Įkraunama...
Įkraunama...

Drabužiai iš veltinio 2

Kai daiktas yra siuvamas pazastys yra sutvirtinamos, klijuojant medvilnine juostele, ar flizelina, ar apsiunant juostele. Logiskai mastant kad gauti idealios ir nesitampancios pazastys reiktu ivelti i tas vienas audini, bet silko manau nepakakatu, reiktu gal kokio lino...
Atsakyti
QUOTE(Katinytis @ 2012 02 07, 11:09)
Sakot rusaitės gudresnės  lotuliukas.gif , ar ju didesnis būrys ir kaip sakoma kelios galvos geriau nei viena.
Kadabra, o to drabužiuko , kur pas mane buvai atsivežus irgi tampytusi jei nebūtu apnerta kaip manai, juk ten tas apatinis audinys yra kaip ir tam, kad nesitampytu ar ne, jei tarkim tokio juostele dėt  ax.gif .

ne, butent, man atrodo audiniu panaudojimas sustiprina veltini. Man net paprasta merliuka ivelus, jau krastas kitoks, o ir visas rubelis toks stabilesnis. Gi vilna gali istempt, o audini (nebent istrizai).
Tos suknutes pazastys neturetu tampytis, ten gi audinys, o dar ir + apnerimas.

p.s. del rusaiciu, tai jos tikrai isradingos, o ir informacijos ten srautai, tik skaityk ir mokykis smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Aliira @ 2012 02 07, 11:14)
Kai daiktas yra siuvamas pazastys yra sutvirtinamos, klijuojant medvilnine juostele, ar flizelina, ar apsiunant  juostele. Logiskai mastant kad gauti idealios ir nesitampancios pazastys reiktu ivelti i tas vienas audini, bet silko manau nepakakatu, reiktu gal kokio lino...

tai su storesniu rubeliu tai taip, ten jau ir tampymasis sluoksnio storesnio mazesnis, o ka daryt su plonu? tik silkas tikriausiai g.gif
Atsakyti
Mano rodos, bet koks audinys įveltas prasitampytu, nes jis susiraukšlėja ir tų raukšlyčių dėka ir prasitempt gali. Nebent priklijuot blush2.gif

Katinyti, pas rusaites "galvos" kitokios. Kažkodėl jos dalinąsi, ir kaip velia, ir vilnas kur perka...
Atsakyti
QUOTE(kadabra @ 2012 02 07, 11:16)
ne, butent, man atrodo audiniu panaudojimas sustiprina veltini. Man net paprasta merliuka ivelus, jau krastas kitoks, o ir visas rubelis toks stabilesnis. Gi vilna gali istempt, o audini (nebent istrizai).
Tos suknutes pazastys neturetu tampytis, ten gi audinys, o dar ir + apnerimas.

p.s. del rusaiciu, tai jos tikrai isradingos, o ir informacijos ten srautai, tik skaityk ir mokykis smile.gif
Papildyta:
tai su storesniu rubeliu tai taip, ten jau ir tampymasis sluoksnio storesnio mazesnis, o ka daryt su plonu? tik silkas tikriausiai  g.gif

i suknytes deti silka, bet koki storesni ponge 5 ar daugiau
As sarafanu neturiu, sukneles kurias veliau yra ant silko. TAi tas silkas kad ir susiraukslejes, bet vilna ji tvirtai laiko, vistiek stabilumas visai kitas.
Pas rusaites yra filmukas kur velia bliuska tokia jau super profe, tai ten per visa bliuska deta silkas, vilna, silkas, vilna toks sumustinis. Bet ji pazastu nekarpe, o isformavo slapia sifona.

