Ačiū visoms Ale tiksliai, Juperi aš ir galvoju,ko jis man toks mielų spalvų atrodo,nors nesu pilkamėgė
Raganele, dailiai nuveltas kombinozoniukas Ale man norėtųsi ryškesnės spalvos. Gal todėl, kad vaikui. Nors dėl praktiškumo tai labai
Aliira, puikus paltukas.
Aliira, puikus paltukas.
QUOTE(žollia @ 2011 10 04, 20:55)
Raganele, dailiai nuveltas kombinozoniukas Ale man norėtųsi ryškesnės spalvos. Gal todėl, kad vaikui. Nors dėl praktiškumo tai labai
Aliira, puikus paltukas.
Aliira, puikus paltukas.
man tai tos visos dazytos spalvos kudikiams nelabai.
jiems tik is naturalios nedazytos vilnytes reiketu velti.
Raganele, labai labai grazus
Raganele
Raganėle, nuostabu
raganėle,nepaprastai gražu O tu iš abiejų pusių marlės dėjai vilną ar tik iš vienos ir paskui,kai susivėlė nebesimato jos?
Dėkui už panegirkas čia sluoksna woolo turėtų būt dažyta, melanžinė, bet tikrai atrodo lyg natūralios spalvos, man ji patiko.
Vieną ploną dėjau vilnos, tada marlę, tada dar 3 sluoksniukus. Kai kur matosi iš vidinės pusės, bet ta marlė gražiai įsigarbanojusi ir neatrodo blogai.
Vieną ploną dėjau vilnos, tada marlę, tada dar 3 sluoksniukus. Kai kur matosi iš vidinės pusės, bet ta marlė gražiai įsigarbanojusi ir neatrodo blogai.
QUOTE(raganele @ 2011 10 11, 11:36)
Dėkui už panegirkas čia sluoksna woolo turėtų būt dažyta, melanžinė, bet tikrai atrodo lyg natūralios spalvos, man ji patiko.
aišku o iš karšinio nebandei velt kokio rūbelio? Aš su sluoksna nelabai draugauju
QUOTE(DOLLILYTE @ 2011 10 11, 10:40)
aišku o iš karšinio nebandei velt kokio rūbelio? Aš su sluoksna nelabai draugauju
nemanau,kad iš karšinio gautųsi pakankamai minkštas iš jo nebent tai,kas reikalauja formos ir tvirtumo - kepures gal, na bet tokia čia iš manęs ir patarėja pati neseniai su vilna susipažinau