Įkraunama...
Įkraunama...

Drabužiai iš veltinio 2

Suveltos avys, daug darbelio idejai wub.gif
Kokia vilna naudojai? Sablonas tikriausiai pasakisko dydzio buvo?
Grazu 4u.gif

As niekaip nesiryztu tokiam dideliam darbui, nors mintis kirba nusivelti paltuka...

p.s. Dolilyte, o kada cia jau tos vysnios zydeti zada, a biggrin.gif 4u.gif ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kadabra: 06 rugsėjo 2011 - 12:56
DOLLILYTE, Ačiū aciuks.gif

QUOTE(kadabra @ 2011 09 06, 12:55)
Suveltos avys, daug darbelio idejai  wub.gif
Kokia vilna naudojai? Sablonas tikriausiai pasakisko dydzio buvo?
Grazu  4u.gif

As niekaip nesiryztu tokiam dideliam darbui, nors mintis kirba nusivelti paltuka...

p.s. Dolilyte, o kada cia jau tos vysnios zydeti zada, a biggrin.gif  4u.gif ?

Naudojau baltą vilną. Taip, šablonas mega dydžio biggrin.gif
Manau, kad bandyt verta, mano pirmas bandymas nepavyko, nes šabloną pasidariau milžinišką, nežinau, kodėl taip susišvietę buvo. Kai nuvėliau gavosi vos ne antklodė, žiauriai didelis, man vos ne iki žemės biggrin.gif Bet antrą kartą nepabijojau vėl bandyti. Paltuką įdomu būtų pabandyt nuvelt, bet su juo dar daugiau vargo ir šabloną reikia labai gerą ir tikslų pasidaryt.
Atsakyti
QUOTE(Suveltos Avys @ 2011 09 06, 14:14)
DOLLILYTE, Ačiū  aciuks.gif
Naudojau baltą vilną. Taip, šablonas mega dydžio biggrin.gif
Manau, kad bandyt verta, mano pirmas bandymas nepavyko, nes šabloną pasidariau milžinišką, nežinau, kodėl taip susišvietę buvo. Kai nuvėliau gavosi vos ne antklodė, žiauriai didelis, man vos ne iki žemės  biggrin.gif  Bet antrą kartą nepabijojau vėl bandyti. Paltuką įdomu būtų pabandyt nuvelt, bet su juo dar daugiau vargo ir šabloną reikia labai gerą  ir tikslų pasidaryt.

o tai kiek mazdaug didinai sablona siam kartui? emei matmenis nuo saves?
vilna 21?
man baisiausiai paltukuose tai nevykusios rankoves atrodo, sito noretusi isvengti, bet pirmam bandymui nekeliu tokiu reikalavimu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kadabra @ 2011 09 06, 13:33)
o tai kiek mazdaug didinai sablona siam kartui? emei matmenis nuo saves?
vilna 21?
man baisiausiai paltukuose tai nevykusios rankoves atrodo, sito noretusi isvengti, bet pirmam bandymui nekeliu tokiu reikalavimu  biggrin.gif

Kai nuvėliau tą skraistę išmatavimai buvo vienokie, kai dažiau, ji dar susitraukė. Matavau ne nuo savęs, o šiaip smile.gif Ji man didelė, manau, kad geriau žiūrėtusi ant M-L dydžio. Taip, vilna 21 mic.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Suveltos Avys: 06 rugsėjo 2011 - 14:16
QUOTE(Suveltos Avys @ 2011 09 06, 15:15)
Kai nuvėliau tą skraistę išmataviermai buvo vienokie, kai dažiau, ji dar susitraukė. Matavau ne nuo savęs, o šiaip smile.gif Ji man didelė, manau, kad geriau žiūrėtusi ant M-L dydžio. Taip, vilna 21 mic.

dekui tau uz info 4u.gif
siek tiek skraisteje vietos tikrai yra dar biggrin.gif , bet siaip tai faina, smagu su tokia vesu vakara turetu buti wub.gif . Patirtis igyta velimo metu - svarbiausia.
Atsakyti
Che che, o aš dar galvojau, gal savo vaiko liemenę parodyt. Bet gal tiek to, kokią kitą kai suvelsiu smile.gif ...
Suveltos avys, darbas tikrai gražus. Ypač man gražu pasirodė, 3 ir 5 foto.
Atsakyti
QUOTE(Besijuokianti @ 2011 09 06, 15:04)
Che che, o aš dar galvojau, gal savo vaiko liemenę parodyt. Bet gal tiek to, kokią kitą kai suvelsiu smile.gif ...
Suveltos avys, darbas tikrai gražus. Ypač man gražu pasirodė, 3 ir 5 foto.

Ačiū 4u.gif Nėr ko savęs nuvertint, rodykit savo darbukus didelius ir mažus, visi jie mūsų asmeniniai ir patys didžiausi pasiekimai wub.gif
Atsakyti
Suveltos Avys, labai fainas apredas thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif o spalva mano mylimiausia wub.gif wub.gif wub.gif

atnesu parodyt ir as savo darbelius ax.gif

user posted image
user posted image

user posted image
user posted image
Atsakyti
Suveltos akys, kiek darbelio įdėta thumbup.gif
Gražus darbas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Mamytė uogytė @ 2011 09 06, 16:20)
atnesu parodyt ir as savo darbelius  ax.gif

Jau tas pilkas koks fainas wub.gif Ir dekoras thumbup.gif 10balų thumbup.gif
Atsakyti
Mamytė uogytė, ačiū 4u.gif O mane sužavėjo jūsų švarkelis, labai gražutis, dailutis bigsmile.gif wub.gif O pilkojo dekoras prisiūtas ar įveltas?

Molė, dėkoju rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Suveltos Avys: 06 rugsėjo 2011 - 15:39
QUOTE(kadabra @ 2011 09 06, 13:55)
p.s. Dolilyte, o kada cia jau tos vysnios zydeti zada, a biggrin.gif  4u.gif ?

Lyg gegužę žydi... wub.gif
Atsakyti