Įkraunama...
Įkraunama...

Drabužiai iš veltinio 2

Ar taip matosi, kad pasiutus? Čia net jos akučių nesimato, į kurias pažiūrėję kaimynai įspėja vyrą - bus bėdos, oi bus bėdos lotuliukas.gif doh.gif kol negimė trečioji, jau maniau, kad mergaitėms įgimta tas beribis koketiškumas nuo kūdikystės, ale pasirodo ne, čia vienas toks egzempliorius šeimoj auga biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(raganele @ 2011 09 26, 20:18)
Ar taip matosi, kad pasiutus? Čia net jos akučių nesimato, į kurias pažiūrėję kaimynai įspėja vyrą - bus bėdos, oi bus bėdos  lotuliukas.gif  doh.gif kol negimė trečioji, jau maniau, kad mergaitėms įgimta tas beribis koketiškumas nuo kūdikystės, ale pasirodo ne, čia vienas toks egzempliorius šeimoj auga  biggrin.gif

biggrin.gif

Atsakyti
Labas rytas,
Rodausi ir aš savo pirmą blyną blush2.gif Reikėjo greitai savo Žiogui aprangą į teminį gimtadienį sumeistrautis,tai va kas gavosi...
user posted image
Atsakyti
QUOTE(DOLLILYTE @ 2011 09 27, 08:21)
Labas rytas,
Rodausi ir aš savo pirmą blyną blush2.gif Reikėjo greitai savo Žiogui aprangą į teminį gimtadienį sumeistrautis,tai va kas gavosi...

liux ziogas thumbup.gif
Atsakyti
Nu labai žiogiškas žiogas biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas,

Dolilyte, jau kaip grazuuu wub.gif
Labai tinka tokiam kleckui, o ir tie nelygus krastai super 4u.gif
Atsakyti
Dollilyte, labai nuotaika smagiai perteikta 4u.gif .
Atsakyti
Ačiū už gerus žodžius 4u.gif Iki tobulumo,aišku,dar oi kaip toli.. rolleyes.gif Bet kartais veltinis gelbsti,kai reikia ką nors greit sumeistrauti rolleyes.gif
Atsakyti
DOLLILYTE,fantastiskas ziogelis thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Labas rytas,
Rodausi ir aš savo pirmą blyną

Geri blynai thumbup.gif . Labai miela apranga bigsmile.gif . Per kiek laiko padarei?Reikėtų žiogui dar batų mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Norvide @ 2011 09 27, 15:31)
Geri blynai  thumbup.gif . Labai miela apranga  bigsmile.gif . Per kiek laiko padarei?Reikėtų žiogui dar batų  mirksiukas.gif

Dėkuj blush2.gif Liemenę gal per porą valandų ax.gif Galvojau ir apie batus,bet nebuvo kada...Liemenę ryte nuvėliau,pavakary jau į gimtadienį šuoliavom smile.gif
Tiesa, ten nugaroj,padaryta a la frakas. Nugara ilgesnė nei priekis.
Atsakyti
Nuotraukoje labai liuks nuotaika ir atrodo thumbup.gif ,
Bettttttt labai storai klojai tiek kepuriuka, tiek liemene, praktiškai tik truputi nusileido tapkutėms jaučiu blush2.gif ( nepyk už bjauruma).Tiesiog bandymuose gimsta tiesa, o jei vaizdas dabar neblogas tai koks jis geras gali būti pasipraktikavus thumbup.gif .
Atsakyti