Labai grazi suknele, man geda kad negaliu susiruosti. Eisiu velt per vaiku pietu miega
Ačiū Žolia, Aliira
Kad jau pagavau kablį tai ir parodysiu čia tiesiog maximinis šalikėlis, eksperimantavau bandydama vilną suklot teisingom kryptim, kad iškilumai teisingai apsiveltų
O čia faktūra iš arti
Kad jau pagavau kablį tai ir parodysiu čia tiesiog maximinis šalikėlis, eksperimantavau bandydama vilną suklot teisingom kryptim, kad iškilumai teisingai apsiveltų
O čia faktūra iš arti
eina sau,nu labai grazu
Raganėle, fantastiškos suknutės
Dabar galvoju kas gražiau: suknutė, ar pati raganaitė
Raganėle, tu mane žudai
Ačiū merginos, mano "suknelė" tai elementarybė galvoju ją stipriau suvelt ir tunika paverst, vistiek pertrumpa tokio amžiaus moterai
Šelma, kodėl
Šelma, kodėl
Kaip, kodėl Vaikų krūva, rankos auksinės, kūrybiškumas aukščiausio lygio ir net celiulito nėr
QUOTE(Šelma @ 2012 02 16, 19:16)
Kaip, kodėl Vaikų krūva, rankos auksinės, kūrybiškumas aukščiausio lygio ir net celiulito nėr
ai nai nai kokiu geru kampu pozuot atsistojau ale žinok smegenys visai atrofavosi, šiandien įtikinėjau svečius,kad mano Ledai vieni metukai, niekaip negalėjau patikėt kad 2 žodž tuoj visai nukvaksiu, rankas pasikačialinu, o smegenų mankštos daug metų negaunu
raganele, a pabludai !!!! ? pirmiausiai apzavejo ruzava suknyte...
o jau tas salikelis??? zinai, noreciau pagirti tavo sugebejima velti, bet... nieko sau!!! is salikelio suknia!!!!!!! kazi kiek tokiu salikeliu man reiktu?
o jau tas salikelis??? zinai, noreciau pagirti tavo sugebejima velti, bet... nieko sau!!! is salikelio suknia!!!!!!! kazi kiek tokiu salikeliu man reiktu?
Raganėle, šaunuolė. gražumas suknių.