Įkraunama...
Įkraunama...

Drabužiai iš veltinio 2

Labai dailus paltukas 4u.gif .
Atsakyti
Koks paltukas wub.gif
Aliira, ar pamusaliuka koki siuvai? Labai fainas, rankovytes ir apykakle taip dailiai atrodo.
Vaikai varo pyrageliu kepti doh.gif
Atsakyti
ohohhooo ,Kadabra!!!!!!! visi 500 balu!!
Atsakyti
QUOTE(Juperi @ 2012 01 17, 17:47)
ohohhooo ,Kadabra!!!!!!! visi 500 balu!!

hihihi.gif
eik tu, tiek nebuna.
Bet dekui 4u.gif
Atsakyti
Wow kiek grožybiu užderėjo thumbup.gif .
Paltukas labai gražus, bet aš laikausi savo nuomonės ir nežinau kas turi nutikti , kad ja pakeisčiau . Visgi man asmeniškai statytos rankovės gražiau ir patogiau ax.gif .
Besijuokianti , puikus darbas, dar puikesnis būtu , kad galėtu ir tokios žlibės ka nors imatyt , o ne tik spalvas atskirti lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif ir dėkui už gražu žodi , tik tiek jau tos ten pagalbos doh.gif , juk gudri mergaitė greit viska ir pati sugalvoja mirksiukas.gif .
Kadabra thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif wub.gif.
p.s.parodyt galėtum ant gyvo manekeno ax.gif blush2.gif , turbūt būtu išvis otpad ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Katinytis: 17 sausio 2012 - 16:55
QUOTE(Katinytis @ 2012 01 17, 17:52)
Kadabra  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  wub.gif.
p.s.parodyt galėtum ant gyvo manekeno  ax.gif  blush2.gif , turbūt būtu išvis otpad  ax.gif

mielas (-a) Katinyti, kur tu siais laikais ta gyva manekena pagausi, radom va su Besijuokiancia tokius ale negyvus padabnus ir isnaudojam daba iki nukritimo biggrin.gif
dekui tau 4u.gif
...pas mane tavo galva...
Atsakyti
OOO geras kokių čia gražumų pridarėt thumbup.gif
Nuo paltuko vaizdo tai tik pavydas sudūrė blush2.gif labai gražu wub.gif
Besijuokianti su Kadabra abidvi buria kuria,labai gerai gaunasi, super thumbup.gif
Atsakyti
...pas mane tavo galva

kada laukti Jūsu su Besijuokiančia svečiuose ax.gif
Atsakyti
Raganėl, junkis ir tu į tą chebrą su tom lino suknutėm:). Kam ten jas siūti, kai suvelti galima tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Besijuokianti @ 2012 01 17, 18:32)
Raganėl, junkis ir tu į tą chebrą su tom lino suknutėm:). Kam ten jas siūti, kai suvelti galima tongue.gif

Būtinai jungsiuos smile.gif planas yr,medžiagos irgi jau beveik visos,manekenės pasiruošusios biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Katinytis @ 2012 01 17, 19:31)
kada laukti Jūsu su Besijuokiančia svečiuose  ax.gif

Katinyti, jeigu tik neapkrausim...
gal sakau kt.savaite? kokia darbo diena ir tokiu metu kai vaikai darze/mokykloj, kad iki pietu miego kazkur susisukt? kaip galvoji?
Atsakyti
Mano vienas vaikas vistiek namuose lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif . Jeigu noras yra galima ir su vaikais, veiklos užtektu jeika ( šautuvu, taikiniu , lėliu,ir visokiu bakuhanu , bleidu ir zoobliu pilni namai doh.gif ), o dėl vietos gal irgi kaip nors lotuliukas.gif . Neapkrautumėt tik reiks sausainiu kuria diena prasikept ax.gif ir man antradienis nelabai tinka ax.gif .
Atsakyti