Įkraunama...
Įkraunama...

Drabužiai iš veltinio 2

QUOTE(Katinytis @ 2012 01 18, 14:07)
Reiks eit iš kokios vėlėjos pasiskolint veltiniu  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif , nes mano mažmožiu bus tik mažutė dėžutė  blush2.gif .Kvietkus aš tik suku ir velykiniu aviu banda gausinu  ax.gif .

tai mums siek tiek nuo tu gabaritu atsipust ir reikia cool.gif
Atsakyti
Kadabra, puošni suknutė thumbup.gif

Aliira, paltukas wub.gif seilė varva biggrin.gif
Atsakyti
ohoho, kadabra, esate labai kurybinga smile.gif
Atsakyti
imesiu ir as ka nuveikiau per savaitgali
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Nesupykit, bet batukai tai nesuvelti cool.gif .
Atsakyti
Man tai atrodo pakankamai suvelti, jei nevaikštančiam leliukui smile.gif gražiai liemenytė atrodo, man labai patinka viską apnėrinėt irgi. Mergytėm išaugtas sukneles prinėrinėju biggrin.gif
Atsakyti
Kaip suprantu nevaikštantiems mažyliams batukų paprastai neveliat iki visiško tvirtumo? Nes mano pirmas "leliukiškas" bandymas gavosi toks g.gif T.y. bijojau nedavelt tai dabar batukas išlaiko storoką knygą.. na tvirtumo kaip normalios šlepetės. Tai turbūt geriau kitus , minkštesnius naujagimiui daryt?
Atsakyti
noreciau ir as pasisakyt blush2.gif
vaikiski tapsiukai pagal paskirti suvelti gerai (tai kaip batukai kojnytes)
leliukams tikrai nereik kietu schmoll.gif o minkstuciai dar geriau kojite apgula

mano nuomone darbas labai grazus ir tvarkingas thumbup.gif
Atsakyti
g.gif
Na minkštas veltinis ir pasiputęs veltinis - man rodos skirtingi dalykai smile.gif .
Atsakyti
o man atrodo, kad ten kur nedavelta - labai greitai devisi ir spura, taip, kad as palaikau Besijuokiancios nuomone.
Atsakyti
Sakyciau tam ir rodom savo darbus, kad galetume padiskutuoti ir tobuleti 4u.gif
As maziukam irgi megztu batukus daryti minkstus, tokius kaip kojines smile.gif (bet tik savo vaikams) vilna kloju plonai.
Atsakyti
QUOTE(Besijuokianti @ 2012 01 22, 21:34)
g.gif
Na minkštas veltinis ir pasiputęs veltinis - man rodos skirtingi dalykai smile.gif .

Pritariu ,kad ir kudikeliui ,bet vilnyte turi buti suvelta iki galo ,o cia matosi pasiputimas ax.gif
Atsakyti