Įkraunama...
Įkraunama...

Drabužiai iš veltinio 2

Labai grazi suknele, 4u.gif man geda kad negaliu susiruosti. Eisiu velt per vaiku pietu miega smile.gif
Atsakyti
Ačiū Žolia, Aliira 4u.gif

Kad jau pagavau kablį tai ir parodysiu biggrin.gif čia tiesiog maximinis šalikėlis, eksperimantavau bandydama vilną suklot teisingom kryptim, kad iškilumai teisingai apsiveltų biggrin.gif

user posted image

O čia faktūra iš arti lotuliukas.gif

user posted image
Atsakyti
eina sau,nu labai grazu 4u.gif 4u.gif thumbup.gif
Atsakyti
Raganėle, fantastiškos suknutės wub.gif
Atsakyti
Dabar galvoju kas gražiau: suknutė, ar pati raganaitė biggrin.gif
Atsakyti
Raganėle, tu mane žudai blink.gif bigsmile.gif thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
Ačiū merginos, mano "suknelė" tai elementarybė galvoju ją stipriau suvelt ir tunika paverst, vistiek pertrumpa tokio amžiaus moterai lotuliukas.gif
Šelma, kodėl blink.gif
Atsakyti
Kaip, kodėl doh.gif Vaikų krūva, rankos auksinės, kūrybiškumas aukščiausio lygio ir net celiulito nėr bebe.gif
Atsakyti
QUOTE(Šelma @ 2012 02 16, 19:16)
Kaip, kodėl  doh.gif  Vaikų krūva, rankos auksinės, kūrybiškumas aukščiausio lygio ir net celiulito nėr bebe.gif

ai nai nai kokiu geru kampu pozuot atsistojau lotuliukas.gif ale žinok smegenys visai atrofavosi, šiandien įtikinėjau svečius,kad mano Ledai vieni metukai, niekaip negalėjau patikėt kad 2 doh.gif žodž tuoj visai nukvaksiu, rankas pasikačialinu, o smegenų mankštos daug metų negaunu
Atsakyti
raganele, a pabludai !!!! ? pirmiausiai apzavejo ruzava suknyte... thumbup.gif
o jau tas salikelis??? lotuliukas.gif zinai, noreciau pagirti tavo sugebejima velti, bet... nieko sau!!! is salikelio suknia!!!!!!! kazi kiek tokiu salikeliu man reiktu? g.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Raganėle, šaunuolė. gražumas suknių.
Atsakyti
Raganėl, super suknutės 4u.gif . Pirmoji labai labai švelnutė atrodo, o taviškė tai tokia teisingai moteriška smile.gif .
Atsakyti