Gulbelė , geriau pasakyk kiek šilko sunaudojai
QUOTE(saulyte2 @ 2012 02 02, 18:00)
ar užtekai iš 100g. ar iš daugiau, nes turiu sau nusipirkusi 100g ir galvoju kad reikėtu gal 100g. manęs viena pažistama prašo švarkelio bet aš tai dar nesu išbandžiusi ant savęs
svarkui tai tikrai 100 neuzteks - man jie tokie ir storelesni turi buti, o kur dar rankoves.
QUOTE(Katinytis @ 2012 02 02, 18:24)
Gulbelė , geriau pasakyk kiek šilko sunaudojai
tiksliai neskaiciavau, bet manoji bliuzele yra man iki klubu vidurio, tad 90cm plocio silko sudejau 2 bliuzeles ilgius (tikiuosi, kad as cia aiskiai )
p.s. tiesa, gi klojinys tai buvo apie 30proc. ilgesnis, nei tikrasis dydis.
QUOTE(kadabra @ 2012 02 06, 22:49)
Siandien sudeliojau tokia suknyte mazulyte (metinukei panasiai), kazkaip labai man vilnos spalva su bg silku susiderejo:
gražus daikčiukas, o tos kvarbatkos-marlė ar linas retas?o ir kiek pažįstamo šilko
QUOTE(bulaukiux @ 2012 02 06, 22:57)
gražus daikčiukas, o tos kvarbatkos-marlė ar linas retas?o ir kiek pažįstamo šilko
marle.
man tai patinka tas bg silkas, kad ir storesnis, ale isivelia.
Kadabra, šauniai įvaldai šitą veltinio rūšį Baltoji super, mažiukė labai gera peleniška
Belaukdama šilko prieksperimentavau - va čia vietoj suknelės gavosi toks paltinis sarafanas:
šitą vakar sijoną iškirpau suknelei siūt ir taaaip žiauriai tingėjau sunkiąją suknytės dalį modeliuot, kad ją suvėliau
Gavosi perdidelė, bet jei dar velsiu, tuoj pasidarys perkieta
Belaukdama šilko prieksperimentavau - va čia vietoj suknelės gavosi toks paltinis sarafanas:
šitą vakar sijoną iškirpau suknelei siūt ir taaaip žiauriai tingėjau sunkiąją suknytės dalį modeliuot, kad ją suvėliau
Gavosi perdidelė, bet jei dar velsiu, tuoj pasidarys perkieta
Dėkui Kadabra, tik kad vasara jau labai greit bus, nespės priaugt
Spalvas pirmai visutėles išsirinko pati mažė - sitą silką ir sitas vilnas ir dar va tokį man apnert viską patinka ir veltinio rūbai iš principo nelabai prie širdies dėl jų kraštų. Itin lygiai nemoku, o iškandžioti man nepatinka.
Spalvas pirmai visutėles išsirinko pati mažė - sitą silką ir sitas vilnas ir dar va tokį man apnert viską patinka ir veltinio rūbai iš principo nelabai prie širdies dėl jų kraštų. Itin lygiai nemoku, o iškandžioti man nepatinka.
Koookios jūs šaunuolės Dailūs sarafaniukai
QUOTE(raganele @ 2012 02 06, 23:12)
Dėkui Kadabra, tik kad vasara jau labai greit bus, nespės priaugt
nu jopsss......., nesikeikus, tai jau maniskes cia, vadinasi, iskandzioti, a ne
kadabra, raganele kokius gražius daikčiukus abidvi nuvėlėte.. Jums po balionėlį Kažkaip mažokai Imkit po
gražu Raganėl, gražu ir princesės patenkintos.