mate
nuostabi elegancija, puikios nuotraukos...
laukiam svarko
p.s. tiesa, kai kur pazastys per mazai iskirptos (kai kuriuose jos darbuose): man bent jau nepatinka isireze tokios, o ir devejimo atzvilgiu labai jau ne kas. Ir kaklas toks aukstas mane smaugtu . Bet siaip tai grazus darbai labai.
Katinyti, o tu esi tikra, kad jos neišsitampo. Giliai tuo abejoju...
Be to, su rūbais man dar vienas klausimas yra. Skalbimas. Jei rūbas neturi jokių siūlių, veltinį išskalbus jis tampa beformiu, tai kaip reikia klientei sakyt, kad jį prižiūrėt? Aš suprantu, kad jį galima skalbt rankomis, bet tikrai ne kiekviena jį susiformuos, nes tam manekeno reikia. Nesiūlysi gi ant savęs šlapią apsivilkt ir truputį pasivaikščiot. Tarp kitko pas tą Aliona MK, pavėlė, nunešė į skalbyklę, išgręžė, atsinešė beformį daiktą, užvilko ant manekeno, apglostė ir paliko džiūt. O ką daryt klientei? Man šita dalis visa nesuprantama.
Vienos rašo, valyt cheminiu būdu, kitos rašo, sausas valymas draudžiamas .
Be to, su rūbais man dar vienas klausimas yra. Skalbimas. Jei rūbas neturi jokių siūlių, veltinį išskalbus jis tampa beformiu, tai kaip reikia klientei sakyt, kad jį prižiūrėt? Aš suprantu, kad jį galima skalbt rankomis, bet tikrai ne kiekviena jį susiformuos, nes tam manekeno reikia. Nesiūlysi gi ant savęs šlapią apsivilkt ir truputį pasivaikščiot. Tarp kitko pas tą Aliona MK, pavėlė, nunešė į skalbyklę, išgręžė, atsinešė beformį daiktą, užvilko ant manekeno, apglostė ir paliko džiūt. O ką daryt klientei? Man šita dalis visa nesuprantama.
Vienos rašo, valyt cheminiu būdu, kitos rašo, sausas valymas draudžiamas .
Ar neišsitampo rankovės, pamatysit ten toks fintas darytas manrodos.
O dėl sukniu, tai aš baisingai mėgstu būtent tokius kaklus, man atviras kaklas, tai tarsi kažkoks neapsaugotumas, tai šitose sukniose atrodo idealiai .Viskas juk yra skonio reikalas, kai kas mėgsta ir dekolte iki juosmens , o kai kas šarvus iki ausu .
Einu ieškot to švarko, nes nelabai sekasi, nespėjau net išsisaugot tik brakšt ir viskas užsidarė .
O dėl sukniu, tai aš baisingai mėgstu būtent tokius kaklus, man atviras kaklas, tai tarsi kažkoks neapsaugotumas, tai šitose sukniose atrodo idealiai .Viskas juk yra skonio reikalas, kai kas mėgsta ir dekolte iki juosmens , o kai kas šarvus iki ausu .
Einu ieškot to švarko, nes nelabai sekasi, nespėjau net išsisaugot tik brakšt ir viskas užsidarė .
Nu žinok itarimas buvo , kad negali būti jog tai yra išveltos ir man lyg ir siūlė matėsi , bet nuvijau ta minti (o pasirodo bereikalo).O aš jau beveik buvau sugalvojus kaip lekala daryt , kaip ji formuot ir formuot jau po to veliant .
QUOTE(kadabra @ 2012 02 07, 12:21)
tai is kur ten Blansytei zinoti
atsiprasau ,neparasyta vaikai pas tave
QUOTE(blansyte @ 2012 02 07, 13:41)
atsiprasau ,neparasyta vaikai pas tave
eik jau, Blansyte, ko gi jau cia atsiprasinet
cia as nesusipratele ant sijonu perlekiau
Ai vyrai daba su malonumu sijonus užsieniuose nešioja ir vargo nemato .
Besijuokianti, aš aiškint tai nelabai moku, bet bandysiu daryti iškarpas švarko ir optimaliai jas sujunginėt, kur reik platint kur nereik iimt , bet čia mintyse, nes neturiu nei gabaliuko tinkančio audinio apvėlimui , o ir vyras parskrenda ketvirtadienio ryta , tai reiks namus atvest ant dvasios šventos . Pavydžiu , toms , kas turi darbo kambari. O ir atvėso namuose , nelabai suprantu kodėl, net neisivaizduoju kaip žmonės gyvena prie kokiu +20, man jau rankos stengsta, apie darba negaliu net pagalvot .
Besijuokianti, aš aiškint tai nelabai moku, bet bandysiu daryti iškarpas švarko ir optimaliai jas sujunginėt, kur reik platint kur nereik iimt , bet čia mintyse, nes neturiu nei gabaliuko tinkančio audinio apvėlimui , o ir vyras parskrenda ketvirtadienio ryta , tai reiks namus atvest ant dvasios šventos . Pavydžiu , toms , kas turi darbo kambari. O ir atvėso namuose , nelabai suprantu kodėl, net neisivaizduoju kaip žmonės gyvena prie kokiu +20, man jau rankos stengsta, apie darba negaliu net pagalvot .
QUOTE(Katinytis @ 2012 02 07, 13:52)
Ai vyrai daba su malonumu sijonus užsieniuose nešioja ir vargo nemato .
as gyvenu prie +18 ir dar gyva, per prievarta, aisku
Katinyti, pas tave gi vietos - marios (bent jau ieskant wc ir pasiklysti galima )...