Įkraunama...
Įkraunama...

Drabužiai iš veltinio 2

Pritariu Blansytei - suknute nuostabi, bet apacia siek tiek skystoka nesiojimui, issipasytu. Grazus dekoras, spalvos wub.gif
Nesapnuok - daili liemene ir netgi tokia sakyciau unisex biggrin.gif (kadangi pagrinde visi veltinio drabuzeliai ar aksesuarai buna skirti moteriskaitems, tai man toks variantas laaabai prie sirdies tongue.gif ).
Atsakyti
Karliuke, suknutė labai daili. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Nesapnuok @ 2011 09 17, 09:33)
Sveikos gyvos,
Rodausi ir as su savo gaminiuku:
"avineli pasipurtyk"

man grazu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kadabra @ 2011 09 17, 10:19)
Pritariu Blansytei - suknute nuostabi, bet apacia siek tiek skystoka nesiojimui, issipasytu. Grazus dekoras, spalvos  wub.gif
Nesapnuok - daili liemene ir netgi tokia sakyciau unisex  biggrin.gif  (kadangi pagrinde visi veltinio drabuzeliai ar aksesuarai buna skirti moteriskaitems, tai man toks variantas laaabai prie sirdies  tongue.gif ).

Si liemene metinukui berniukui smile.gif
Atsakyti
Gražūs paskutiniai darbeliai smile.gif
Atsakyti
cia siaip ikvepimui, radau www platybese biggrin.gif
http://www.wearablea...arable-art.html
http://www.bfelt.com...m-carriers.html
Atsakyti
Prisižiūriu čia grožybių priveltų ir gadinu vilną doh.gif paskutinį kartą bandžiau išgaut iš vilnos suknytę, daugiau nebandysiu, vistiek nesigauna... Matyt galiu tik tapkes ir tašes velt biggrin.gif ale mažė neleidžia išmest, tai nukirpus gal sijonuką paliksiu. Pasirodau šiaip pasiguodimui:
user posted image
Atsakyti
ką aš žinau,man tai gražu. Kas ten blogai tau?
Atsakyti
Raganėle, o kas čia tau negerai? Man tai visai nebloga suknytė, gal labiau sarafaniukas. Matyt vaikui sunku nusivilkt/apsisvilkt, kad pažastukus taip daug prakirpai, bet sarafanai tai tokie ir būna. Man gražu 4u.gif
Atsakyti
Raganėle,man asmeniškai labai gražu wub.gif Ir tos spalvos tokios šiltos,vasariškos.. wub.gif
Atsakyti
bet kokia raganiuke faina, lupytes taip jau sudetos, kad tie ragiukai plaukuciu jai visai i tema wub.gif biggrin.gif . Ar pasiutus mergyte, Raganele smile.gif ?
sarafaniukas ir man fainas, tik ar tau cia rankoviu isemos tokios jau gavosi veliant, ar taip iskirpai, kaip, kad Besijuokianti sako?
Atsakyti
Ačiū už pagyrimus merginos smile.gif bet man nesseka išgaut pakankamai lankstaus veltinuko,nuploninau beveik iki skylių ir viestiek pastiręs, o pažastys ištyso, nes nelaiku ir perdaug jas iškirpau doh.gif žodž va:
user posted image
Atsakyti