Besijuokianti ačiukas
Kerpena, švarkelio grožis
Mergaitės, bet kaip tas susijungimas rūbo gaunas, kai neužlankstoma? Įsivaizduoju, neužlankstant kantą gaučiau
Gal galit kas paprastai paaiškinti, būčiau labai dėkinga
Kai nuvelsi ištisa berankovi be siuliu tada pasakysi kaip , ar viskas gražu ties krutine, ar patogu pakilot rankas .Idomu kaskart išgirst mintis
Kodėl jūs manot, kad ten neužlankstyta, nes aš matau užlankstyta tikrai .
Kodėl jūs manot, kad ten neužlankstyta, nes aš matau užlankstyta tikrai .
QUOTE(Besijuokianti @ 2011 02 02, 08:48)
Jei trumpom rankovėm tai man čia labai gražu, kaupiuos pabandyt:
http://www.livemaste...alyanie-zhileta
O čia paltas iš atskirų dalių:
http://riba-lubin.li...com/104264.html
Tikiuosi tokias nuorodas galima duot . Lyg ir niekeno teisių nepažeidžia ir neetiška nėra...
http://www.livemaste...alyanie-zhileta
O čia paltas iš atskirų dalių:
http://riba-lubin.li...com/104264.html
Tikiuosi tokias nuorodas galima duot . Lyg ir niekeno teisių nepažeidžia ir neetiška nėra...
dievinu moteris kuruios moka ieškot kirilica aš skaityt dar dar o rašyt tai išvis tūndra esu
Papildyta:
QUOTE(Kerpena @ 2011 02 02, 11:04)
Manau, kad kažkokių aiškių taisyklių ir nėra, kaip ir visur vėlime. Kiekviena savo būdus atranda. Juk kaip ten parodyta tą švarkelį berankovį dėlioja, tai galima ir audinį patiesti ant tos iškarpos ir apdėti vilna. Aišku reikia labai kruopščiai visus sujungimus sužiūrėti. Galima ir pasiūtą drabužį vietomis apvelti. Bet tokius dalykus reikia bandyti.
Kadangi tokiems dalykas reikia ir daug vietos, ir sugadinus nuostolis didesnis, net tiek jau daug veliančių drabužius. O kurios jau tokį lygį pasiekusios, nelabai po tokius forumus vaikšto
Esu kartą mergaitei švarkelįnuvėlus. Bet dariau su siūlėmis šonuose ir rankoves stačiau. Tik pečiai sujungti be siūlės. Tokią kaip išklotinę dėliojau.
Paskui sijoną po kiek laiko nuvėliau, tai dėliojau ant tokios rausvos marlės. Pasidariau šabloną, apdėjau plonai vilna, iš abiejų šonų klojau tą medžiagą ir dėliojau vilną plonai ant viršaus, vietomis palikdama tarpus. Man nelabai pavyko gražiai, nes šonuose matyti balta juosta, kus medžiagos nesusijungia. Jau nebeprisimenu ar ten man pasislinko, ar tiesiog dėjau ne iki pat šablono kraštų, galvodama, kad nesimatys. Bet kadangi medžiaga rausva, o viskas plona, tai matyti, kad šonuose balta linija. Nuotraukoje nelabai matyti, nes kažkokia maža įsikėlus
Kadangi tokiems dalykas reikia ir daug vietos, ir sugadinus nuostolis didesnis, net tiek jau daug veliančių drabužius. O kurios jau tokį lygį pasiekusios, nelabai po tokius forumus vaikšto
Esu kartą mergaitei švarkelįnuvėlus. Bet dariau su siūlėmis šonuose ir rankoves stačiau. Tik pečiai sujungti be siūlės. Tokią kaip išklotinę dėliojau.
Paskui sijoną po kiek laiko nuvėliau, tai dėliojau ant tokios rausvos marlės. Pasidariau šabloną, apdėjau plonai vilna, iš abiejų šonų klojau tą medžiagą ir dėliojau vilną plonai ant viršaus, vietomis palikdama tarpus. Man nelabai pavyko gražiai, nes šonuose matyti balta juosta, kus medžiagos nesusijungia. Jau nebeprisimenu ar ten man pasislinko, ar tiesiog dėjau ne iki pat šablono kraštų, galvodama, kad nesimatys. Bet kadangi medžiaga rausva, o viskas plona, tai matyti, kad šonuose balta linija. Nuotraukoje nelabai matyti, nes kažkokia maža įsikėlus
tik tiek kad vaikai yra plokšti, o moterys nemenkus iškilumus turi, kaip visa tai išsręstr, gi neformuosi ant saves rieš veidrodį... vonioj...
ir šiaip jo vis nepasirtžtu nes investicijos laiko, medžiagų, vietos yra kurkas didesnės. Broko atveju irgi baisu ir pagalvot
QUOTE(srauni_upe @ 2011 02 02, 14:21)
dievinu moteris kuruios moka ieškot kirilica aš skaityt dar dar o rašyt tai išvis tūndra esu
Papildyta:
tik tiek kad vaikai yra plokšti, o moterys nemenkus iškilumus turi, kaip visa tai išsręstr, gi neformuosi ant saves rieš veidrodį... vonioj...
