Besijuokianti, gražus darbelis
Net neisivaizduoju kam jūs tuos šalikus mėtot.MAno giliu isitikinimu ju tikrai nereik mėtyt ir drabužiu taip pat .
QUOTE(Katinytis @ 2011 09 14, 21:32)
Net neisivaizduoju kam jūs tuos šalikus mėtot.MAno giliu isitikinimu ju tikrai nereik mėtyt ir drabužiu taip pat .
Nu daba tai jau žinau, kad šalikų nereik mėtyt . O juk kažkada būna viskam pirmas kartas Nes tos informacijos yra visokiausios: vienos mėto, kitos nemėto. Kol neišbandai-viskas atrodo tinka.
Žollia, aš kaip Katinytis - nieko nemėtau. Tiesą sakant net tapkių. Ir ploniems nenaudoju jokio karšto vandens, bet užtatai pačiame vėlimo gale darau tokią nesąmonę kaip kočioju bambuke. Net tuos voratinklinius šalikus . Nežinau, gal bijau, kad neliktų nesuvelta. Bet man pasiteisino.
O šablonas nežinau ar labai didelis, trečdaliu į plotį ir dvigubai į ilgį (dar čiut čiut galėjau viršaus uždėt ir į plotį ir į ilgį). Klojau 3 sluoksnius: vienas horizontaliai, 2 vertikaliai. Bet ji labai plona, ten gal 50 gr. vilnos sudėjau, o mazgė jau ne taip ir maža, 7 m. eina. Vilna - 21mc Woolo sluoksna, padažyta "rainai" .
Va, visas paslaptis atskleidžiau .
O šablonas nežinau ar labai didelis, trečdaliu į plotį ir dvigubai į ilgį (dar čiut čiut galėjau viršaus uždėt ir į plotį ir į ilgį). Klojau 3 sluoksnius: vienas horizontaliai, 2 vertikaliai. Bet ji labai plona, ten gal 50 gr. vilnos sudėjau, o mazgė jau ne taip ir maža, 7 m. eina. Vilna - 21mc Woolo sluoksna, padažyta "rainai" .
Va, visas paslaptis atskleidžiau .
visų darbeliai
QUOTE(Norvide @ 2011 09 09, 21:34)
Labai gražūs darbeliai. Nieko neslėpkit, viską rodykit
Kadangi aš drąsi tai rodau ir savo gaminį, liemenę vaikui.
Kadangi aš drąsi tai rodau ir savo gaminį, liemenę vaikui.
fainuolė liemenė
labai daili...labai...
QUOTE(karliuke @ 2011 09 16, 14:17)
Sveikutės,
Gal kas turi pasiūlyti arba patars, kur ieškoti drabužiukų iš veltinio krikštynoms? O gal kas gali pagaminti, tuomet lauksiu pasiūlymo į až. Man reikia spalio 1 dienai, 10 mėnesių berniukui. Lauksiu
Gal kas turi pasiūlyti arba patars, kur ieškoti drabužiukų iš veltinio krikštynoms? O gal kas gali pagaminti, tuomet lauksiu pasiūlymo į až. Man reikia spalio 1 dienai, 10 mėnesių berniukui. Lauksiu
karliuke,suknute atrodo daili ,bet apacioje dar tikrai truksta velimo.suslapink ,ismuilyk ir gerokai patrink,kad apatinis krastelis sutvirtetu
Nesapnuok daili
Nesapnuok daili