Įkraunama...
Įkraunama...

Drabužiai iš veltinio 2

QUOTE(Juperi @ 2012 02 11, 12:33)
doh.gif liezuvis neapsivercia sakyt "blogoji puse"... man tai ta ir "kita" puse  thumbup.gif

aha visai gera ta blogoji biggrin.gif žodžiu dvipusė, kai vieną pusę apmozos, versim į kitą:

user posted image
Atsakyti
QUOTE(raganele @ 2012 02 11, 14:32)
aha visai gera ta blogoji biggrin.gif žodžiu dvipusė, kai vieną pusę apmozos, versim į kitą:

user posted image

gražių damų gražios suknės wub.gif
Atsakyti
Raganele šaunios suknelės ir panelės thumbup.gif , kiek reikia vilnos švarkeliui? gal žinot maždaug, 300g ar užtektų g.gif
Atsakyti
Jei kuri sugalvotu daryt uzsakyma is wollknoll,
as prisijungciau, siuntimas pasidalintu smile.gif
Atsakyti

Labai gražu. O blogoji pusė yra Geroji. Nes audinys eina i paviršių ir yra geroji pusė, nebent nuspręstumėt kitaip. mirksiukas.gif
QUOTE(raganele @ 2012 02 11, 10:51)
Eksperimentuoju toliau, atrodo padauginau šilko ir pamažinau vilnos:
user posted image

Bet kita pusė man nerealiai patinka  biggrin.gif

user posted image

Kitai mažei matyt darysiu iškart su mintim, kad išverst reikia ir nebarstysiu geltono šilko, nes gaunasi ne žydra paauksuota, o žydra patepliota doh.gif

Atsakyti
QUOTE(DOSETH @ 2012 02 14, 20:43)
Labai gražu. O blogoji pusė yra Geroji. Nes audinys eina i paviršių ir yra geroji pusė, nebent nuspręstumėt kitaip. mirksiukas.gif

Ačiū už gražu smile.gif
Mane žavi veltinio abipusiškumas smile.gif o kur gražiau tik padariusi pamatau, matyt trūksta teorijos, kaip elgiasi vilna, audiniai ir pluoštai. Na, išmoksiu empirinio metodo pagalba biggrin.gif
Atsakyti
Raganėle, fantastika thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(saulyte2 @ 2012 02 11, 19:11)
Kiek reikia vilnos švarkeliui? gal žinot maždaug  g.gif , 300g ar užtektų  g.gif

Atsakyti
QUOTE(saulyte2 @ 2012 02 15, 16:33)

uztektu, jeigu nedidelis svarkiukas. Bet geriau turet atsargos.
Atsakyti
QUOTE(Aliira @ 2012 02 15, 18:41)
uztektu, jeigu nedidelis svarkiukas. Bet geriau turet atsargos.

nesu dariusi ir galvoju kiek g. ir kiek reikia cm lekalą didinti g.gif
Atsakyti
Negalėjau užmigti, kol nepadariau. Šįkart tas pats, bet jau žinant ko noriu, o ne "методом научного тыкания" biggrin.gif
user posted image

O pasibaigus šventei galima ir išverst:

user posted image
Atsakyti
Raganele, labai graži suknytė wub.gif
Atsakyti