Labai dailus paltukas .
ohohhooo ,Kadabra!!!!!!! visi 500 balu!!
QUOTE(Juperi @ 2012 01 17, 17:47)
ohohhooo ,Kadabra!!!!!!! visi 500 balu!!
eik tu, tiek nebuna.
Bet dekui
Wow kiek grožybiu užderėjo .
Paltukas labai gražus, bet aš laikausi savo nuomonės ir nežinau kas turi nutikti , kad ja pakeisčiau . Visgi man asmeniškai statytos rankovės gražiau ir patogiau .
Besijuokianti , puikus darbas, dar puikesnis būtu , kad galėtu ir tokios žlibės ka nors imatyt , o ne tik spalvas atskirti ir dėkui už gražu žodi , tik tiek jau tos ten pagalbos , juk gudri mergaitė greit viska ir pati sugalvoja .
Kadabra .
p.s.parodyt galėtum ant gyvo manekeno , turbūt būtu išvis otpad
Paltukas labai gražus, bet aš laikausi savo nuomonės ir nežinau kas turi nutikti , kad ja pakeisčiau . Visgi man asmeniškai statytos rankovės gražiau ir patogiau .
Besijuokianti , puikus darbas, dar puikesnis būtu , kad galėtu ir tokios žlibės ka nors imatyt , o ne tik spalvas atskirti ir dėkui už gražu žodi , tik tiek jau tos ten pagalbos , juk gudri mergaitė greit viska ir pati sugalvoja .
Kadabra .
p.s.parodyt galėtum ant gyvo manekeno , turbūt būtu išvis otpad
QUOTE(Katinytis @ 2012 01 17, 17:52)
mielas (-a) Katinyti, kur tu siais laikais ta gyva manekena pagausi, radom va su Besijuokiancia tokius ale negyvus padabnus ir isnaudojam daba iki nukritimo
dekui tau
...pas mane tavo galva...
OOO geras kokių čia gražumų pridarėt
Nuo paltuko vaizdo tai tik pavydas sudūrė labai gražu
Besijuokianti su Kadabra abidvi buria kuria,labai gerai gaunasi, super
Nuo paltuko vaizdo tai tik pavydas sudūrė labai gražu
Besijuokianti su Kadabra abidvi buria kuria,labai gerai gaunasi, super
...pas mane tavo galva
kada laukti Jūsu su Besijuokiančia svečiuose
QUOTE(Besijuokianti @ 2012 01 17, 18:32)
Raganėl, junkis ir tu į tą chebrą su tom lino suknutėm:). Kam ten jas siūti, kai suvelti galima
Būtinai jungsiuos planas yr,medžiagos irgi jau beveik visos,manekenės pasiruošusios
QUOTE(Katinytis @ 2012 01 17, 19:31)
kada laukti Jūsu su Besijuokiančia svečiuose
Katinyti, jeigu tik neapkrausim...
gal sakau kt.savaite? kokia darbo diena ir tokiu metu kai vaikai darze/mokykloj, kad iki pietu miego kazkur susisukt? kaip galvoji?
Mano vienas vaikas vistiek namuose . Jeigu noras yra galima ir su vaikais, veiklos užtektu jeika ( šautuvu, taikiniu , lėliu,ir visokiu bakuhanu , bleidu ir zoobliu pilni namai ), o dėl vietos gal irgi kaip nors . Neapkrautumėt tik reiks sausainiu kuria diena prasikept ir man antradienis nelabai tinka .