Įkraunama...
Įkraunama...

Drabužiai iš veltinio 2

Dėkui už balionus ir princesės pagyras smile.gif
QUOTE(kadabra @ 2012 02 06, 22:15)
nu jopsss......., nesikeikus, tai jau maniskes cia, vadinasi, iskandzioti, a ne  biggrin.gif

nu taip biggrin.gif gražiai iškandžiotos, kaip ir priklauso veltiniui, tiesiog mano skonis su ta palaidų galų mada prasilenkia, niekada nenešiojau net praplyšusių džinsų. Viskas man turi būti "aprūbyta" biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo raganele: 06 vasario 2012 - 22:30
man tai ir lygiai grazu, ir pakandziota nieko..
o praplyse dzinsai - isvis idealu tongue.gif

dekui, visoms 4u.gif

p.s. beje, veltiniui, negali sakyti, kad tie karpyti krastai priklauso. esu maciusi ir toookiu lyyygiuuuuuu krastu, kad ojoj - kaip su kokia giljotina nuvaryta, tik jei nemoki taip kirpt lygiai, geriau neprasidet tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kadabra: 06 vasario 2012 - 22:42
Kadabra, Raganėle, kas per grožis thumbup.gif
Atsakyti
na man, kad lygiai nukirpt ir taip liktų, tai reikia suvet iki tapkės kietumo, kitaip nemoku... Bent man minkštesnis vistiek paskui apspūra. Va violetinio sarafano apačia tai neblogai laikosi, bet ten ir suveltas, kaip sakiau, vos ne paltukas vietoj suknelės biggrin.gif
Atsakyti

QUOTE(raganele @ 2012 02 06, 23:55)
na man, kad lygiai nukirpt ir taip liktų, tai reikia suvet iki tapkės kietumo, kitaip nemoku... Bent man minkštesnis vistiek paskui apspūra. Va violetinio sarafano apačia tai neblogai laikosi, bet ten ir suveltas, kaip sakiau, vos ne paltukas vietoj suknelės biggrin.gif

tai va, kad dar mokytis ir mokytis, bet tai ir yra smagu smile.gif .
Atsakyti
QUOTE(kadabra @ 2012 02 06, 22:58)
tai va, kad dar mokytis ir mokytis, bet tai ir yra smagu  smile.gif .

tep. Visai nebeįdomu daryt tai, ką jau "įsikerti" smile.gif viskas šiandienai veltinių gana, dvejos klumpės džiūsta, einu į vonią pamirkt. Tikiuosi ryt vokiškas siuntinys parsibastys, tai galėsiu nemiegot biggrin.gif
Atsakyti
Kraupinat jus mane, panos, 2 klumpes + suknele per 1 diena blink.gif thumbup.gif . As tiek jegu neturiu. Vakar pabaigiau tapkutes per jega, super gera "konsistencija" gavos, nu bet tokiu daugiau nei vienas per diena niekaip nesuvelciau, siandien dar riesus skauda doh.gif

O rubeliai kokie dailus wub.gif .

Man labai patiko Raganeles baltoji suknute, tie sparneliai taip graziai atrodo. Alyvinis sarafaniukas irgi atrodo labai smagus ir labai dailiai "ispildytas".

O Kadabros mergaitiška suknutė paperka savo spalvom.

Del tu pažastuku lygiu/nelygiu pilai pritariu Raganelei. Pati tampau savo 2 bliuzeles pakankamai prigludusias, galiu pasakyt, kad apacioj nesiojami golfai, marskinukai tuos pazastukus kazkaip "atvipina". Daryt gilesniu iskirpimu kazkaip nesinori, nes man taip kaip yra labai patogu, niekur netempia, neverzia, bet vat atvipo. Ne tragiskai, nebaisiai, bet ir neidealiai. Galvoju gal rankom kokia tasmele is vidaus tiesiog prisiut. O apnert nors labai grazu, bet gaila, kad ne visad tinka, ypac jei ten gausu visokiu medziagu ir fakturu.

Atsakyti
Dekui, Besijuokianti 4u.gif
Kazkaip tuos pazastukus, kirptines linijas riekia tvirtinti, gal siek tiek storiau suklot? O gal ilenkt ka? Silko audiniu (jeigu toks klojamas) aplenktas pazastukas atrodo turetu jau ir neissitampyt?
Neisivaizduoju, reik eksperimentuoti.
Atsakyti
Galvojau ir as ilenkt, tik klausimas kada g.gif .
Vis tiek tada prisiut reik, nes istaikyt velimo eigoj simetriskus grazius pazastukus iskirpt - sudetinga. Dar po lyginimo, ziurek kazkas ima ir pasislenka per cm kita i kuria nors puse. Bet tada jau nebeprisivels, tik prisiut eitu. Man tai kol kas paslaptis ta vieta. Deja, bet pas daugeli veleju tai nera pati graziausia vieta...
Atsakyti
O gal ties pažastim idėt dviguba šilka ax.gif .
Nors gal tai nėra jau didėlė bėda juk tarkim po dienos galima sudrėkint ir atstatyt viska vieton ar ne taip .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Katinytis: 07 vasario 2012 - 10:05
QUOTE(Katinytis @ 2012 02 07, 11:01)
O gal ties pažastim idėt dviguba šilka  ax.gif .

tai lenkiant taip ir gautusi 4u.gif .
o siut tai man kazkaip per sunku jau atrodo, ten dar daugiau viskas tamposi.

Tikriausiai reik po rusu interneto platybe info pieskoti biggrin.gif , Besijuokianti, a?
Papildyta:
QUOTE(Katinytis @ 2012 02 07, 11:01)
O gal ties pažastim idėt dviguba šilka  ax.gif .
Nors gal tai nėra jau didėlė bėda juk tarkim po dienos galima sudrėkint ir atstatyt viska vieton ar ne taip .

na, su kokiu iseiginiu rubu taip, ale su kiekvienu kasdieniu taip cackintis... o jei nuveli ne sau, kazkaip jau per didele prieziura uzkrauni unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kadabra: 07 vasario 2012 - 10:05
Sakot rusaitės gudresnės lotuliukas.gif , ar ju didesnis būrys ir kaip sakoma kelios galvos geriau nei viena.
Kadabra, o to drabužiuko , kur pas mane buvai atsivežus irgi tampytusi jei nebūtu apnerta kaip manai, juk ten tas apatinis audinys yra kaip ir tam, kad nesitampytu ar ne, jei tarkim tokio juostele dėt ax.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Katinytis: 07 vasario 2012 - 10:10