viskam reikia laiko ir praktikos tai mano antrasis veltas darbelis , nelabai tuom uzsiemu
Man taip norejosi minkstu ir svelniu
Visos mes mokomės. Tik kai žinai kur reikia pasistengt, kitą kartą pasistengi. O kai galvoji, kad viską darai gerai, stovi vietoj .
Jei norisi švelnaus veltinio - reikia kreipt dėmesį į vilnos rūšį, kuo plonesnė (mažiau mikronų), tuo švelnesnė.
O minkštumas gali būti pasiekiamas nenaudojant itin karšto vandens, darant galbūt šiek tiek plonesnius (t.y. dedant mažiau vilnos). Nors jei su plonais arba nedaveltais vešt į lauką, tai jie labai perpučiami - čia irgi klausimas kaip ir kur vaikas bus nešamas, vežamas.
Jei norisi švelnaus veltinio - reikia kreipt dėmesį į vilnos rūšį, kuo plonesnė (mažiau mikronų), tuo švelnesnė.
O minkštumas gali būti pasiekiamas nenaudojant itin karšto vandens, darant galbūt šiek tiek plonesnius (t.y. dedant mažiau vilnos). Nors jei su plonais arba nedaveltais vešt į lauką, tai jie labai perpučiami - čia irgi klausimas kaip ir kur vaikas bus nešamas, vežamas.
Nemanau, kad mazylis labai susals nes gims tik balandžio menesi.
QUOTE(Daivulyte @ 2012 01 22, 18:42)
imesiu ir as ka nuveikiau per savaitgali
kaip gražu
Kadabra , kiek sunaudojei g. sluoksnos?
QUOTE(kadabra @ 2012 02 02, 16:51)
dekui, merginos.
Saulyte, nesveriau sluoksnos, ale tikrai nedaug. Slepetems daugiau reikia
Kadabra
QUOTE(kadabra @ 2012 02 02, 16:51)
dekui, merginos.
ar užtekai iš 100g. ar iš daugiau, nes turiu sau nusipirkusi 100g ir galvoju kad reikėtu gal 100g. manęs viena pažistama prašo švarkelio bet aš tai dar nesu išbandžiusi ant savęs
kadabra, labai romantiška nelygūs kraštai ir tos kvarbatkos