Įkraunama...
Įkraunama...

Drabužiai iš veltinio 2

QUOTE(raganele @ 2011 10 11, 11:44)
nemanau,kad iš karšinio gautųsi pakankamai minkštas g.gif iš jo nebent tai,kas reikalauja formos ir tvirtumo - kepures gal, na bet tokia čia iš manęs ir patarėja biggrin.gif pati neseniai su vilna susipažinau

matyt teks su sluoksna bandyt susidraugaut rolleyes.gif
Atsakyti
Nelabai į drabužį panašu, bet vis tiek ne šlepetės smile.gif

Merino vilna. "Apvyniotukas" kūdikiui. Tinka maždaug nuo 2 mėn iki 7 mėn. Labai tinka, kai einama į lauką šaltuoju sezonu, vaikutis nekiša pirštukų su pirštinytėmis į burnytę.

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
idomiai, Suveltos Avys. Man irgi viena mintis apie lelius kilo, ale pirmiausiai isbandysiu ant drauges neisnesiotukes dukrytes, kazkadaise jai toki siltuteli rubeli veliau i ligonine, kai tik gime - ale jau isaugtas wub.gif .
Atsakyti
Suveltos Avys, puikus sumanymas thumbup.gif Mano mažiui toks irgi labai tiktų, tik abejoju, ar būtų patenkintas su tom prispaustom rankytėm, gali būti, kad rimtai protestuotų prieš suvaržymus g.gif
Atsakyti
kadabra ,Agnužė,

Ačiū, mielosios. Šita beveik trijų mėnesių mergytė neprotestuoja. Labai šilta jai tame "apvyniotuke" wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Agnužė @ 2011 10 12, 13:28)
Mano mažiui toks irgi labai tiktų, tik abeju, ar būtų patenkintas su tom prispaustom rankytėm, gali būti, kad rimtai protestuotų prieš suvaržymus g.gif

tik ka gimusiems gi kaip tik pataria taip glaust rankytes - saugumo jausmas smile.gif
Nors cia jau kiekvienam savo.
Atsakyti
Kažkodėl man patarinėjo kaip tik laisve duot vaikui, na bet aišku čia ir pasirinkimas ir kiekvieno reikalas.
Idomus dalykėlis ax.gif , nors mano požiūriu nėra labai kaip čia pasakyt, na aš esu iš tu skubančiu žmoniu kažkokiu ir vis matau kai tenka nešant vaika kažka taisyt lankstyt ir pan.Bet tai tik mano tokia nuomonė ir mintis, o gal kaip tik yra velniškai patogus dalykas ax.gif .
Atsakyti
Labai gerai vystyt lelius - rankytės nesimakaluoja ir nežadina biggrin.gif bent jau mano trijulė tai visi itin ramiai miegodavo iki 3 mėn,jei rankytės nelaisvos būdavo, būdraujant žinoma kuo laisviau tuo geriau. Suveltos avys - puikus kokoniukas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(raganele @ 2011 10 12, 18:39)
Labai gerai vystyt lelius - rankytės nesimakaluoja ir nežadina  biggrin.gif bent jau mano trijulė tai visi itin ramiai miegodavo iki 3 mėn,jei rankytės nelaisvos būdavo, būdraujant žinoma kuo laisviau tuo geriau. Suveltos avys - puikus kokoniukas wub.gif

surisi - ir ramu hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Suveltos Avys @ 2011 10 12, 12:55)
Nelabai į drabužį panašu, bet vis tiek ne šlepetės smile.gif

Merino vilna. "Apvyniotukas" kūdikiui. Tinka maždaug nuo 2 mėn iki 7 mėn. Labai tinka, kai einama į lauką šaltuoju sezonu, vaikutis nekiša pirštukų su pirštinytėmis į burnytę.

įdomus daiktelis, turėtų būti šiltas
Atsakyti
Ačiū, kam patiko idėja 4u.gif Nuotraukos ne pačios geriausios, bet vis geriau nei nieko. Mažosios mamytė sakė, kada labai fainas dalykiukas, kai eina į lauką su vežimu, nekiša pirštukų į burnytę. Ir kai išvynioją mažąją, ji būna šilta kaip kleckiukas wub.gif
Atsakyti
Šauni idėja, Suveltos Avys thumbup.gif Kaip tik tokiu oru "Apvyniotuką" ir dėvėti biggrin.gif Ir pati sutikčiau taip apsimuturiuoti,tik kad rankos būtų laisvos biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MEDINILĖ: 12 spalio 2011 - 22:45