Ar kas veliat is ornamentu vilnos sluoksnos 24 mic? As su ja nesusitvarkau.... Suvelt suveliu bet per tokias kancias.... kur paslaptis? Parduotuvej sako, kad tikos perka ir labai dziaugiasi. Nu man dziaugsma kelia tik 18 mic vilna .... Net tapkes 24 man negrazios ....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aliira: 07 vasario 2012 - 10:29
QUOTE(Aliira @ 2012 02 07, 11:27)
i suknytes deti silka, bet koki storesni ponge 5 ar daugiau
As sarafanu neturiu, sukneles kurias veliau yra ant silko. TAi tas silkas kad ir susiraukslejes, bet vilna ji tvirtai laiko, vistiek stabilumas visai kitas.
Pas rusaites yra filmukas kur velia bliuska tokia jau super profe, tai ten per visa bliuska deta silkas, vilna, silkas, vilna toks sumustinis. Bet ji pazastu nekarpe, o isformavo slapia sifona.

Ar kas veliat is ornamentu vilnos sluoksnos 24 mic? As su ja nesusitvarkau.... Suvelt suveliu bet per tokias kancias.... kur paslaptis? Parduotuvej sako, kad tikos perka ir labai dziaugiasi. Nu man dziaugsma kelia tik 18 mic vilna .... Net tapkes 24 man negrazios ....

Maciau, tikrai informatyvus.

24 tapukams gera ta sluoksna, tiesa vaizdas ju siurkstesnis toks gaunasi, ne kaip 21 tai tikrai, nors parduotuvej ten sako, kad ji kaip 21 (tikrai ne).
Susivelia gerai, gal siek tiek maziau traukiasi, bet gera ta vilna (nors as labiausiai 21 slepetems megstu).
Atsakyti
saunuoles mergaites,kad palepinat savo mergaites grozybemis.pas mane nera paneliu ,tad ir velti namuose neturiu kam,o kitoks nesinori wub.gif
Atsakyti
Kadabra, čia Blanšytė tau rašė lotuliukas.gif . Mergaitiškus apdarus savo bernam veli bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Besijuokianti @ 2012 02 07, 12:12)
Kadabra, čia Blanšytė tau rašė lotuliukas.gif . Mergaitiškus apdarus savo bernam veli bigsmile.gif

tai is kur ten Blansytei zinoti biggrin.gif
Atsakyti
Blanšytė tai kaip Blanšytė. Bet įdomu kaip čia tavo vyras taip nereaguoja bigsmile.gif .

Atsakyti
Na ka dabar galiu pasakyti , kad radau viena žmogu , kurio veltinio švarku nestatytos rankovės man bais patinka thumbup.gif . Reiktu pasiaiškint koks lekalas, bet atrodo thumbup.gif .Nes kiek buvau mačius ir geroku veltinio meistru darbu , nu rankovės man būdavo visad kažkoks nesusipratimas dėl raukšliu metinosi nugaroje ir neatrodydavo josios gražiai ypač judesyje , o čia žiauriai gražu thumbup.gif .
Dabar galiu pasakyt, kad dalinai atsiimu savo žodžius , kad tik statytos rankovės gražu ax.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Katinytis @ 2012 02 07, 12:47)
Na ka dabar galiu pasakyti , kad radau viena žmogu , kurio veltinio švarku nestatytos rankovės man bais patinka thumbup.gif . Reiktu pasiaiškint koks lekalas, bet atrodo  thumbup.gif .Nes kiek buvau mačius ir geroku veltinio meistru darbu , nu rankovės man būdavo visad kažkoks nesusipratimas dėl raukšliu metinosi nugaroje ir neatrodydavo josios gražiai ypač judesyje , o čia žiauriai gražu  thumbup.gif .
Dabar galiu pasakyt, kad dalinai atsiimu savo žodžius , kad tik statytos rankovės gražu ax.gif  blush2.gif

tai jau bent nuoroda kokia slapta dalinkis, ar ka g.gif 4u.gif
pasidziauksim visos biggrin.gif
Atsakyti
Tuoj bandysiu rast, nes tos reklamos man kompa pakabino ir teko viska perkraut, net neisivaizduojat kaip nervas ima, nes dabar reik vėl viska atkapstyt ax.gif.
O kolei kas pasigrožėt duosiu sukniom , bais man patiko josios thumbup.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti