Įkraunama...
Įkraunama...

Drabužiai iš veltinio 2

QUOTE(Katinytis @ 2012 01 17, 20:44)
Mano vienas vaikas vistiek namuose  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif . Jeigu noras yra galima ir su vaikais, veiklos užtektu jeika ( šautuvu, taikiniu , lėliu,ir visokiu bakuhanu , bleidu ir zoobliu pilni namai  doh.gif ), o dėl vietos gal irgi kaip nors  lotuliukas.gif . Neapkrautumėt tik reiks sausainiu kuria diena prasikept  ax.gif ir man antradienis nelabai tinka  ax.gif .

tai jau tu nekepk ten nieko, mes atsivesim ka nors 4u.gif
tik as visgi uz kita savaite, o bezdzioniukus namie palikciau, kad ramiai pasedet galeciau, nes maniskiai gana arsus kai abu kartu - jau visa komanda smile.gif .
Atsakyti
Jau kaip jums patogiau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kadabra @ 2012 01 17, 17:26)
Koks paltukas  wub.gif
Aliira, ar pamusaliuka koki siuvai? Labai fainas, rankovytes ir apykakle taip dailiai atrodo.
Vaikai varo pyrageliu kepti  doh.gif

Aciu uz vertinimus blush2.gif
Pamusalo nedejau, man jie ir taip smagiai nesiojasi. Mano dukra turi panasu, tai visai gerai ir be pamusalo.
O del statytu rankoviu imeskit kokiu nuorodu kas taip daro, idomu paziuret. Rankoves istatyt tai nesudetinga, bet kazkaip man gaila veltini gadinti.
Pavydziu as Jums kad susibegat apziuret veltiniu smile.gif as vis neturiu su kuo aptart problemu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Katinytis @ 2012 01 17, 20:11)
Jau kaip jums patogiau  ax.gif

nelabai supratau!!?? g.gif a tai ne pas mane dabar eile vaziuot??? vaje, nusivyliau kadabra,kaip organizatore schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Juperi @ 2012 01 17, 21:50)
nelabai supratau!!?? g.gif  a tai ne pas mane dabar eile vaziuot??? vaje, nusivyliau kadabra,kaip organizatore schmoll.gif

Juperi, na nesikeikiant, cia gi mes tam paciam mieste esam, tai ir susibegt lengviau.
Max.3val. ir viskas.
As neissizadu keliones i alytu, oi ne. Ale tik kaip mums su tokiais kleckais susiderint laika?
Na smulkmenas as tau i AZ, o ne ateinancioms kartoms brukstelsiu.
Atsakyti
Kadabra, pazadejo pasitaisyt lotuliukas.gif lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Juperi @ 2012 01 17, 22:17)
Kadabra, pazadejo pasitaisyt lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  thumbup.gif

ale ir prisisveitus si merga velniu... tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Besijuokianti @ 2012 01 16, 15:17)
Čia irgi mokaus ax.gif . Išdrįsau dėt netgi šilko servetėles mano dažytas.

koks smagus drabužėlis ir spalvytės gražios thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(kadabra @ 2012 01 17, 16:37)
Ikelsiu ir as savo vakardienos velini parodyt.
Vilna - ornamentu, silkas ir kiti priedai mano pacios dazyti (smagus procesas).

čiokoliadas bigsmile.gif rūbai vis ilgyn, gražyn....
Papildyta:
QUOTE(Aliira @ 2012 01 17, 17:19)

Parodysiu ka veikiau paskutines dienas iki Kaledu smile.gif cia mano mergina, ji mazesne nei mergaite kuriai veliau. Gaila taip ir nesulaukiau jokiu atsiliepimu is klientes sad.gif

wow wub.gif wub.gif o spalvytės grožis bigsmile.gif
Atsakyti
Juperi, tai jei nori pasimatyt, lauzk katinyti kada cia tas pasimatymas pas ja ir junkis. O mums zinok kazkada ta sazine vis tiek prades priekaistaut, tai atsibelsim turbut kai tu jau visai ir nesitikesi:).
Atsakyti
Nėra ka ten mane laužyt , surandat laiko kada galit , pranešat truputuka anksčiau, kad bent apsikuopt koki kraščiuka spėčiau i vsio doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
O aš tai ka aš tai dėl vizito pas Juperi galiu pasakyt tik , kad ne mano valioje viskas, aš juk ne šiuolaikinė moteranemokanti vairuot, tai priklausoma esu nuo kitu malonės ax.gif blush2.gif smile.gif .
Atsakyti
QUOTE(Katinytis @ 2012 01 18, 13:15)
pranešat truputuka anksčiau, kad bent apsikuopt koki kraščiuka spėčiau i vsio  doh.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

ir dar ta veltiniu deze istrauk i viduri kambario, kaip zadejai biggrin.gif
Atsakyti
Reiks eit iš kokios vėlėjos pasiskolint veltiniu lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif , nes mano mažmožiu bus tik mažutė dėžutė blush2.gif .Kvietkus aš tik suku ir velykiniu aviu banda gausinu ax.gif .
Atsakyti