Suveltos avys, daug darbelio idejai
Kokia vilna naudojai? Sablonas tikriausiai pasakisko dydzio buvo?
Grazu
As niekaip nesiryztu tokiam dideliam darbui, nors mintis kirba nusivelti paltuka...
p.s. Dolilyte, o kada cia jau tos vysnios zydeti zada, a ?
DOLLILYTE, Ačiū
Naudojau baltą vilną. Taip, šablonas mega dydžio
Manau, kad bandyt verta, mano pirmas bandymas nepavyko, nes šabloną pasidariau milžinišką, nežinau, kodėl taip susišvietę buvo. Kai nuvėliau gavosi vos ne antklodė, žiauriai didelis, man vos ne iki žemės Bet antrą kartą nepabijojau vėl bandyti. Paltuką įdomu būtų pabandyt nuvelt, bet su juo dar daugiau vargo ir šabloną reikia labai gerą ir tikslų pasidaryt.
QUOTE(kadabra @ 2011 09 06, 12:55)
Suveltos avys, daug darbelio idejai
Grazu
As niekaip nesiryztu tokiam dideliam darbui, nors mintis kirba nusivelti paltuka...
Grazu
Manau, kad bandyt verta, mano pirmas bandymas nepavyko, nes šabloną pasidariau milžinišką, nežinau, kodėl taip susišvietę buvo. Kai nuvėliau gavosi vos ne antklodė, žiauriai didelis, man vos ne iki žemės Bet antrą kartą nepabijojau vėl bandyti. Paltuką įdomu būtų pabandyt nuvelt, bet su juo dar daugiau vargo ir šabloną reikia labai gerą ir tikslų pasidaryt.
QUOTE(Suveltos Avys @ 2011 09 06, 14:14)
DOLLILYTE, Ačiū
o tai kiek mazdaug didinai sablona siam kartui? emei matmenis nuo saves?
vilna 21?
man baisiausiai paltukuose tai nevykusios rankoves atrodo, sito noretusi isvengti, bet pirmam bandymui nekeliu tokiu reikalavimu
QUOTE(kadabra @ 2011 09 06, 13:33)
o tai kiek mazdaug didinai sablona siam kartui? emei matmenis nuo saves?
vilna 21?
man baisiausiai paltukuose tai nevykusios rankoves atrodo, sito noretusi isvengti, bet pirmam bandymui nekeliu tokiu reikalavimu
vilna 21?
Kai nuvėliau tą skraistę išmatavimai buvo vienokie, kai dažiau, ji dar susitraukė. Matavau ne nuo savęs, o šiaip Ji man didelė, manau, kad geriau žiūrėtusi ant M-L dydžio. Taip, vilna 21 mic.
QUOTE(Suveltos Avys @ 2011 09 06, 15:15)
Kai nuvėliau tą skraistę išmataviermai buvo vienokie, kai dažiau, ji dar susitraukė. Matavau ne nuo savęs, o šiaip Ji man didelė, manau, kad geriau žiūrėtusi ant M-L dydžio. Taip, vilna 21 mic.
dekui tau uz info
siek tiek skraisteje vietos tikrai yra dar , bet siaip tai faina, smagu su tokia vesu vakara turetu buti . Patirtis igyta velimo metu - svarbiausia.
QUOTE(Besijuokianti @ 2011 09 06, 15:04)
Che che, o aš dar galvojau, gal savo vaiko liemenę parodyt. Bet gal tiek to, kokią kitą kai suvelsiu ...
Suveltos avys, darbas tikrai gražus. Ypač man gražu pasirodė, 3 ir 5 foto.
Suveltos avys, darbas tikrai gražus. Ypač man gražu pasirodė, 3 ir 5 foto.
Ačiū Nėr ko savęs nuvertint, rodykit savo darbukus didelius ir mažus, visi jie mūsų asmeniniai ir patys didžiausi pasiekimai
Suveltos Avys, labai fainas apredas o spalva mano mylimiausia
atnesu parodyt ir as savo darbelius
Suveltos akys, kiek darbelio įdėta
Gražus darbas
Gražus darbas
QUOTE(Mamytė uogytė @ 2011 09 06, 16:20)
Jau tas pilkas koks fainas Ir dekoras 10balų
Mamytė uogytė, ačiū O mane sužavėjo jūsų švarkelis, labai gražutis, dailutis O pilkojo dekoras prisiūtas ar įveltas?
Molė, dėkoju
Molė, dėkoju
QUOTE(kadabra @ 2011 09 06, 13:55)
Lyg gegužę žydi...