Įkraunama...
Įkraunama...

Drabužiai iš veltinio 2

Na va, kuklutis bandymas suvelt liemenę. Gerai, kai yra nedidelių vaikų, tai galima ant jų mokintis, o mamos darbelį jie paprastai kol nedideli labai mielai nešioja, nepriklausomai nuo to, kad gal jis ir nelabai pavykęs cool.gif . Dydis gavos tik tik, kitąkart čiut didinsiu šabloną.
Labai norėjau, kad pečiai ir pažastų linijos nebūtų atvipę, lyg ir pavyko.
user posted image
user posted image

Fotkės tai baisios doh.gif , nesiruošiau niekur viešint tos liemenės, tai normalių ant vaiko ir nepadariau, o ant pakabos rūbelis visad labai neinformatyvus.

O čia įkvėpimui. Galvoju, gal Kadabra tą liemenę turėjo omeny, bet taktiškai nutylėjo biggrin.gif (o aš čoa iš karto apie save pagalvojau doh.gif ). Prisimint ką per porą valandų čiupinėjom, žiūrinėjom ir ką čia turiu joms rodyt - su senatvine atmintim sudėtinga biggrin.gif . Tad kelios nuorodėlės, man labai labai patinkančios, gal ir jums kuriai patiks:
http://schu-ka.livej...l.com/7386.html
http://elena-sav.liv...236.html#cutid1

Varau ir aš velt, nusipirkau prisiskaičius Gotlando vilnos iš Ornamentų, baisiai nagai niešti kaip velsis.
Atsakyti
QUOTE(Besijuokianti @ 2011 09 14, 09:58)
Na va, kuklutis bandymas suvelt liemenę. Gerai, kai yra nedidelių vaikų, tai galima ant jų mokintis, o mamos darbelį jie paprastai kol nedideli labai mielai nešioja, nepriklausomai nuo to, kad gal jis ir nelabai pavykęs cool.gif . Dydis gavos tik tik, kitąkart čiut didinsiu šabloną.
Labai norėjau, kad pečiai ir pažastų linijos nebūtų atvipę, lyg ir pavyko.

pažastų linija tikrai neatvipusi, gražiai žiūrisi.
Atsakyti
ta Besijuokiancios mazosios liemene naturoje yra nepaprastai grazi, plonumas neispasakytas, o suklota super lygiai - liesdama net nepasakytum, kad trisluoksne.
Zodzu, nenoriu, kad atrodytu, jog kartu kava geriam, tai ir giriu, bet is tikruju darbelis - super.
Dar labai patiko apyranke - labai dailiai prigludo prie rankos, ir plona, ir tvirta (nusiimt nesinorejo- ale teko tongue.gif ). Kalbinu Besijuokiancia i komplekta rankine suvelt smile.gif
Atsakyti
Fainulka liemenikė bigsmile.gif
Atsakyti
Labai graži liemenės spalva ir tikiu, kad ji bais miela , bet man taip dar kažkokio akcentėlio ant jos norėtusi , kažkokio vaikiško drūgio arka ax.gif .Betgi čia jau tik dekoras, o darbas tikrai thumbup.gif .
Atsakyti
Ačiū, merginos 4u.gif .
Atsakyti
Ir liemenė, ir mergytė modeliukas thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
pagaliau atradau...ale ot vargina sena zmogu- maltis po SM ir ieskoti, ieskoti doh.gif Naaa ka as galiu pasakyti???? g.gif niekuom tu manes, Besijuokianti, nenustebinai... schmoll.gif kaip buvo lygis ir kruopstumas-aukstas, taip ir liko..........zinau as tavo veltinius- guminius, ir salius super duper plonus...isivaizduoju, kad ir liemene tokia pat thumbup.gif ...ir ciaa, kaip Kadabra sake, tikrai ne todel giriu , kad pas tave pica valgem... lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Juperi @ 2011 09 14, 15:53)
  ...ir ciaa, kaip Kadabra sake, tikrai ne todel giriu , kad pas tave pica valgem... lotuliukas.gif

kava gamtoje tikriausiai su gradusais buvo tongue.gif
rodyk rytines 3in1 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kadabra @ 2011 09 14, 15:58)
rodyk rytines 3in1  4u.gif

ne nerodysiu... tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Juperi @ 2011 09 14, 16:16)
ne nerodysiu...  tongue.gif

ir kur moderatoriai ziuri hihihi.gif
Atsakyti
Besijuokianti, šaunus bandymas. Aš net neįsivaizduoju, kokio dydžio šablonas turėtų būti g.gif O rūbus mėtai nors kiek, ar tik veli? O taip blondiniškai klausiu, nes kai pamėtėjau šaliką-pusė jo beliko lotuliukas.gif
Atsakyti