Įkraunama...
Įkraunama...

Drabužiai iš veltinio 2

mate cool.gif
nuostabi elegancija, puikios nuotraukos...
laukiam svarko 4u.gif

p.s. tiesa, kai kur pazastys per mazai iskirptos (kai kuriuose jos darbuose): man bent jau nepatinka isireze tokios, o ir devejimo atzvilgiu labai jau ne kas. Ir kaklas toks aukstas mane smaugtu biggrin.gif . Bet siaip tai grazus darbai labai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kadabra: 07 vasario 2012 - 12:06
Katinyti, o tu esi tikra, kad jos neišsitampo. Giliai tuo abejoju...

Be to, su rūbais man dar vienas klausimas yra. Skalbimas. Jei rūbas neturi jokių siūlių, veltinį išskalbus jis tampa beformiu, tai kaip reikia klientei sakyt, kad jį prižiūrėt? Aš suprantu, kad jį galima skalbt rankomis, bet tikrai ne kiekviena jį susiformuos, nes tam manekeno reikia. Nesiūlysi gi ant savęs šlapią apsivilkt ir truputį pasivaikščiot. Tarp kitko pas tą Aliona MK, pavėlė, nunešė į skalbyklę, išgręžė, atsinešė beformį daiktą, užvilko ant manekeno, apglostė ir paliko džiūt. O ką daryt klientei? g.gif Man šita dalis visa nesuprantama.
Vienos rašo, valyt cheminiu būdu, kitos rašo, sausas valymas draudžiamas smile.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Besijuokianti: 07 vasario 2012 - 12:15
Ar neišsitampo rankovės, pamatysit ten toks fintas darytas manrodos.
O dėl sukniu, tai aš baisingai mėgstu būtent tokius kaklus, man atviras kaklas, tai tarsi kažkoks neapsaugotumas, tai šitose sukniose atrodo idealiai .Viskas juk yra skonio reikalas, kai kas mėgsta ir dekolte iki juosmens lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif , o kai kas šarvus iki ausu lotuliukas.gif .
Einu ieškot to švarko, nes nelabai sekasi, nespėjau net išsisaugot tik brakšt ir viskas užsidarė doh.gif .
Atsakyti
Va radau
http://pics.livejour...0bkkc3/s640x480

http://pics.livejour...0bqs19/s640x480

http://pics.livejour...07b2hb/s640x480

http://pics.livejour...07adcb/s640x480
Atsakyti
Seana isiuva ir uzvelia. Labai daug rusaiciu taip daro, ir tikrai labai graziai atrodo.
Cia as nespelioju, ji savo bloge taip rase smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Besijuokianti: 07 vasario 2012 - 12:30
Katinyti, vat ir prisigavai: cia kirptos ir su siule uzvelta 4u.gif
Atsakyti
Nu žinok itarimas buvo , kad negali būti jog tai yra išveltos ir man lyg ir siūlė matėsi , bet nuvijau ta minti (o pasirodo bereikalo).O aš jau beveik buvau sugalvojus kaip lekala daryt , kaip ji formuot ir formuot jau po to veliant biggrin.gif .
Atsakyti
Tai pasakok. Nesvarbu, kad ji siuva. Mes nenorim siut, tuoj viska isbandysim smile.gif .
Atsakyti
QUOTE(kadabra @ 2012 02 07, 12:21)
tai is kur ten Blansytei zinoti  biggrin.gif

atsiprasau ,neparasyta vaikai pas tave blush2.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(blansyte @ 2012 02 07, 13:41)
atsiprasau ,neparasyta vaikai pas tave  blush2.gif  doh.gif  doh.gif

eik jau, Blansyte, ko gi jau cia atsiprasinet blush2.gif 4u.gif
cia as nesusipratele ant sijonu perlekiau cool.gif
Atsakyti
Ai vyrai daba su malonumu sijonus užsieniuose nešioja ir vargo nemato lotuliukas.gif .
Besijuokianti, aš aiškint tai nelabai moku, bet bandysiu daryti iškarpas švarko ir optimaliai jas sujunginėt, kur reik platint kur nereik iimt , bet čia mintyse, nes neturiu nei gabaliuko tinkančio audinio apvėlimui ax.gif , o ir vyras parskrenda ketvirtadienio ryta , tai reiks namus atvest ant dvasios šventos doh.gif . Pavydžiu , toms , kas turi darbo kambari. O ir atvėso namuose , nelabai suprantu kodėl, net neisivaizduoju kaip žmonės gyvena prie kokiu +20, man jau rankos stengsta, apie darba negaliu net pagalvot ax.gif blush2.gif .
Atsakyti
QUOTE(Katinytis @ 2012 02 07, 13:52)
Ai vyrai daba su malonumu sijonus užsieniuose nešioja ir vargo nemato  lotuliukas.gif .
Besijuokianti, aš aiškint tai nelabai moku, bet bandysiu daryti iškarpas švarko ir optimaliai jas sujunginėt, kur reik platint kur nereik iimt , bet čia mintyse, nes neturiu nei gabaliuko tinkančio audinio apvėlimui  ax.gif , o ir vyras parskrenda ketvirtadienio ryta , tai reiks namus atvest ant dvasios šventos  doh.gif . Pavydžiu , toms , kas turi darbo kambari. O ir atvėso namuose , nelabai suprantu kodėl, net neisivaizduoju kaip žmonės gyvena prie kokiu +20, man jau rankos stengsta, apie darba negaliu net pagalvot  ax.gif  blush2.gif .

as gyvenu prie +18 ir dar gyva, per prievarta, aisku biggrin.gif
Katinyti, pas tave gi vietos - marios (bent jau ieskant wc ir pasiklysti galima tongue.gif )...
Atsakyti