Įkraunama...
Įkraunama...

Drabužiai iš veltinio 2

viskam reikia laiko ir praktikos tai mano antrasis veltas darbelis , nelabai tuom uzsiemu mirksiukas.gif
Man taip norejosi minkstu ir svelniu rolleyes.gif
Atsakyti
Daivulyte, siaip labai grazi mintis 4u.gif
Atsakyti
Visos mes mokomės. Tik kai žinai kur reikia pasistengt, kitą kartą pasistengi. O kai galvoji, kad viską darai gerai, stovi vietoj mirksiukas.gif .
Jei norisi švelnaus veltinio - reikia kreipt dėmesį į vilnos rūšį, kuo plonesnė (mažiau mikronų), tuo švelnesnė.
O minkštumas gali būti pasiekiamas nenaudojant itin karšto vandens, darant galbūt šiek tiek plonesnius (t.y. dedant mažiau vilnos). Nors jei su plonais arba nedaveltais vešt į lauką, tai jie labai perpučiami - čia irgi klausimas kaip ir kur vaikas bus nešamas, vežamas.
Atsakyti
Nemanau, kad mazylis labai susals nes gims tik balandžio menesi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daivulyte: 23 sausio 2012 - 14:16
QUOTE(Daivulyte @ 2012 01 22, 18:42)
imesiu ir as ka nuveikiau per savaitgali

kaip gražu bigsmile.gif
Atsakyti
Ikeliu savo vakardienos bliuzele susiauciama:

user posted image

Atsakyti
Žavinga bliuzelė 4u.gif .
Atsakyti
Kadabra thumbup.gif , kiek sunaudojei g. sluoksnos?
Atsakyti
dekui, merginos.
Saulyte, nesveriau sluoksnos, ale tikrai nedaug. Slepetems daugiau reikia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kadabra @ 2012 02 02, 16:51)
dekui, merginos.
Saulyte, nesveriau sluoksnos, ale tikrai nedaug. Slepetems daugiau reikia  biggrin.gif

Kadabra thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(kadabra @ 2012 02 02, 16:51)
dekui, merginos.
Saulyte, nesveriau sluoksnos, ale tikrai nedaug. Slepetems daugiau reikia  biggrin.gif

ar užtekai iš 100g. ar iš daugiau, nes turiu sau nusipirkusi 100g ir galvoju kad reikėtu gal 100g. manęs viena pažistama prašo švarkelio bet aš tai dar nesu išbandžiusi ant savęs
Atsakyti
kadabra, labai romantiška wub.gif nelygūs kraštai ir tos kvarbatkos thumbup.gif
Atsakyti