Papildyta:
aš tai kai tingiu klaviatūroj kirilicos ieškot, tai naudojuosi transleitorium ir copy-pastinu iš jo
nu čia tai geras nepagalvojau kad "šlifarke" velt galima
QUOTE(srauni_upe @ 2011 02 02, 14:25)
ane aš tai sulig trečiom tapkėm ją pasiėmiau vis suku galvą, gal kraštam kaip nors pritaikyt ekscentinį šlifuokį arba kokį antgalį atsuktuvui pritaikyt
QUOTE(raganele @ 2011 02 02, 14:33)
ane aš tai sulig trečiom tapkėm ją pasiėmiau
man tai atradimas, aš vis rabkelėm ir bambukais )) O čia be švittrinio? šita bibruojanti? Atsiprašau kad teriu atery, bet nekursiu temos apie šlifarkės panaudojimą veliant
QUOTE(raganele @ 2011 02 02, 15:33)
ane aš tai sulig trečiom tapkėm ją pasiėmiau vis suku galvą, gal kraštam kaip nors pritaikyt ekscentinį šlifuokį arba kokį antgalį atsuktuvui pritaikyt
ir kaip sekasi,as vis pagalvoju ar tikrai ji pagelbeja?ar tik zulinsi ilgai ir nuobodziai
QUOTE(srauni_upe @ 2011 02 02, 14:35)
man tai atradimas, aš vis rabkelėm ir bambukais )) O čia be švittrinio? šita bibruojanti? Atsiprašau kad teriu atery, bet nekursiu temos apie šlifarkės panaudojimą veliant
tai vietoj švitrinio burbulinės skiautę prisegi ir tiek. Naudojasi kaip kada, man su nelabai kimbančia vilna sluoksniuojant greičiau viskas vyksta, kai su šituo daiktu kiekvieną sluoksniuką paūžinu - konkrečiai - iš sluoksnos veliant, nes karšinys ir taip gerai apsivelia, jei šituo pereini tai net sekantis sluoksnis kibt nebenori... Dar labai tinkama paveiksliukui iš vilnos išdėliotam privibruot, nes rankom man labiau išsislankioja visokios aguonos, o su šita gerai sukimba, viskas savo vietose lieka.
QUOTE(raganele @ 2011 02 02, 14:43)
tai vietoj švitrinio burbulinės skiautę prisegi ir tiek. Naudojasi kaip kada, man su nelabai kimbančia vilna sluoksniuojant greičiau viskas vyksta su šituo daiktu kiekvieną sluoksniuką paūžinant, - konkrečiai - iš sluoksnos veliant, nes karšinys ir taip gerai apsivelia, jei šituo pereini tai net sekantis sluoksnis kibt nebenori... Dar labai tinkama paveiksliukui iš vilnos išdėliotam privibruot, nes rankom man labiau išsislankioja visokios aguonos, o su šita gerai sukimba, viskas savo vietose lieka.
aš užuolaida ant paveiksliuko dedu ir tada trinu
QUOTE(srauni_upe @ 2011 02 02, 14:46)
aš užuolaida ant paveiksliuko dedu ir tada trinu
tai taip, bet vistiek man labiau išsislankioja ir per užuolaidą, su šlifuokliu užuolaidos nenaudoju - burbuline užkloju.
QUOTE(srauni_upe @ 2011 02 02, 14:21)
ir šiaip jo vis nepasirtžtu nes investicijos laiko, medžiagų, vietos yra kurkas didesnės. Broko atveju irgi baisu ir pagalvot
Kiek esu mačius gražiai atrodančių veltų drabužių, visi buvo labai lieknoms moterims.
O formuoti galbūt būtų galima ant manekeno. Čia tik šiaip svarstau, niekada nesu to dariusi ir manekeno neturiu
Nors čia kažkur temose rodėsi viena su velta suknele mergaitei ir pasakojo, kad tiesiog jos rūbą apibrėžė, padidino iškarpą, o paskui baigė velti ant pačios dukros. Bet čia tinka tik namiškių atveju ir tai ne kiekvienas sutiktų taip būti apveltas