliuzę su garbanėlėm iš jos vėliau, man labai patiko. Ir nešiojąs gerai.
Rusaitės svaigsta nuo šitos vilnos: http://qaz4u.com/.
Ir sako Ideen labai gera: http://www.ideen.com...ops-Silk-Sliver
Beje, ta gaz4u tai angliška. Tik savininkė rusaitė.
As tai turiu tokia fantastine balta vilna, ji 18 mic, bet veliasi taip lengvai galima bandyt ja dazyt ja eina suklot plonai ir velimo prasme lengviau besiveliancios neturejau. Siunciuosi is Anglijos.
Nu man skiriasi, kaip tik vakar dar vieną bespalvę dariau su mintim, kad bandysiu dažyti - iš Dangek vilnos. Skiriasi, va šita vilna puikiai tinka. Nežinau kas ten su vokiška, ar ji storesnė ar dažymas pakeitęs plauką, net nupasakot nesugebu, kas man neįtinka
Nu nepykit ale dar viena tokią pačią dedu. Dabar ginčijamės kaip dažyt, mažė nori rožinės. aš tai pradėt bijau, nes jaučiu sugadinsiu ir bus skudurėlis:
Nu nepykit ale dar viena tokią pačią dedu. Dabar ginčijamės kaip dažyt, mažė nori rožinės. aš tai pradėt bijau, nes jaučiu sugadinsiu ir bus skudurėlis:
sakai na gal, tada belieka dažyt, jei tik kas nors man iš to gausis...
QUOTE(raganele @ 2012 02 17, 10:57)
sakai na gal, tada belieka dažyt, jei tik kas nors man iš to gausis...
kas nors tikrai gausis ir zinok mane tas dazymas tuo ir zavi...kad ojojoj kaip nustebina...
Saunuole tiek daug graziu sukneliu privelei.
O del suvelimo jug cia ne slepetes, neturi buti kapitaliai suvelta, turi buti minkstumo. Jei purumas trukdo bandyk velti per kelis kartus , ty, visiskai isdziovink ir vel velk. Tada jis nebebus purus, bet truputi kietesnis. Siulau pasibandyti meginukus su skirtingom vilnom ir matysi.
Lauksim daugiau graziu darbu.
Raganėle, nuostabu
Na va mano suknele dziuna, bet kai vaikai pamiegos vaziuosiu pirkti silko ir isnaujo velti.
Tik pradejus deliot atsibudo mazas, o jis pas mane puola ant vilnos ir ima ciupineti, kisasi i burna. Per skubejima per storai suklojau, o ir sablonas pasirode esas didesnis nei reikejo.... Bet dabar jau principo reikalas padaryt kaip reikiant
Tik pradejus deliot atsibudo mazas, o jis pas mane puola ant vilnos ir ima ciupineti, kisasi i burna. Per skubejima per storai suklojau, o ir sablonas pasirode esas didesnis nei reikejo.... Bet dabar jau principo reikalas padaryt kaip reikiant
Dėkui dėkui, dabar nebenorėsiu vilkt mergyčių kitom, teks šilkinėmis vaikščiot, vargšės mamos ekspreimentų aukos
O del suvelimo jug cia ne slepetes, neturi buti kapitaliai suvelta, turi buti minkstumo. Jei purumas trukdo bandyk velti per kelis kartus , ty, visiskai isdziovink ir vel velk. Tada jis nebebus purus, bet truputi kietesnis. Siulau pasibandyti meginukus su skirtingom vilnom ir matysi.
tai vat kad nenoriu kietesnio rezultato, užtat palikau papurusias spalvotas, nors man tai nepatinka, noriu kad "susiplotų" viskas labiau. Balta mano akimis susivėlė idealiai labai plona ir elastinga, žiūrėsim kaip nešiosis, mergos labai gerai testuoja viską Vietoj mėginukų pas mane iškart suknelės, tai ne tik susivėlimą bet ir nešiojimąsi išbandysim.
QUOTE(Mamytė uogytė @ 2012 02 17, 12:26)
tai vat kad nenoriu kietesnio rezultato, užtat palikau papurusias spalvotas, nors man tai nepatinka, noriu kad "susiplotų" viskas labiau. Balta mano akimis susivėlė idealiai labai plona ir elastinga, žiūrėsim kaip nešiosis, mergos labai gerai testuoja viską Vietoj mėginukų pas mane iškart suknelės, tai ne tik susivėlimą bet ir nešiojimąsi išbandysim.
QUOTE(raganele @ 2012 02 17, 13:20)
Vietoj mėginukų pas mane iškart suknelės, tai ne tik susivėlimą bet ir nešiojimąsi išbandysim.
As tai pat pradejau nuo sukneliu savo pupai.